KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak maja nie kraść furmanek jak to dziecinnie proste. Tutaj otwarcie: https://m.youtube.com/watch?v=0lO5ipUICdM# A tutaj kodowanie i odpalenie: https://m.youtube.com/watch?v=Me0HHD40Hg4# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Do spania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No właśnie, miałeś spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Już się wsypałem teraz baluje [emoji5] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Już się wsypałem teraz baluje [emoji5]Gdzieś nie daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Olkusz [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kurde, Ci sobie balują a ja już trzecią godzinę z gąbka i ściereczkami w garażu zapieprzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Olkusz [emoji6]Daleko :/ Kurde, Ci sobie balują a ja już trzecią godzinę z gąbka i ściereczkami w garażu zapieprzam...Zrób foto efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Zazdroszczę I słusznie, warto było Zrób foto efektu Niestety zdjęcia kiepsko wyszły telefonem w garażowym oświetleniu. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 i po co jak leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 FANTOMAS dopiero wyszedłeś z Cerrfoura??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dlatego zaznaczyłem ze głownie benzynowe. A diesel boxer poza sprzęgłem/dwumasem trochę rozdmuchana historia. D4d jeśli coś sie dzieje to póki co spotkałem sie z DPF i z wtryskami...ale to chyba już klasyk diesla w dzisiejszych czasach. To raczej sprzęgło jest rozdmuchane. Zdarzają się diesle, które jeżdżą i nic się nie dzieję ale jakieś ryzyko jest. W 1,4 d4d wylatywały dziury w bloku a 2,0 miały problemy z UPG przy około 200 kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kerczi adaptery mam 5x130 na 5x112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 FANTOMAS dopiero wyszedłeś z Cerrfoura???a ty co jeszcze prasujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Skoro dywagujecie o bezawaryjności to mam dla Was propozycje niezawodności, komfortu , przestronności i uniwersalności klasyka w każdym wydaniu bez dpf nic tylko brać stan igła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ile chcesz za to w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) chyba nie wyglada az tak zle ta kiera? bo jak kupowalem to pojawialy sie same negatywne opinie dojdzie jeszcze podlokietnik w skórze. a jutro znowu bierzemy sie za dodanie paru km i nm Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ladne sa te kierownice,jak dla mnie jedynym minusem jest to, ze jest scieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi