Hugo Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Jaki zderzak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 sokolnh zadeklarował się dziś że wystawi zderzak od B% na allegro a zysk na fudację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 To dobrowolna decyzja , czy może chłopaka zastraszyliście i będzie jeździł bez zderzaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 To dobrowolna decyzja , czy może chłopaka zastraszyliście i będzie jeździł bez zderzaka ?? ma zderzak od S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Chwilę to nie tak [br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 23:04_________________________________________________Kamil chciał abym to ja wystawił swój od S4 a On go wylicytuje ja tak zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Panowie jak odnajdę w piwnicy stare lampy przed liftu to też wystawię kolejną rzecz A mam też zderzak ala RS4 z laminatu trochę w nie najlepszym stanie ale oblookam go dokładnie i jak będzie ok to też wystawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 a ja zrozumiałem że swój stary wystawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 a ja zrozumiałem że swój stary wystawi :gwizdanie: Zapytamy jak wróci.Z tego co wiem to Ozi go kupuje STARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Waski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Trzeniu dzwoniłeś [sorki kolega z pracy stawiał rodzinne :gwizdanie:]; fajne d*py; co tam u was chłopaki; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Siema Tytus Kope lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 no nie przesadzaj, czasem daje znac Piotrek tyrkne jutro bo teraz nie moge wybreac nymeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Piotrek tyrkne jutro bo teraz nie moge wybreac nymeru Zartujesz, tyle wypiłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Panowie... sam w to nie wierzę... zapraszam do licytacji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=482635288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Panowie... sam w to nie wierzę... zapraszam do licytacji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=482635288 na szmatke sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Zartujesz, tyle wypiłeś :?: :decayed Nie, stary ja jest dzieckeim microsoftu, k**wa, telfon/kompa/palma/inny soft portrafie obsluzyc bedac najebany/upalony/nacpany bez problemow, w koncu sam to pisze... Nie chce tylko zeby moja baba slyszala jak belkocze pijacko do Trzenia przez telefon bo mam problemy z mowieniem w tym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Pablo to już stare :gwizdanie: Tytus ale pisanie ci całkiem nieźle wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Żartujesz, tyle wypiłeś :?: :decayed Nie, stary ja jest dzieckiem microsoftu, kurfa, telfon/kompa/palma/inny soft portrafie obsłużyć będąc najebany/upalony/naćpany bez problemów, w końcu sam to pisze... Nie chce tylko zeby moja baba slyszala jak belkocze pijacko do Trzenia przez telefon bo mam problemy z mówieniem w tym stanie :gwizdanie: Trzeniu sumienie Cię ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Piotr fajna aukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi