Radekst Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 ps. od Środy ocieplenie Ale spot jest jutro więc zmarzniemy jak cholera :/ Możeby tak zrobić jutrzejszego spota w Pizza Hut? Od jutra podobno zaczyna się festiwal pizzy... jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 ps. od Środy ocieplenie Ale spot jest jutro więc zmarzniemy jak cholera :/ Możeby tak zrobić jutrzejszego spota w Pizza Hut? Od jutra podobno zaczyna się festiwal pizzy... jestem za +1Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja tez jutro dla odmiany będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 HP 13" bez ceny mininalnej gdyby ktoś szukał: http://allegro.pl/show_item.php?item=5903125694 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ps. od Środy ocieplenie Ale spot jest jutro więc zmarzniemy jak cholera :/ Możeby tak zrobić jutrzejszego spota w Pizza Hut? Od jutra podobno zaczyna się festiwal pizzy... jestem za +1Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Tym bardziej ze pizze hut mamy w galerii, wiec nie trzeba nigdzie indziej jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ja tez jutro dla odmiany będę masz może już kalendarze klubowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 no to do pizzy hut można podjechać dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czyli normalnie początek GK ? Nareszcie pogoda jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Pogoda petarda, przywiozłem trochę śniegu od helmutów :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 nie chce ktos sony z5 dual bialy nowy polska dystrybucja za 2200zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DodoS4 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Doradzcie gdzie najlepiej zrobic chipa w Krk badz okolicach do 60km oraz orientacyjne ceny .A4 AVF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) na wąwozowej pracuje tem Ramzes - pro tuner, nikt Ci tak softa nie zrobi jak on Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ramzes jak zmostkuje kable to nawet wiekszej turbiny wtedy nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 I programem przerabia napęd na quattro :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Doradzcie gdzie najlepiej zrobic chipa w Krk badz okolicach do 60km oraz orientacyjne ceny .A4 AVF tak na poważnie napisz do edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Doradzcie gdzie najlepiej zrobic chipa w Krk badz okolicach do 60km oraz orientacyjne ceny .A4 AVF tak na poważnie napisz do edraven Miło mi Zapraszam a Twojego Dancioch kiedy haratamy ? czy boisz sie o oliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Myślę nad tym a ile można z mojego tak swobodnie wykrzesać i jakie koszta (mniej więcej)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A to się da benzynę czipować ma to sens , Polecam Edravena już kilka aut mi robił i jest git malina Może i ja dziś będę bo bym chciał to 4x4 wypróbować czy coś to daje zimą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A to się da benzynę czipować ma to sens , Polecam Edravena już kilka aut mi robił i jest git malina Może i ja dziś będę bo bym chciał to 4x4 wypróbować czy coś to daje zimą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jeżeli benzol uturbiony albo z kompresorem to jak najbardziej warto robić moda! Przyrosty mocy zbliżone do diesla. Myślę nad tym a ile można z mojego tak swobodnie wykrzesać i jakie koszta (mniej więcej)? Będziesz dzis na spocie? Mam zamiar się wybrac to obgadamy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi