sensey Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 W takim razie zaczne od logow i zobaczymy co to moze byc. Dzieki panowie za pomoc
marekd1305 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Przyjedz na spota to Ci zdjagnozują koledzy auto ja tez to miałem i wyszło ze mam dziure w węzu , zrobiłem i mam spokuj , [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 21:38_________________________________________________zapraszamy serdecznie i KFC niedaleko
sensey Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 W takim razie jak dozyje do niedzieli to zjawie sie na spocie :>
marekd1305 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja tez jestem tu nowy ale mile zaskoczony , atmosfera super koledzy z klubu bardzo mili i sympatyczni , duzo się dowiedziałem o A4 i nadodatek nie musiałem odwiedzać mechanika , podłączyli mnie pod kompa i naprawili. Zapraszamy
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja tez jestem tu nowy ale mile zaskoczony , atmosfera super koledzy z klubu bardzo mili i sympatyczni , duzo się dowiedziałem o A4 i nadodatek nie musiałem odwiedzać mechanika , podłączyli mnie pod kompa i naprawili. Zapraszamy czyli KFC sie zwróciło?
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 heh jak jest problem to zawsze jest czas napisac na forum
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 fura http://allegro.pl/item483650218_otomoto_audi_a4_3_0_tdi_quattro_avant_sline.html
marekd1305 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 tu nie chodzi o KFC tu chodzi o nas samych czyli członków klubu , jestesmy w klubie i pomagamy sobie , w tym rzecz o to tu chodzi:good:
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 tu nie chodzi o KFC tu chodzi o nas samych czyli członków klubu , jestesmy w klubie i pomagamy sobie , w tym rzecz o to tu chodzi:good: :polew:
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce :gwizdanie:
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce :gwizdanie: tu nie chodzi o zrobienie zdjęć tylko o fachowe przerobiebie ich a Kamil jest w tym dobry
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 czy wie ktos z Was jaka dlugosc maja zarowki rurkowe ktore wchodza w oswietlenie tablicy z tylu w b7 avant (jesli to ma znaczenie) bo nie chce mi sie wyciagac... z gory dzieki
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 i tak bedziez musiał wyjąć :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce :gwizdanie: za 50 dych na pewno Piotr dzięki za zaproszenie teksty niektóre wymiatały
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce za 50 dych na pewno
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ) bo nie chce mi sie wyciagac... z gory dzieki a jaka żarówka w oswietleniu tablicy rejestracyjnej jest w B6 bo się spaliła?
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 tu nie chodzi o zrobienie zdjęć tylko o fachowe przerobiebie ich a Kamil jest w tym dobry nie masz racji, z gównianego zdjęcia nawet mistrz photoshopa nie za wiele zrobi, więc chodzi głównie o zrobienie dobrego zdjęcia, w ps można je tylko dopracować [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 23:51_________________________________________________ a jaka żarówka w oswietleniu tablicy rejestracyjnej jest w B6 bo się spaliła? może trzeba wyjąć i zobaczyć :gwizdanie: czy to za trudne :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ) bo nie chce mi sie wyciagac... z gory dziekia jaka żarówka w oswietleniu tablicy rejestracyjnej jest w B6 bo się spaliła? pewnie taka sama jak wyjmiecie to sie dowiecie nie masz racji, z gównianego zdjęcia nawet mistrz photoshopa nie za wiele zrobi, więc chodzi głównie o zrobienie dobrego zdjęcia, w ps można je tylko dopracować no to kiedy???
Rekomendowane odpowiedzi