Gość TrueOgre Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Coś się działo przez ostatni tydzień ciekawego ?? Wszyscy cali i zdrowi po dzisiejszych eskapadach ? Ja zrobiłem 240 km, bez większych korków, CB się przydało bo parę razy udało się objechać nielada zatory
Cuber Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Coś się działo przez ostatni tydzień ciekawego ?? jak zwykle nic
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ale gość pomodził http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_sportec_230km-t51335.0.html jest kasa jest zabawa
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Chciałbym mieć taki jak on dylemat, jaki wybrać kolor do S5, pomóżcie wybrac :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 22:56_________________________________________________ Ale gość pomodził http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_sportec_230km-t51335.0.html jest kasa jest zabawa Ja bym wolał juz kupić S4
adamevo Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Chciałbym mieć taki jak on dylemat, jaki wybrać kolor do S5, pomóżcie wybrac :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 22:56_________________________________________________ Ale gość pomodził http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_sportec_230km-t51335.0.html jest kasa jest zabawa Ja bym wolał juz kupić S4 Pablo może sprzeda tanio jak kupuje nową
boseron Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 witam w samo południe ale zaj.... a pogoda, trzeba skoczyc na spacerek i do myjni zeby w niedziele sie nie wstydzic brudasem, czyli spota dzis nie ma na 100% ?
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 witam w samo południe ale zaj.... a pogoda, trzeba skoczyc na spacerek i do myjni zeby w niedziele sie nie wstydzic brudasem, czyli spota dzis nie ma na 100% ? Dziś nie ma spota bo tak większość zadecydowała Mnie nie będzie
boseron Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy
nightkipper Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 wITAM! mAM PYTANIE,CZY JEST DZIŚ SPOTKANIE NA PARKINGU NA DACHU gALERII ?a JAK TAK TO O KTÓREJ?
Sebo83 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 nie ma, info dosłownie 3 posty wcześniej
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy Ja oglądam dziś w plazie, jak coś to zapraszam
adamevo Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy Ja oglądam dziś w plazie, jak coś to zapraszam znowu coś upolowałeś PABLO :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Hej, ale miałem dziś zdziwko małe, byłem na obiedzie w Casablance, autko na zakazie zostawiłem na limanowskiego, jem sobie a kelnerka mówi żebym wyszedł do auta. Idę a tam straż miejska na sygnale no to myślę że przejebane mandat jak nic, wychodzę do nich a oni do mnie że fajne auto, popytali o silnik, osiągi itp i mówią, proszę przestawić bo tu zakaz jest i nie wolno stać. No i pojechali :shocked: zero mandatu, zero agresji, pogawędka jak z Wami na spocie hehe, przyznaję że myślałem wszyscy strażnicy to chu.... ale muszę po dzisiejszym zmienić zdanie
adamevo Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Hej, ale miałem dziś zdziwko małe, byłem na obiedzie w Casablance, autko na zakazie zostawiłem na limanowskiego, jem sobie a kelnerka mówi żebym wyszedł do auta. Idę a tam straż miejska na sygnale no to myślę że przejebane mandat jak nic, wychodzę do nich a oni do mnie że fajne auto, popytali o silnik, osiągi itp i mówią, proszę przestawić bo tu zakaz jest i nie wolno stać. No i pojechali :shocked: zero mandatu, zero agresji, pogawędka jak z Wami na spocie hehe, przyznaję że myślałem wszyscy strażnicy to chu.... ale muszę po dzisiejszym zmienić zdanie widocznie nie mieli bloczków mandatowych przy sobie
boseron Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy no i oglądał Raikonen tył bolidu Kubicy......... jak go dublował. ....ach to bmw....zawsze niewiadoma
Rekomendowane odpowiedzi