Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) ja będę , bo muszę zrehabilitować się jedźdzciowy na konu za ostatnią kole którą mi postawił Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Lukasz_mk2
david_n Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ktoś dziś na spocie będzie ? Ja tez powinienem sie pojawic kolo 21
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dante a Ty kiedy się pojawisz ? Trzeba oblooookać twój nowy nabytek
D4NTE Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Byłem w tamtym tygodniu ale Ciebie nie było:-P. Może dziś zajade :-)
Homiczek Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 też chyba przyjadę, bo w domu za gorąco ;p
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 dobrze że upał zelżał dokładnie
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ramzes odpisuj czasem ku.... na GG!!!!! ps. Miała być ulewa a tu pupa....
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Szkoda ze nie na Zakopiance.....
Marcin_K Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam, Podpiął by mi ktoś VAGa jutro abo w piątek popołudniu? Jednak coś nie tak mam z światłami stopu. Nie działa stop w listwie świeci ABS, ESP i mruga kontrolka od żarowych. Komp powinien podpowiedzieć gdzie szukać. Pozdrawiam.
boseron Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pisz wisz gdzie.... expert Gruszka, pozdro z Mazur Pany potrzebuje zmienic heble bo te co mi meches zalozyl nowe klocki i tarcze po tygodniu są do wyrzucenia, mowilem ATE lub TRW to wsadzil klocki textara a tarcze uj wi jaki i....... skrzywily sie po jednym kursie do Szczytna i teraz pytanie, inwestowac tylko w nowe tarcze dobre czy odrazu pchac zestaw od s4
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam, Podpiął by mi ktoś VAGa jutro abo w piątek popołudniu? Jednak coś nie tak mam z światłami stopu. Nie działa stop w listwie świeci ABS, ESP i mruga kontrolka od żarowych. Komp powinien podpowiedzieć gdzie szukać. Pozdrawiam. a to nie przypadkiem czujnik stopu pod pedałem ? Boseron , ja kupowałem do Swojej Ex B8 kit ATE tarcze + klocki hamowało i działało idelanie
Rekomendowane odpowiedzi