Gość TrueOgre Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ktoś mnie poprawia :gwizdanie: Vip może wszystko pomyślał by kto że taki poliglota :gwizdanie: eee skąd, po prostu ma kogoś nad sobą i się musi wywiązywać z obowiązków
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 eee skąd, po prostu ma kogoś nad sobą i się musi wywiązywać z obowiązków :polew:
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ktoś mnie poprawia :gwizdanie: Vip może wszystko pomyślał by kto że taki poliglota :gwizdanie: eee skąd, po prostu ma kogoś nad sobą i się musi wywiązywać z obowiązków :nabijasie:[br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 15:46_________________________________________________ Wystawiłeś :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Wystawię w weekend, cierpliwości Pablo do weekendu to musi być sprzedane, masz cały tydzień na wystawienie
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Spoko Grześ, wcześniej będzie wystawiony
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 ale smuty dzisiaj A chciałem zrobić dzisiaj spocika to nikt się nie wypowiedział..
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 hmmm a ja bym gdzieś podbił na spota
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Może jeszcze się ktoś się zadeklaruję na spota, pamiętam ze jakoś rok temu robiliśmy w Plazie na parkingu dolnym w święta.
marekd1305 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam !!!! Mam na imię Marek jestem tu nowy , wybieram się na takiego spota ale mam lekką treme , jak mnie przyjmiecie itd. W poprzednią niedziele byłem ale nikogo nie było (nie doczytałem ze odwołany) Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam !!!! Mam na imię Marek jestem tu nowy , wybieram się na takiego spota ale mam lekką treme , jak mnie przyjmiecie itd. W poprzednią niedziele byłem ale nikogo nie było (nie doczytałem ze odwołany) Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele nie ma czego się bać totalny loooooozik :gwizdanie:
marekd1305 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie mam czym się chwalić Wy macie poprzerabiane auta pełny wypas a moje jeszcze takie jakie przyjechało z niemiec . Nie potrafie wstawić fotek.
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam !!!! Mam na imię Marek jestem tu nowy , wybieram się na takiego spota ale mam lekką treme , jak mnie przyjmiecie itd. W poprzednią niedziele byłem ale nikogo nie było (nie doczytałem ze odwołany) Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele Kolego tu nie biją www.fotosik.pl
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie mam czym się chwalić Wy macie poprzerabiane auta pełny wypas a moje jeszcze takie jakie przyjechało z niemiec . Nie potrafie wstawić fotek. jak to nie potrafisz ? www.fotosik.pl i z kodów które ci sie pojawią wklejasz je na forum :gwizdanie:
marekd1305 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzięki !!! jestem w niedziele Pozdrawiam Wszystkich
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzięki !!! jestem w niedziele Pozdrawiam Wszystkich do zobaczenia i nic się nie bój :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi