Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Sylwek mi się przedłużył nie pije już mam dość objecuje poprawe ;( aż 6 dni Ci się przedłużył? konkret
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Sylwek mi się przedłużył nie pije już mam dość objecuje poprawe ;( ja powiem tylko tyle ze takiech bajek to dawno nie czytalam
marekd1305 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 od 4-ego stycznia pije tylko soczki
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 ulala , jakaś nowa Koleżanka? Była przeciez już u Nas na spocie :gwizdanie: Witaj Magda
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ulala , jakaś nowa Koleżanka? Była przeciez już u Nas na spocie :gwizdanie: Witaj Magda bylam u was na 2 czy 3 spotach .. :> wiem wiem liczba zaliczonych spotów ogromna no witam wszystkich Panów drajwerów
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 nie wazna ilosc a liczy sie jakość
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ulala , jakaś nowa Koleżanka? Była przeciez już u Nas na spocie :gwizdanie: Witaj Magda bylam u was na 2 czy 3 spotach .. :> wiem wiem liczba zaliczonych spotów ogromna no to mam skleroze
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no to na jakosc tez nie poszlam bo na ostatnim bylam z godzinke i wlasnie sie tak zastanawiam nad ta niedziela czy czasem was nie nawiedze ale tez na chwilke
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dziekuje za zaproszenie tylko cholera na tym parkingu w galerii to chyba mozna zamarznac
Tukan Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dziekuje za zaproszenie tylko cholera na tym parkingu w galerii to chyba mozna zamarznac Nie jest tak zle :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 tylko cholera na tym parkingu w galerii to chyba mozna zamarznac damy rade Trzeniek a Ty sie noe boisz ze jutro nie otworzysz Audika skoro byłes dzis na myjce ? Ja dzis nie mogłem szyby otworzyć a przecież nie byłem na myjce :gwizdanie:
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dziekuje za zaproszenie tylko cholera na tym parkingu w galerii to chyba mozna zamarznac Nie jest tak zle :gwizdanie: nie zamarzniemy tam ?? ok hihihiih napewno lepszy parking w galerii niz jakis np pod ikea
Tukan Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ja dzis rano musialem urzyc sily zeby drzwi w aucie otworzyc,wiec po myciu bedzie big problem [br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 08:17:20 _________________________________________________ dziekuje za zaproszenie tylko cholera na tym parkingu w galerii to chyba mozna zamarznac Nie jest tak zle :gwizdanie: nie zamarzniemy tam ?? ok hihihiih napewno lepszy parking w galerii niz jakis np pod ikea No ja nie zamarzne bo w ta niedziele nie bede
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no rano moze miec mala niespodzianke ... szczegolnie ze jest jakies -16
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ja dzis rano musialem urzyc sily zeby drzwi w aucie otworzyc,wiec po myciu bedzie big problem thumbdown szpachla zamarza? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 20:19_________________________________________________ Trzeniek a Ty sie noe boisz ze jutro nie otworzysz Audika skoro byłes dzis na myjce ? Ja dzis nie mogłem szyby otworzyć a przecież nie byłem na myjce :gwizdanie: rano się okaże
Tukan Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ja dzis rano musialem urzyc sily zeby drzwi w aucie otworzyc,wiec po myciu bedzie big problem thumbdown szpachla zamarza? Nie słuzbowe jest nowe i bez szpachli SAm jestes szpachla
Rekomendowane odpowiedzi