KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 To i ja się pochwale ze sprzedałem forda i nic nie kupuje Ta przez pół roku...potem znam Twoje niecne planyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 1 godzinę temu, -RamzeS- napisał: To i ja się pochwale ze sprzedałem forda i nic nie kupuje graty, co będzie następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 graty, co będzie następne? 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 4x4W ośce z widlastą R4 [emoji39]Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 W ośce z widlastą R4 [emoji39]Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaKupi jak BOSERON rzędowa Vke :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 18 godzin temu, KERCZI napisał: Jak już wszyscy tak zmieniają auta to i ja się pochwale nowa furmanką i co za tym idzie sprzedam eosa jakby ktoś szukał wozu na lato dla Babiny albo siebie do lansu to będzie w dobrym pieniądzu - NO i nie bierze tyle oleju co Fantomasa...tfu...Radka ;-) Lepiej zeby bralo olej, niz zeby produkowalo, bo wtedy to bedzie problem Lato zalozone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 18 godzin temu, KERCZI napisał: Jak już wszyscy tak zmieniają auta to i ja się pochwale nowa furmanką i co za tym idzie sprzedam eosa jakby ktoś szukał wozu na lato dla Babiny albo siebie do lansu to będzie w dobrym pieniądzu - NO i nie bierze tyle oleju co Fantomasa...tfu...Radka ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3.0 czy 4.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 3.0Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Lepiej zeby bralo olej, niz zeby produkowalo, bo wtedy to bedzie problem [emoji6] Lato zalozone [emoji14] 18 czy 19? Ja bym dołożył listwy z S4Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 18", sa plany na listwy S4, ciemne szyby, grill RS, ale najpierw program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 18", sa plany na listwy S4, ciemne szyby, grill RS, ale najpierw program [emoji6]Nie dokładam NIC - part I [emoji39]Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie dokładam NIC - part I [emoji39]Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 19 minut temu, Shadow napisał: Nie dokładam NIC - part I Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka tym razem mialo byc inaczej, a wyszlo jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 3 godziny temu, Radekst napisał: tym razem mialo byc inaczej, a wyszlo jak zwykle Radziu, nie ma co się *ierdolic w tańcu i oszukiwać Malwiny i samego siebie tylko wal od razu 4.2 i będzie spokój na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 https://pogoda.onet.pl/artykuly/wkrotce-wroci-snieg-wiosna-jeszcze-nie-teraz/n48vy04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 https://pogoda.onet.pl/artykuly/wkrotce-wroci-snieg-wiosna-jeszcze-nie-teraz/n48vy04Czyli BT na zimie jak już od kilku lat :-/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Mania 3.0 Edytowane 11 Marca 2018 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) *ebać zime Edytowane 11 Marca 2018 przez Hubertus01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monsoon Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 cześć, jako że po powrocie z urlopu zauważyłem że jakiś buc ukradł mi koła (letnie gumy + fele 17'') rozglądam się za czymś sensownym w sensownych pieniądzach. może któryś z kolegów ma coś na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Przygotowania do zlotu w pełni....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi