Gość rob Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 nie spać - zwiedzać w Krakowie nie ma co zwiedzać
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 nie wszyscy mają takie same priorytety , pamiętajcie o tym :wink4 Jakże spokojny i ułożony post. Tszenió, nie poznaję Ciebie - musisz częściej przyjeżdżać do Warszawy, bo widać to pomaga - jesteś spokojniejszy i bardziej stonowany nie mogę dojść do siebie po tych kebabach Trzeniu dzisiaj nie jest sobą, może to jakaś choroba coś w tym jest narazka
Cuber Opublikowano 12 Września 2008 Autor Opublikowano 12 Września 2008 witam Pnowie co sadzicie o tym http://www.allegro.pl/item437697878_wahacze_oryginal_audi_a4_a6_skoda_vw_b5_b6_wawa.html nic tylko kupować
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ale tu znowu cisza,pewnie odsypiacie wczorajsze
sokolnh Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 mu juz po hamownii nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony
Tytus Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony Ja może nie tak bardzo jak Sokol ale też
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 mu juz po hamownii nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony Ile wyszło?
Cuber Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 Ale tu znowu cisza,pewnie odsypiacie wczorajsze eeee tam odsypiacie Sokol,Themon i Tytus byli na hamowni :gwizdanie: o wynikach zapewne Nas poinformuja
themOn Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 u mnie wszystko w normie, a Sokół dał w łapę i ma taki wynik jaki ma
Cuber Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 u mnie wszystko w normie, a Sokół dał w łapę i ma taki wynik jaki ma to czekamy aż wyniki wklei na forum
themOn Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 u mnie wszystko w normie, a Sokół dał w łapę i ma taki wynik jaki ma to czekamy aż wyniki wklei na forum wklei jak podniesie moment w fotoszopie :>[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 13:52_________________________________________________ Themon pochwal sie ile Ci wyszło? zaraz wam dam porównanie hamowni inercyjnej z obciążeniową
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 u mnie wszystko w normie, a Sokół dał w łapę i ma taki wynik jaki ma to czekamy aż wyniki wklei na forum wklei jak podniesie moment w fotoszopie :>[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 13:52_________________________________________________ Themon pochwal sie ile Ci wyszło? zaraz wam dam porównanie hamowni inercyjnej z obciążeniową
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 zaraz wam dam porównanie hamowni inercyjnej z obciążeniową rozumiem Marku że parametry jak np. temp będą takie same? bo jeśli nie to wiesz że nie będzie to porównanie a zestawienie? z tego co słyszałem to ładnie wam powychodziło więc gratulacje
themOn Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 zaraz wam dam porównanie hamowni inercyjnej z obciążeniową rozumiem Marku że parametry jak np. temp będą takie same? bo jeśli nie to wiesz że nie będzie to porównanie a zestawienie? z tego co słyszałem to ładnie wam powychodziło więc gratulacje no więc będzie to zestawienie bo dzisiaj było zimniej
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 zaraz wam dam porównanie hamowni inercyjnej z obciążeniową rozumiem Marku że parametry jak np. temp będą takie same? bo jeśli nie to wiesz że nie będzie to porównanie a zestawienie? z tego co słyszałem to ładnie wam powychodziło więc gratulacje no więc będzie to zestawienie bo dzisiaj było zimniej = kilka PS-ów wiecej
sokolnh Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 mi wyszło coś takiego seria + wtryski od 110 - tki chłop nie chciał uwierzyc ze to bez chipa jest auto, nawet poprosił mnie zebym mu silnik pokazał
themOn Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 MAHA: INERCJA: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 14:03_________________________________________________ ... chłop nie chciał uwierzyc ze to bez chipa jest auto, nawet poprosił mnie zebym mu silnik pokazał musiałeś mu wytłumaczyć czym się różni pompa 10 od 11
Rekomendowane odpowiedzi