Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 zdarzyło mi sie pare razy oznajmic uzytkownikowi a4 np na skrzyzowaniu gdzie o której i kiedy sa spoty, sam jestem świezy ale zaczynam dostrzegac jak to się kręci, :oklaski: :oklaski: :oklaski:
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No panowie kto przecież jezdzi cały czas na klubowym magnezie po KRK, w końcu trzeba walczyć o większą frekwencję
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 No panowie kto przecież jezdzi cały czas na klubowym magnezie po KRK, w końcu trzeba walczyć o większą frekwencję Ty tam lepiej zaproś pimpów na spota tylko płci żeńskiej
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No panowie kto przecież jezdzi cały czas na klubowym magnezie po KRK, w końcu trzeba walczyć o większą frekwencję Ty tam lepiej zaproś pimpów na spota tylko płci żeńskiej i powyżej 14 lat
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No panowie kto przecież jezdzi cały czas na klubowym magnezie po KRK, w końcu trzeba walczyć o większą frekwencję Ty tam lepiej zaproś pimpów na spota tylko płci żeńskiej Będzie za różowo i czerwono Ale pomyślimy nad tym A tak po za tym to
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Pablo Ty nie myśl .............. Ty działaj
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No panowie kto przecież jezdzi cały czas na klubowym magnezie po KRK, w końcu trzeba walczyć o większą frekwencję Ty tam lepiej zaproś pimpów na spota tylko płci żeńskiej i powyżej 14 lat Najmłodsza ma 18 lat to chyba Ci wystarczy [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 23:59_________________________________________________ Pablo Ty nie myśl .............. Ty działaj Za dużo ostatnio działam.....pier**le
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 to nie działaj tylko organizuj te 18 sto letnie panny
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 to nie działaj tylko organizuj te 18 sto letnie panny Cuber ale jak takie 18letnie panny wsiądą to twojej B7 to będziesz miał skórę mokrą :decayed:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no nie wiem czy to dobry pomysł
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Cuber ale jak takie 18letnie panny wsiądą to twojej B7 to będziesz miał skórę mokrą :decayed: hmmm to wsadzimy je do Ciebie na welur szybciej wsiąknie
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Cuber ale jak takie 18letnie panny wsiądą to twojej B7 to będziesz miał skórę mokrą :decayed: hmmm to wsadzimy je do Ciebie na welur szybciej wsiąknie Nie polecam
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie polecam a co juz wsadzałes takowe do siebie ?
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie polecam a co juz wsadzałes takowe do siebie ? Ja :?: Ależ skąd :!: Tfu tfu [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 00:10_________________________________________________ taaaa , chyba Gracjana Pytał w MM o Ciebie boś kusiciel wniebowzięty podobno
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 taaaa , chyba Gracjana Pytał w MM o Ciebie boś kusiciel wniebowzięty podobno prosił mnie o namiar na twojego lekarza [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 00:13_________________________________________________też spadam , narazka
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 pablo , gas swiatło i do spania
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 pablo , gas swiatło i do spania nie zgasi bo sie boi
Rekomendowane odpowiedzi