Wąski Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Panowie... i Panie!? jest problem, gdzie w Krakowie odkręce śrube zabezpieczajacą koła? Mam założone takie jakby pod klucz spline jednak wiecej rowków, bo 17. Nie interesuje mnie spawanie, tylko jakis magik ktory to odkreci. Chyba ze ktos posiada taki klucz? Robert Pisarski ul Centralna -firma GUMIŚ
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Za bezpieczny weekend WLADZIU ) Się działo
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Za bezpieczny weekend WLADZIU ) Się działo a Ty co znowu skwaszona mina?? może deserek??? przy przegryzaniu wodki deserkiem malinowym nie miales nawet takiej miny ) buahahah
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Przeca to nie skwaszona mina ..... Deserek Malinowy dał radę Wódka zresztą też
Grigori Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Na takiej instalacji auto lepiej chodzi niż na benzynie bo gaz ma wyższą wartość oktanową. owszem - ma, ale na gazie podnosi Ci sie temp spalin, co w przypadku auta z turbosprezarka jest pewnym problemem, jak zle wystroisz auto ale im więcej oktanów tym słabsza moc kolego chemia Edytowane 27 Lipca 2015 przez Grigori
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 ale im więcej oktanów tym słabsza moc kolego chemia dobre miales oceny w szkole?
Grigori Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 słabo ogarniasz co? czym mniej oktanów paliwo spala się gwałtowniej jeżeli nie ustawisz konta zapłonu pod wyższe oktany, paliwo będzie spalać się mniej gwałtownie, uzyskując mniejszą moc. czasami bywa tak że uzyskiwana moc na paliwie o wyższej liczbie oktanowej jest wyższą ale to zasługa wyższej kaloryczności paliwa o wyższej jakości dzięki dodaktom...samo paliwo o wyższych oktanach to nie przepis na moc...ale trzeba troche się pouczyć a nie wierzyć w populistyczne opowiastki ;P
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 jeżeli nie ustawisz konta zapłonu pod wyższe oktan ...za to z ortografii mi troche lepiej idzie
Grigori Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 jeżeli nie ustawisz konta zapłonu pod wyższe oktan ...za to z ortografii mi troche lepiej idzie nie chce mi się za każdym razem tłumaczyć że nie jestem z PL...ale mniejsza z tym BTW troche piszę się przez Ę a nie E
gruszka Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 jeżeli nie ustawisz konta zapłonu pod wyższe oktan...za to z ortografii mi troche lepiej idzie nie chce mi się za każdym razem tłumaczyć że nie jestem z PL...ale mniejsza z tym BTW troche piszę się przez Ę a nie E A "pisze" w takim znaczeniu przez e a nie ę
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 A "pisze" w takim znaczeniu przez e a nie ę to zalezy z jakiego "konta" na to spojrzysz
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Buahhahahaha Waryjoty Gabryjel...jestes jutro?
tomasz-gorz Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Panowie... i Panie!? jest problem, gdzie w Krakowie odkręce śrube zabezpieczajacą koła? Mam założone takie jakby pod klucz spline jednak wiecej rowków, bo 17. Nie interesuje mnie spawanie, tylko jakis magik ktory to odkreci. Chyba ze ktos posiada taki klucz? Robert Pisarski ul Centralna -firma GUMIŚ dzieki, jutro sie wybiore, akurat pracuje niedaleko. Zobaczymy co poradza
-RamzeS- Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Gabriel a mi już air bag świeci non stop
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Gabriel a mi już air bag świeci non stop to zamykaj drzwi podczas jazdy Edytowane 27 Lipca 2015 przez _Gabriel_
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 czasem mi sie cos uda jutro sprawdzimy i zrobimy co sie da
-RamzeS- Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Dzięki za chęci ale Jutro mam rocznicę ślubu. Za tydzień jak będziesz to zrezamy ;-)
Rekomendowane odpowiedzi