D4NTE Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Teraz, Cuber napisał: AWD jest misiu pysiu No to w takim razie zostaje Ci do rezać quattro
Cuber Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Opublikowano 9 Maja 2019 Nie ma opcji aby coś rezać za stary juz jestem na to , pesel zobowiązuje do dziadkowozów
Radekst Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Moge Ci B7 sprzedac, bedzie Q Tez bede chyba swoja wystawiac za jakas zaporowa kase, sprzeda sie to spoko, jak nie to bede jezdzic dalej sasiad kupil meganke rs i jakos tak ciagnie do jakiegos hot hatcha..
Lukasz_mk2 Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Shadow wczoraj oglądnąłem film, którego fragment oglądaliśmy na zlocie - generalnie film nie ma nic wspólnego z naszym "Tylko nie mów nikomu". Choć ogólnie film całkiem spoko, ale kiedy myślisz, że coś się jeszcze musi wydarzyć to film się kończy
Shadow Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 20 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: Shadow wczoraj oglądnąłem film, którego fragment oglądaliśmy na zlocie - generalnie film nie ma nic wspólnego z naszym "Tylko nie mów nikomu". Choć ogólnie film całkiem spoko, ale kiedy myślisz, że coś się jeszcze musi wydarzyć to film się kończy Co prawda nie mam pojęcia co tam oglądaliśmy, nie mogę sobie przypomnieć, ale ufam w Twój osąd @Lukasz_mk2. Swoją drogą- pamiętajcie o wyborach:https://www.youtube.com/watch?v=5sFU5ybg4h0
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 2 godziny temu, Shadow napisał: Co prawda nie mam pojęcia co tam oglądaliśmy, nie mogę sobie przypomnieć, ale ufam w Twój osąd @Lukasz_mk2. Swoją drogą- pamiętajcie o wyborach:https://www.youtube.com/watch?v=5sFU5ybg4h0 to oglądaliśmy:
Marcin_K Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 8 godzin temu, D4NTE napisał: Powitać Pozdrowionka z nad Bałtyku ? ??
Radekst Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 A ja kupilem nowy srodek lokomocji Bienczyce -> Stary Kleparz w 25 min. Trasa 18km i jeszcze 30% baterii zostalo.
skotyman Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 @Radekst co to za model kupiłeś? Zastanawiam się nad przesiadką na coś takiego
Radekst Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 3 godziny temu, skotyman napisał: @Radekst co to za model kupiłeś? Zastanawiam się nad przesiadką na coś takiego Mijia M365. Polecam
skotyman Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 @Radekst porównywałeś z wersją PRO? Wziąłbyś ją kiedyś na spota
Radekst Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Ta jest dla mnie w zupelnosci wystarczajaca. Nie doplace okolo 0.8k za troche wiekszy aku.
Rekomendowane odpowiedzi