Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masakra -a kto pokrywa koszty :mysli:

na szczęście spółdzielnia, ale za sprzątanie już nie zapłacą, no i urlop trzeba było wziąść żeby z robotników pilnować, całe mieszkanie się zakurzyło, ogólnie wkurw..jąca sytuacja w mieszkaniu które ma niecałe dwa lata :kwasny:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 08:49_________________________________________________pogoda będzie od piątku ładniejsza :wink4:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ogruś jak chcesz to sąsiad obok mnie sprzedaje bo idzie do domu :naughty:

Opublikowano

Panowie z B6 i B7

prawdopodobnie bedą żaróweczki led postojowe które nie migają ,proszę pisać kto chętny i na ile szt :)

dzięki koledze AIRWOLF :hi:

Opublikowano

Trzeniu - 2szt

TrueOgre - 2szt

Opublikowano

Ogruś jak chcesz to sąsiad obok mnie sprzedaje bo idzie do domu :naughty:

:polew: :polew: :polew: to już była apokalipsa :polew: :polew:

Trzeniu - 2szt

TrueOgre - 2szt

oooo kupiłem żarówki nic o tym nie wiedząc :kox: :kox: :kox: / THX :wink4:
Opublikowano

Irko działają spryski :mysli:

jeszcze nie dzialaja, w piatek mam znowu podjechac, zamowili wezyk bo nie bylo na stanie :)

Opublikowano

Irko działają spryski :mysli:

jeszcze nie dzialaja, w piatek mam znowu podjechac, zamowili wezyk bo nie bylo na stanie :)

w zoologicznym kupisz lub w castoramie :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 09:09_________________________________________________http://wyborcza.pl/1,75480,5715370,Takiej_armii_swiat_nie_widzial.html :)[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 09:36_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1565778,0,1,mysle--ze-bog-mi-wybaczy-predzej-niz-ludzie,wiadomosc.html

Opublikowano
  • Autor

Bry wszystkim :hi: przez ta pogodę to dziś zaspałem :wallbash:

Waski jak tam mój zbiorniczek ? :naughty:

Opublikowano

Panowie potrzebuje być jutro w wawie na 9 rano w centrum, o której wyjechać i którędy pojechać ??

Opublikowano

4:30 Kraków - Częstochowa - Wawa

5:00 Kraków - Kielce - Wawa

Opublikowano

to tak spacerowo raczej :) przy wjezdzie moze byc roznie z korkami

Opublikowano

ma ktos chwile czasu w tygodniu zeby sie ze mną ustawic i zVAGowac/przejechac sie moją niunią.

najlepiej dla porównania jazdy tez AVF Q :)

w Kraku ( forumowicze ) niestety nie ma AVF i AWX w Q ( no chyba ze coś nie wiem ) jak chcesz zawsze mozesz sie ze mna przejechac :cool1:

a tak na powaznie to zagadaj z kolegą THEMON-em :naughty:

bardzo chetnie przejade sie 3.0......

ale nie o to mi chodzi.....tylko bardziej zVAGowac, porobic Logi..... bo cos sie mojej osłabło....:(

p.s jestem jednyny w KRK z AVF Q :D

Opublikowano
  • Autor

p.s jestem jednyny w KRK z AVF Q

na forum chyba tak :naughty:

Opublikowano

Tak też myślałem żeby wyjechać o 4.30, Poziek mówił że od Janek do centrum półtorej godziny w korku :shocked:

Opublikowano

nie mysle ze z godzine a co do trasy to ja bym Ci jednak proponował na kielce bo tam jest mnie fotoradarów, jak jechałem na na czestochowe to nawigacja krzyczała ze non stop fotoradar, napewno ze 20 razy i to mnie wkurzało a na kielce moze z 5 jest

Opublikowano

juz nie przesadzajmy z tymi fotoradarami bo po pierwsze malo kiedy sa zaladowane i jak juz to max jeden na calej trasie, o czym zawsze mozna sie dowiedziec na radiu, po drugie polowa jest w druga strone a po trzecie jest ich podobna ilosc a navi informuje tez o fotoradarach, ktore nie istnieja bo je zlikwidowali, od bramek w Krakowie jestem w Cz-wie w godzinke jak sie zwezki nie korkuja, bez rajdow na trasie ale ta trase juz na pamiec

ja do W-wy i dalej w tamta stone jezdze tez przez Kielce/Radom ale o innych porach bo wbijesz sie jak wszyscy do pracy jada :decayed:

Opublikowano
ale ściema, jak jechaliśmy nad morze na zlot, to Trzeniek miał antyradar i na całej trasie tylko były 2 fotoradary :naughty: :naughty:
Opublikowano

no bo tak jest, jakby wszystkie byly zaladowane, to by byla masakra :decayed:

kiedys testowalismy AR to sie okazalo, ze tylko jeden w calym Krakowie byl aktywny, zreszta widac aparat w srodku, tirowcy odrazu wylukaja jak siedzi w srodku niespodzianka :wink4:

Opublikowano

od janek do centrum godzina drogi

Kufa Sokol co to za badziewne klocki mi dałeś? 10kkm i kontrolka się zaczęła świecić :embarrassed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.