PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jak wszyscy pojadą nad morze t z kim ja tu pisać będę :gwizdanie: Zawsze ktoś czuwa i zwiedza A tak po za tym
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cuber nie zapomnij wziąść i pompki piłki ze sobą pamiętam pamiętam
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cuber nie zapomnij wziąść i pompki piłki ze sobą Ja też wezmę piłe jakby co Moskal, przekaż smycze dla KR na zlot, tam Sobie odbierzemy, a resztę przywieziemy, co Wy na to :?: jesli dostane je do tego czasu zebym mógł w piatek lub czwartek komus z wawy przekazac , to zaden problem . Pogadam dzis na spocie z Nosfrem, moze on wam zabierze na zlot postaraj sie żebym miał tą pamiatkę z wczasów
Tytus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Hej Wąski, byłeś oglądać furkę Zabci ?
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Hej Wąski, byłeś oglądać furkę Zabci ? widział i jeździł :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 moze sie nowi zaczną odzywać w miedzyczasie
sokolnh Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pablo czemu Ty nie spisz jeszcze o tej porze ?
Wąski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a nie mówiłem Trzeniu co z Tobą :gwizdanie:
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 co mówiłeś :?: pochwal się P.S. Znalazłem koszulki kepasy
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a nie mówiłem Trzeniu co z Tobą :gwizdanie: Robert jak co? czekałem na sygnał od Ciebie... w poniedziałek o 20 napisałes że masz podnośnik odrazu odpisałem czy we wtorek o 15 może być ostatni Twój sms brzmiał "dam znać" więc jak się nie odezwałeś to pomyslałem że nie dasz rady i nie chciałem być nachalny :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a nie mówiłem Trzeniu co z Tobą :gwizdanie: Robert jak co? czekałem na sygnał od Ciebie... w poniedziałek o 20 napisałes że masz podnośnik odrazu odpisałem czy we wtorek o 15 może być ostatni Twój sms brzmiał "dam znać" więc jak się nie odezwałeś to pomyslałem że nie dasz rady i nie chciałem być nachalny :gwizdanie: kiedy chcesz w takim razie
kepasa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jakie koszulki???? w mózgu od razu dziura w mózgu... to może mi sie przyda..
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pablo czemu Ty nie spisz jeszcze o tej porze ? Wiesz Sokol miałem dyzur nocny Siema Nims
themOn Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pablo czemu Ty nie spisz jeszcze o tej porze ? Wiesz Sokol miałem dyzur nocny Siema Nims Pablo wiesz juz cos o piatku ?
Rekomendowane odpowiedzi