Me.how Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 :hi:Nie leży komuś BRD na sprzedaż ? Michał, dołóż kilka groszy i kup gtb17, jak sie bawić to się bawić GTB jest wytrzymalsze, po za tym,tam gdzie brd już nie będzie w stanie trzymać ciśnienia dla gtb to będzie spacer po plaży przy świetle księżycaa W możliwości GTB nie wątpię jednak nie celuję aż w takie wysokie wyniki. Brd wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ma ktoś nr aktualny do Pablo ? Ten z pierwszego posta jest aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 http://grandstasinda.pl/ tu będzie zlot w tym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ktoś, coś , dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ja dzis odebralem wyniki badań okresowych wątroba zdrowa wiec dzis się napije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A co ze słuchem? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja powinienem być. Łukasz też wspominał że będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Również dziękuję ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 i ja dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja tez dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 A co ze słuchem? ABG co co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Siemka ps. dziś wozidła jeźdzą jak szalone przy minusowej temperaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Siemka ps. dziś wozidła jeźdzą jak szalone przy minusowej temperaturce Yyyy...jak zawsze...ja nie widzę różnicy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Siemka :-) A mi w astrze akumulator centry ktory ma 2,5 roku odmowil posluszenstwa hmm :-/ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Vixen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 pustki na mieście to można polatać szybciej ;p wszyscy stoją w kierunku zakopca heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi