Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

nooo....... czytania ciąg dalszy
d97f05fba08239109c5d6d4f0106f36c.jpg
jest dobrze

Ty robisz szkółkę policyjną ,czy kurs jak przygotować napój 40% z niczego ? :grin:

bo zakres materiałów ,które macie do ogarnięcia jest bardzo zróżnicowany :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry! :hi:

Boseron, przez ostatnie pol roku naczytales sie chyba wiecej niz przez cale zycie :decayed:

ma ktos moze sprawne turbo z AWXa na handel ? :)

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Opublikowano

Boseron, przez ostatnie pol roku naczytales sie chyba wiecej niz przez cale zycie :decayed:

BRD do regeneracji mam jakbyś nie znalazł AWX-a.

Opublikowano

wiem, Adrian mi dzisiaj mowil jak odbieralem swojego strucla :P

znalezc znajde, ostatecznie kupie z allegro, ale w pierwszej kolejnosci szukam od kogos znajomego :wink:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

bry :hi:

Panowie ktoś ostatnio dostał może jakieś pisemko z GITD w sprawie przekroczenia prędkości?

Jechałem znajomego autem i gdzieś w Katowicach błysnęło mi przy 105 kmh na 70-tce.

Da się taki mandat anulować? Można wysłać jakieś pisemko które pozwoli nie płacić? Tylko proszę o konkrety od kogoś kto miał takie sytuacje, a nie gawędziarzy co to ich znajomego ciotki, zięcia, szwagra, brat anulował sobie mandat....

Nie swędzi mnie 400zł :facepalm:

Aaaaaa pismo jest bez zdjęcia.....

Opublikowano

a ile to cudo ? bo mnie korci coś większego

Opublikowano

bry :hi:

Panowie ktoś ostatnio dostał może jakieś pisemko z GITD w sprawie przekroczenia prędkości?

Jechałem znajomego autem i gdzieś w Katowicach błysnęło mi przy 105 kmh na 70-tce.

Da się taki mandat anulować? Można wysłać jakieś pisemko które pozwoli nie płacić? Tylko proszę o konkrety od kogoś kto miał takie sytuacje, a nie gawędziarzy co to ich znajomego ciotki, zięcia, szwagra, brat anulował sobie mandat....

Nie swędzi mnie 400zł :facepalm:

Aaaaaa pismo jest bez zdjęcia.....

niestety wiekszosc wnioskow, ktore sie teraz wysyla powoduje to, ze sa kierowane sprawy do sadu i czesto dopiero tam sa uniewinnienia. jest troche z tym zabawy.

ktore wezwanie dostales? quiz - ja jechalem - ktos jechal - poprostu zaplaccie - takie dostales?

aktualne wnioski masz na stronie http://anuluj-mandat.pl/

Opublikowano

niestety wiekszosc wnioskow, ktore sie teraz wysyla powoduje to, ze sa kierowane sprawy do sadu i czesto dopiero tam sa uniewinnienia. jest troche z tym zabawy.
ktore wezwanie dostales? quiz - ja jechalem - ktos jechal - poprostu zaplaccie - takie dostales?
aktualne wnioski masz na stronie Anuluj Mandat - Strona gĹĂłwna

Jeszcze tego nie widziałem, bo to znajomy dostał. Czyli mówisz że nie będzie opcji żeby anulować samymi pisemkami? za***iście bo skończy się na tym że zapłacę żeby go nie ciągać po sądach.... :facepalm:

Ale spróbować warto, czy to strata czasu?

Opublikowano

jest opcja, tylko zawsze sie trzeba liczyc z tym, ze oni kieruja mimo wszystko sprawe do sadu.

jest tez opcja wskazania alternatywnego, czyli wskazuje sie dwie osoby. albo ja albo moj brat/kolega itp.
wtedy wskazanie nastepuje, a oni niech sobie ustalaja kto prowadzil, wtedy uzasadnienie sadu wyglada tak

[...] zachodzi fundamentalna różnica pomiędzy pytaniem o powierzenie przez właściciela innej osobie pojazdu do prowadzenia lub używania, a pytaniem o to, kto prowadził pojazd w określonym miejscu i czasie. O ile bowiem w przypadku pierwszego pytania na pewno nie chodzi o samego właściciela, skoro powierzył pojazd komuś innemu, o tyle, w przypadku drugiego pytania, bardzo często chodzi o samego właściciela. Ustawodawca wiec nie bez przyczyny sformuował tak, a nie inaczej, pytanie, na które brak odpowiedzi rodzi odpowiedzialność wykroczeniową. [......] Taka redakcja przepisów chroni fundamentalne prawo do obrony wynikające z art. 74 par 1 kpk w zw. z art. 20 par 3 kpw, bowiem właściciel pojazdu, który dopuścił się wykroczenia w ruchu drogowym, nie może być przymuszonym do przyznania się do winy.

Opublikowano

jest opcja, tylko zawsze sie trzeba liczyc z tym, ze oni kieruja mimo wszystko sprawe do sadu.

jest tez opcja wskazania alternatywnego, czyli wskazuje sie dwie osoby. albo ja albo moj brat/kolega itp.
wtedy wskazanie nastepuje, a oni niech sobie ustalaja kto prowadzil, wtedy uzasadnienie sadu wyglada tak

[...] zachodzi fundamentalna różnica pomiędzy pytaniem o powierzenie przez właściciela innej osobie pojazdu do prowadzenia lub używania, a pytaniem o to, kto prowadził pojazd w określonym miejscu i czasie. O ile bowiem w przypadku pierwszego pytania na pewno nie chodzi o samego właściciela, skoro powierzył pojazd komuś innemu, o tyle, w przypadku drugiego pytania, bardzo często chodzi o samego właściciela. Ustawodawca wiec nie bez przyczyny sformuował tak, a nie inaczej, pytanie, na które brak odpowiedzi rodzi odpowiedzialność wykroczeniową. [......] Taka redakcja przepisów chroni fundamentalne prawo do obrony wynikające z art. 74 par 1 kpk w zw. z art. 20 par 3 kpw, bowiem właściciel pojazdu, który dopuścił się wykroczenia w ruchu drogowym, nie może być przymuszonym do przyznania się do winy.

Ale w tym wypadku jeśli na zdjęciu będzie widać wyraźnie kto prowadził to raczej nie do obrony nawet jeśli podamy dwóch kierowców bez dokładnego wskazania...

Lipa chyba z tego będzie...

Opublikowano

ale oni nie wiedza, ze z Ciebie taki przystojny brunet jest :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

ale oni nie wiedza, ze z Ciebie taki przystojny brunet jest :decayed: :decayed: :decayed:

No k**wa jakby sąd to brał pod uwagę to bym jeszcze zwrot kosztów za benzynę dostał :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kto łamie przepisy ruchu drogowego ten płaci. Lenox nie bądź baranem na drodze ZWOLNIJ!!!! :-D

Opublikowano

:hi: Panowie

Jeszcze tylko weekend i koniec urlopu

Karol miałeś dzwonić i co??:/

Opublikowano

Kto łamie przepisy ruchu drogowego ten płaci. Lenox nie bądź baranem na drodze ZWOLNIJ!!!! :-D

Hahahaha

Opublikowano

a ile to cudo ? bo mnie korci coś większego

Dogadamy się w razie W. Nie wolisz GTB17?

Opublikowano

:hi: Panowie

Jeszcze tylko weekend i koniec urlopu

Karol miałeś dzwonić i co??:/

Miałem, ale jak dowiedziałem sie jestes jeden dzien w Dubrovniku i jedziesz do Czarnogóry to odpuściłem temat i pojechałem na narty....moze uda sie next time...

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Siema ;), potrzebuję namiar na kogoś kto siedzi w temacie sprzęgieł np sachsa :P dowiedzieć się parę informacji ktoś coś? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.