FANTOMAS Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 a próbowałeś najprostszego sposobu " przywróć stan komputera na dzień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Ja mam chudszy portfel niż Twój nie zapominaj o tym Robaczku, Kerczi jaki program sciągnąć do naprawy dll darmowy 20l benzyny a 20 gazu robi różnice Kup se nową pande w gazie. A jak chcesz tanio to mam Vectre C 1.9 CDTi na sell... Edytowane 23 Stycznia 2016 przez electrofinger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 a próbowałeś najprostszego sposobu " przywróć stan komputera na dzień"Problem w tym ze po przywróceniu błąd nadal sie pojawia Panda na gazie...... Tylko w zoo jak jej dasz flaszkę wódki Ktoś coś jakieś slizganko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Gdzie?? Na + 3 stopniach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Lodowisko pod NCK działa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dobry wieczór Audi A6 http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-s6-avant-4-2v8-quattro-300km-lpg-wwa-ID6ygdy5.html Boseron .. Jak szukasz czegoś co jest stare i nie jedzie to w tej kasie ładne niebieskie A4 Ci znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) wlasnie przyjechala nowa zabawka, licznik z A6 Allroad Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dobry wieczór Audi A6 http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-s6-avant-4-2v8-quattro-300km-lpg-wwa-ID6ygdy5.html Boseron .. Jak szukasz czegoś co jest stare i nie jedzie to w tej kasie ładne niebieskie A4 Ci znalazłem Jakbyś miał zamiast A przedrostek S to bym sie zastanawiał hehe Windows przeinstalowany hula aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 wlasnie przyjechala nowa zabawka, licznik z A6 Allroad Identyczny jak ORI A4. Pływak w baku zmieniasz czy licznik modyfikujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) nie jest taki jak ori a4 inaczej bym nie kupowal specjalnie z A6 allroad'aa6 allroad rozni sie tym od a4 i a6 ze ma te srebrne ramki i grube wskazowki, takie jak w S4/S6 tylko ze czerwone. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 nie jest taki jak ori a4 inaczej bym nie kupowal specjalnie z A6 allroad'a a6 allroad rozni sie tym od a4 i a6 ze ma te srebrne ramki i grube wskazowki, takie jak w S4/S6 tylko ze czerwone. Jeden pies ;-) Radek, nie chcesz tego sprzęgła po promocyjnej cenie ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) nie jest taki jak ori a4 inaczej bym nie kupowal specjalnie z A6 allroad'a a6 allroad rozni sie tym od a4 i a6 ze ma te srebrne ramki i grube wskazowki, takie jak w S4/S6 tylko ze czerwone. Jeden pies ;-) dla mnie nie, ten mi sie bardziej podoba Radek, nie chcesz tego sprzęgła po promocyjnej cenie ;-) ? moje jak na razie wytrzymuje, chociaz w przyszlym tygoniu znowu pare koni i niutka przybedzie ile chcesz? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Daj 500 za komplet i zabieraj. Co znowu działasz ? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) szerszy dolot z filtra powietrza do turbo, zakladamy fmic i korekta softu po wiekszych wtryskach bo wtedy nie robilismy, tylko je wrzucilismy. przemysle to sprzeglo i dam Ci znac. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi