ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 poczekaj bo juz nie wiemkamil za 50 a ty za ile
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 i tak bedziez musiał wyjąć :gwizdanie: ale wyjme dopiero jak kupie a nie dwa razy
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 i tak bedziez musiał wyjąć :gwizdanie: ale wyjme dopiero jak kupie a nie dwa razy dokładnie oto chodzi
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 23:47i tak bedziez musiał wyjąć ale wyjme dopiero jak kupie a nie dwa razy mozesz wyjąć i pojechac kupic i załozyc nową na jedno wyjdzie
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 gdyby nam sie chcialo ja wyjac to pewnie nie pytalibysmy na forum, nie slyszeliscie co powiedzial Marek?? Klub jest po to zeby sobie pomagac...wiec jako dobrzy klubowicze powinniscie........................isc do samochodu i wykrecic za nas :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 poczekaj bo juz nie wiemkamil za 50 a ty za ile :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widziałeś link z b7 :naughty: masz godzinną sesję za taką
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 23:47i tak bedziez musiał wyjąć ale wyjme dopiero jak kupie a nie dwa razy mozesz wyjąć i pojechac kupic i załozyc nową na jedno wyjdzie nie bo poki co mam oswietlenie, a chce takie ledowe na allegro zamowic;p[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 00:00_________________________________________________Panowie bo robie zamowienie, czy ktos jest chetny na dlugopisy???
ozi_wells Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Umieść cytatgdyby nam sie chcialo ja wyjac to pewnie nie pytalibysmy na forum, nie slyszeliscie co powiedzial Marek?? Klub jest po to zeby sobie pomagac...wiec jako dobrzy klubowicze powinniscie........................isc do samochodu i wykrecic za nas a swistak siedzi... Cytat: ozi_wells 05 Grudzień 2008, 23:55poczekaj bo juz nie wiemkamil za 50 a ty za ile widziałeś link z b7 masz godzinną sesję za taką to chyba zadzwonie do Kamila
arson15 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 idę sprawdzić czy mikołaj zawitał do mnie może cos ciekawego znajde pod poduszką milej nocy
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Umieść cytatgdyby nam sie chcialo ja wyjac to pewnie nie pytalibysmy na forum, nie slyszeliscie co powiedzial Marek?? Klub jest po to zeby sobie pomagac...wiec jako dobrzy klubowicze powinniscie........................isc do samochodu i wykrecic za nas a swistak siedzi... Cytat: ozi_wells 05 Grudzień 2008, 23:55poczekaj bo juz nie wiemkamil za 50 a ty za ile widziałeś link z b7 masz godzinną sesję za taką to chyba zadzwonie do Kamila mozesz w ostatecznosci kupic sobie taka b7 a Ogrowi dac swoja tez sie zgodzi ;p[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 00:05_________________________________________________ idę sprawdzić czy mikołaj zawitał do mnie może cos ciekawego znajde pod poduszką milej nocy to idz odrazu do garazu, moze Ci odrazu oswietlenie tablicy wymienil ;p Spij dobrze
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 i ja uciekam, o 4 trza wstac, koniom wody dac
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Hejka Ozi [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 00:11_________________________________________________hejka wszystkim bo widze że zmykacie
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce :gwizdanie: spoko, na zimówkach chcesz ? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 00:19_________________________________________________ tu nie chodzi o zrobienie zdjęć tylko o fachowe przerobiebie ich a Kamil jest w tym dobry nie masz racji, z gównianego zdjęcia nawet mistrz photoshopa nie za wiele zrobi, więc chodzi głównie o zrobienie dobrego zdjęcia, w ps można je tylko dopracować true true :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:16_________________________________________________ kamil porobisz jakies ładne zdjątka mojej furce spoko, na zimówkach chcesz ? no chyba narazie nie mam wyjscia będzie sesja zimowa
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witajta sie rozpisali :gwizdanie: Waski oddaj zapalniczke i popielniczke albo 350 zł :polew:
Rekomendowane odpowiedzi