Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam byłem przed chwila w galerii i oszczędnie zapłaciłem tylko 2zl...ale to może dlatego ze znam Władka co otwiera szlaban :))

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Powitać

potem nie ma się co dziwić, że się fajną bryką jeździ jak oszczędnie przy płatnościach się postępuje :)

Opublikowano

:hi::kawa:

Dokładnie Artur :wink:

Opublikowano

Jeśli pijecie do mnie to pamiętajcie ze ja jeżdzę autem dla ludu a nie luksusowym audi jak Wy :)))

Opublikowano
  • Autor

A Wy nie na manifestacji KOD na rynku ?

Opublikowano

Można w swieta jeździć cabrio ?!?! c0d86726131ef73a0940c9d4fd83571d.jpg

Opublikowano

Jeśli pijecie do mnie to pamiętajcie ze ja jeżdzę autem dla ludu a nie luksusowym audi jak Wy :)))

No no :)
Opublikowano

Ktos sciagal tapicerke fotela skora sport ? Zastanawia mnie bo odchylilem dolny boczek a srodek fotela nie chce zejsc , sa jakies czerwone zaczepy przymocowane do pianki :-/

Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ktos sciagal tapicerke fotela skora sport ? Zastanawia mnie bo odchylilem dolny boczek a srodek fotela nie chce zejsc , sa jakies czerwone zaczepy przymocowane do pianki :-/

MI055.jpg

Nie ma za co

Opublikowano

:)
współczuje tapicerom czasami , ktoś kto projektował fotele był geniuszem :)

Opublikowano

Witam

Jestem tu nowy.

Spotkania są cyklicznie co tydzień we wtorki?

W ten wtorek też będzie jakieś spotkanie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłeś?

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

Dzeń do:bry:

Panowie, chciałbym się przez chwilę pobawić w Boserona (bez obrazy Łukaszu), dlatego mam prośbę: Czy moglibyście ocenić dla mnie to ogłoszenie??

http://olx.pl/oferta/bmw-e46-320d-kombi-bezwypadkowy-zamiana-CID5-IDbOoxH.html

Jakie recenzje zbiera silnik w tym aucie? Warto się ubierać w to auto? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :hi:

Opublikowano

E46 to był drugi samochód jaki brałem pod uwagę przy zakupie B6. Wygrało jednak quattro ;-) Co ciekawe mimo że auta są porównywalne to audi były zdecydowanie droższe, zresztą chyba nadal tak jest jeśli rozpatruje się podobne modele tyvh marek 6-cio i więcej letnie. Kolega ma auto z takim silnikiem i jest zadowolony, jeździ nim nawet dłużej niż ja B6 i w zasadzie chyba tylko turbo było do roboty. Auto się fajnie napędza (ma zrobione 180 kunia i wsadzona skrzynie 6) i jest super wyważone :-D Niestety trzeba dolać oliwy do ognia gdyż w tych silnikach jest ponoć kilka wad. Jedni mówią ze w przed liftach a inni że w poliftach i wymienia się tu problemy z dolotem, wałem korbowym i czujnikiem ciśnienia oleju. Kumpel jednak nie miał żadnego z wymienionych problemów. Jednakże musze wspomnieć że znajoma posiadała również taki egzemplarz i auto sprawiało same problemy, skończyło się nawet remontem silnika, jak dobrze pamiętam to tez coś z zawieszeniem było nie halo chociaż tam z przodu jest kolumna więc nieco mniej problematyczna niż wielowahacz. Wydaje mi się jednak ze ten egzemplarz musiał być jakiś felerny bo zaraz po zakupie w krótkim okresie czasu się rozsypał. Ale żeby nie było to tym autem osiągnąłem najniższe średnie spalanie w swoim życiu - 3,3 l/100 km :-)

Opublikowano

w 320d 150PS lubią lecieć pompy wysokiego ciśnienia i turbawki jak pisał ruks, ale nie jest to jakaś plaga. E46 prowadzi się zdecydowanie lepiej niż B6 , problemem zdecydowanie jest rude zwłaszcza w przedliftach.

Opublikowano

Transit widzę na końcu ogłoszenia co Ci chodzi po głowie.

Mój pomysł jest taki. Ciupnij sie z chłopem i potem sprzedaj betę. Bedzie Ci ja łatwiej sprzedać, bo zostawiać jej raczej bym Ci nie proponował, tak jak napisali przedmówcy. Może byc ok, a może byc Kenia to tak jak z 2.0 tdi w Audi. Pomijając juz przebieg....mocno wątpliwy...zauważyłem trend ze było głośno o przebiegach 198kkm to teraz zaczęły pojawiać sie 249kkm :)))

Opublikowano

Kerczi... Wysłałem Ci maila na biuro k2-tech. Gość je chyba robił patykiem, ale cokolwiek widać... Chyba się dam przekonać tymbardziej że chce mi dopłacić. Warunkiem jest tylko zielone światło od mojego mechanika :-)

ABG

Opublikowano

Kerczi... Wysłałem Ci maila na biuro k2-tech. Gość je chyba robił patykiem, ale cokolwiek widać... Chyba się dam przekonać tymbardziej że chce mi dopłacić. Warunkiem jest tylko zielone światło od mojego mechanika :-)

ABG

Jutro zobaczę, BMW jest sprzedawalne w przeciwieństwie do merca

Opublikowano

Zrobiłeś?

Naciapane z bagażnika...

Wymieklem xD tzn nie doszukalem sie uchybien , a braklo czasu juz na targanie tej maty od fotela i patrzenie co gdzie i jak :-/ moje kompetencje na ten temat wymiekly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.