pralinen Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 17 godzin temu, Elhape napisał(a): Proponuję pisać w odpowiednim dziale: https://a4-klub.pl/forum/476-małopolskie/ Może nawet już jest tu odpowiedź na Twoje pytanie. Akurat do tego tematu nikt nie zagląda,myślałem że tu jest większa szansa uzyskania informacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Tylko problem jest taki, że jak inny użytkownik będzie szukał tak jak Ty polecanego serwisu to nie zajrzy tutaj tylko tam gdzie wstawiłem link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Siemka Niżej fotki z wczorajszego spocika A4/A6 + reszta świata, frekwencja jak za dawnych lat ? Dzięki ? Zielony suprise V6 Gruszki był najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Super robota Pablo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Dzięki za fajnego spota ✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Panowie , Żyjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Coś tu straszna cisza.... na spotach też nie ma żadnej frekwencjii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Trzeba rozruszać chyba towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Hej. Panowie szukam autka dla znajomej. Do 20k nie musi być audi. Byle jak najlpeszy stan techniczny. Jak ktoś coś wie albo ma proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versal21 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Moje Uszanowanko! Niosę pozdrowienia z sekcji warszawskiej A4 Klubu 😎 i jednocześnie chciałbym zapytać , czy w przyszły wtorek będzie można kogoś spotkać na spocie na Kazimierzu? Właśnie przeprowadziłem się do Krakowa i chętnie poznam klubowiczów z Miasta Królów! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jest ktoś z Tarnowa lub Krakowa kto ma Odisa i pomógłby mi zrobić adaptacje skrzyni automatycznej 0AW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia W dniu 29.12.2023 o 22:01, Caporeira napisał(a): Jest ktoś z Tarnowa lub Krakowa kto ma Odisa i pomógłby mi zrobić adaptacje skrzyni automatycznej 0AW? Zagadaj do @edraven z Digisoft może pomoże✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Uszanowanie! Panowie prosze podpowiedzcie gdzie w Krakowie lub okolicy zrobić porządnie wyważanie kół z testem drogowym - borykam sie z podskakiwaniem Allroada B8 FL. Dzisiaj założony kolejny zestaw felg 17cali, niby wyważone (2szt po 0g) ale nadal uczucie jakby guma z balonem. Opony Michelin Alpin 6 dot.2023. Podpowiecie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail556 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Żyje ktoś jeszcze na tych Krk spocikach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel107 Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Ciekawe czy dałoby się jeszcze je reaktywować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi