Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja B5 czy B6 :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja no to znając życie ... jak Ty doradzałeś to znowu jakaś padlina będzie Trzeniu nie pier Moze sie wypowie coś Sokolnh na ten temat
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja no to znając życie ... jak Ty doradzałeś to znowu jakaś padlina będzie Trzeniu nie pier Moze sie wypowie coś Sokolnh na ten temat A On się zna
PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja no to znając życie ... jak Ty doradzałeś to znowu jakaś padlina będzie Trzeniu nie pier Moze sie wypowie coś Sokolnh na ten temat A On się zna Dzis pokazał ze tak
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Pablo cytuj tylko ostatnią wypowiedź bo pół strony zajmujesz
PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ok panowie związku z tym ze dopiero jutro bedzie miała własciciela to sobie pozwolę ją wam zaprezentować http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5790463 Obczajcie
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ładna mały przebieg :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 22:04_________________________________________________Trzeniu .I już wiem jak Kubica się czuje jak jedzie w strugach deszczu
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 troche za mały jak na 9 lat
sokolnh Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no szczerze jak tam dzisiaj pojechalismy ją ogladac po myslałem ze sobie cos ponarzekam, jak ja to lubie a tu lipa, autko jest naprawde ok
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no na zdjęciach wygląda ładnie
PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 troche za mały jak na 9 lat Czy jest prawdziwy przebieg to nikt tego nie wie ale po stanie wizualnym i od strony silnika to jest Nawet nasz wybredny kolega Sokolnh był pod wrazeniem
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Dzięki wszytskim za spocika Oczywiscie bez przygód sie nie obyło no ale wszytsko OK
Tukan Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Dzieki za spocika,Cuber lecisz mi 20 groszy za srube
sokolnh Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ta klamka od s-lina była lepsza jak bedziesz miał takie do b5 to daj znac
Tukan Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ta klamka od s-lina była lepsza jak bedziesz miał takie do b5 to daj znac Moge załatwic
Rekomendowane odpowiedzi