KERCZI Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Mam polerke jakbyś chciał do kompletu ;-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 2 godziny temu, KERCZI napisał: Mam polerke jakbyś chciał do kompletu ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro a umiesz sie nia dobrze posługiwac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Skoro tak wszyscy myślą nad zmianą kół to warto mieć poprawną technikę: --- Powitać DANTE co Ty masz za kierę ?! Pasek na środku.. szport. dziś zauważyłem jak się mijaliśmy Edytowane 14 Marca 2018 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 To jest celownik Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 31 minut temu, D4NTE napisał: To jest celownik Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Fajne, fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) 12 godzin temu, KERCZI napisał: Mam polerke jakbyś chciał do kompletu ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro dzięki mam swoją wiertarkę Edytowane 14 Marca 2018 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dosyć ciekawie wygląda to koło na A6.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 dzięki mam swoją wiertarkę Pamietaj żeby włączyć udar...wtedy są lepsze efektyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dosyć ciekawie wygląda to koło na A6.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Tylko czemu takie wklęsłe???Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Godzinę temu, KERCZI napisał: Pamietaj żeby włączyć udar...wtedy są lepsze efekty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro no ja mam tylko z udarem bo robię to SDS-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dosyć ciekawie wygląda to koło na A6.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wzór fajny bo z R8 ale do A6 przez et jest zbyt płaskie [emoji53]Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 12 godzin temu, D4NTE napisał: Wzór fajny bo z R8 ale do A6 przez et jest zbyt płaskie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Ale o czym Ty mówisz. Jakie R8?? Przecież to wzór z A6 C7 (4G0601025G). Z tego co wiem to żadne inne audi takiego wzoru nie miało. W R8 są b.podobne (420601025AK ), ale jednak to nie te Co więcej w R8 nominalnie największa felga występowała w 19", a ta na zdjęciu wygląda na 20". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Aaaa no i niestety tak wygląda nominał E46 w A6 Moim zdaniem dramat! Dlatego trza dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ale o czym Ty mówisz. Jakie R8?? Przecież to wzór z A6 C7 (4G0601025G). Z tego co wiem to żadne inne audi takiego wzoru nie miało. W R8 są b.podobne (420601025AK ), ale jednak to nie te [emoji4] Co więcej w R8 nominalnie największa felga występowała w 19", a ta na zdjęciu wygląda na 20". Może źle to ująłem ale ogólnie chodziło mi o to, że w A6 są zbyt płaskie i nie robią takiej roboty w 20 calach co w starszym R8 w 19 które są wypukłe. Bardzo możliwe że są to inne wzory ale na foto bardzo są podobne. Przykład b8 na 20 z A6Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) 34 minuty temu, D4NTE napisał: Może źle to ująłem ale ogólnie chodziło mi o to, że w A6 są zbyt płaskie i nie robią takiej roboty w 20 calach co w starszym R8 w 19 które są wypukłe. Bardzo możliwe że są to inne wzory ale na foto bardzo są podobne. Przykład b8 na 20 z A6 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka felgi są b. podobne to fakt: Ale nawet jakbyś założył do A6 fele z R8 to i tak były by "wklesle" bo w R8 ET jest 43... Oczywiście mówimy o przednich felgach z R8 bo tył to 11 cali Edytowane 15 Marca 2018 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 29 minut temu, lennox napisał: felgi są b. podobne to fakt: Ale nawet jakbyś założył do A6 fele z R8 to i tak były by "wklesle" bo w R8 ET jest 43... Oczywiście mówimy o przednich felgach z R8 bo tył to 11 cali Nie zagłębiałem się w dokładne parametry co do szer i et ale te koła przede wszystkim kojarzyły mi się jako bardziej masywne od tych z C7. Patrząc na przedstawione wyżej foto tak jest szkoda że do S5 nie wypuścili czegoś w tym stylu. 9j z et 33 zrobiłby pewnie super różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 3 minuty temu, D4NTE napisał: Nie zagłębiałem się w dokładne parametry co do szer i et ale te koła przede wszystkim kojarzyły mi się jako bardziej masywne od tych z C7. Patrząc na przedstawione wyżej foto tak jest szkoda że do S5 nie wypuścili czegoś w tym stylu. 9j z et 33 zrobiłby pewnie super różnicę. ET33 przy 9j to za dużo. Wystawały by. To różnica o 13mm + 1/4" czyli ~20mm. Do A6 jedynie mogą podejść od A8 bo tam jest ET 37 choć i tak nie do końca bo 9J to za dużo. U @FANTOMAS by fajnie leżały felgi z takim ET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 No ja ze względu na małżowinkę to myślałem o czymś takim np. te Rotor 19"/ 9" ET33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 5 godzin temu, FANTOMAS napisał: No ja ze względu na małżowinkę to myślałem o czymś takim np. te Rotor 19"/ 9" ET33 Ryzykowne, ze względu na szerokość felgi. Opona będzie nieznacznie szersza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi