KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 No wyłącza sie żebyś przy wylazeniu z auta nie oberwał w łeb
-RamzeS- Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 nie mów mi że tak ma być? Co ma wspólnego poduszka z drzwiami ? No wyłącza sie żebyś przy wylazeniu z auta nie oberwał w łeb Szkoda ze wczoraj nie byłeś taki mądry jak sie o to pytałem
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 On drzwi sugerują ze wysiadasz z auta. Wczoraj to byłem pijany ))
boseron Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć
gruszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Jesli chodzi o dziecko to jak najszybciej do szpitala. Jesli o Ciebie to mnie to nie obchodzi I idz na forum medyczne
Transitpower Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Udar?? Przeczekać?? A zawał też przeczekujesz? Przecież to stan BEZPOŚREDNIO ZAGRAŻAJĄCY ŻYCIU!! ABG
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Do szpitala !
Transitpower Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Do szpitala ! No chyba, że przeczekasz za bardzo, to do hospicjum... ABG
-RamzeS- Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 A jakie są oznaki udaru ? Juz sobie wygooglowalem
_Gabriel_ Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 wydaje Ci sie, ze sie airbag na desce swieci jak masz drzwi otwarte
boseron Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Jesli chodzi o dziecko to jak najszybciej do szpitala.Jesli o Ciebie to mnie to nie obchodzi I idz na forum medyczne jak to mówią...... kolega zastosuje sie Arczi dzieki za phone
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 bo kak jesteś w aucie to system airbag działa a po wyjściu sie wyłącza zeby Ci pradu za dużo nie ciągnął z aku Pany mial ktoś z Was udar sloneczny? trza przeczekac czy leczyć Jesli chodzi o dziecko to jak najszybciej do szpitala.Jesli o Ciebie to mnie to nie obchodzi I idz na forum medyczne jak to mówią...... kolega zastosuje sie Arczi dzieki za phone
michail55 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 pany nie ma ktos troche farby LY9B na zbyciu? jakis c**j mi przerysowal drzwi gwozdziem na parkingu
edraven Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?106146-Skargi-i-%BFale-do-firmy-BARTPOL-Ostrowiec-%A6w-%28-oddzia%B3-Kingsoftu-%29 ale oni tam mają w tym Bartpolu zryty beret Gorzkie żale na okrągło... a tak w ogóle to
Rekomendowane odpowiedzi