Radekst Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Radek: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=131164nic juz nie zmieniam i nie dokladam [emoji14]Pieprzenie :-) Źle Ci się jeździ B5? W trasie dzisiaj lecialem i jak nic jestem zadowolony z ostatniego moda :-) Następny mam nadzieję że będzie porównywalny :-)Naciapane z bagażnika... nie jezdzi mi sie zle ale jedyne czego mi jeszcze brakuje to Q Edytowane 15 Listopada 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Radek: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=131164nic juz nie zmieniam i nie dokladam [emoji14]Pieprzenie :-) Źle Ci się jeździ B5? W trasie dzisiaj lecialem i jak nic jestem zadowolony z ostatniego moda :-) Następny mam nadzieję że będzie porównywalny :-)Naciapane z bagażnika... nie jezdzi mi sie zle ale jedyne czego mi jeszcze brakuje to Q To cos pieprzył ze juz masz Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Radek: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=131164nic juz nie zmieniam i nie dokladam [emoji14]Pieprzenie :-) Źle Ci się jeździ B5? W trasie dzisiaj lecialem i jak nic jestem zadowolony z ostatniego moda :-) Następny mam nadzieję że będzie porównywalny :-)Naciapane z bagażnika... nie jezdzi mi sie zle ale jedyne czego mi jeszcze brakuje to Q To cos pieprzył ze juz masz Q myslalem ze jak zaloze dekory z Q to to wystarczy, ale jednak nie, nadal jest niepełnosprawna za duzo jest rzeźby w B5 zeby dolozyc quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kto tu dysponuje " samobieżnym pojazdem brodzącym" inaczej zwany traktorem ? Dziś chciałem sprawdzić właściwości terenowe T5 i nie poszło Została pogrzebana w błocie po progi i porzucona w akcie desperacji W razie czego mogę spróbować jeśli masz jakąś line :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kto tu dysponuje " samobieżnym pojazdem brodzącym" inaczej zwany traktorem ? Dziś chciałem sprawdzić właściwości terenowe T5 i nie poszło Została pogrzebana w błocie po progi i porzucona w akcie desperacji Może spróbuj napisać do Angeli Merkel, żeby Ci podesłała setke kozojebców z Syryjskimi paszportami... A później jak już Ci wyciągną auto to postaw im po setce nitrogliceryny, niech się chłopaki troche rozerwą ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie potrzebny gość od zabezpieczeń samochodowych, kogo byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie potrzebny gość od zabezpieczeń samochodowych, kogo byście polecili? Gruszka... ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie potrzebny gość od zabezpieczeń samochodowych, kogo byście polecili? Koledzy Kercziego od RNS'ów powinni Ci coś doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie, używa ktoś kamerki G1WH ? Szukam czegoś w końcu bo kurwicy idzie dostać na drodze czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie potrzebny gość od zabezpieczeń samochodowych, kogo byście polecili? Gruszka... ABG Gruszka mi polecił przenośny blaszak ale nie o to mi chodziło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Hahaha Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie nie ma ktoś znajomego co prowadzi hodowle Maltańczyków? albo ma sprawdzone miejsce dostania takiego pieska...? Dziękuję za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Radek, rozumiem że nie chcesz tego kompletu jednomasy i mam puszczać w świat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 nie biore, sprzedawaj zostaje przy dwumasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi