Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłes na myjce i nie wziołes komplety z wnetrzem :gwizdanie:

strzałka Ogrowy :hi:

to fotka chyba z przed miesiąca :wink4:

zawsze biorę komplecik ze sprzątaniem środka , plakami , zapachami , woskiem itd :cool1:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zawsze biorę komplecik ze sprzątaniem środka , plakami , zapachami , woskiem itd

Ja tylko mycie zewnętrzne ........... wole sobie sam posprzątać :gwizdanie:

raz mi sprzatali na pewnej myjce i tak wysprzątali ze dopiero sie kapnołem na drugi dzien ze kasa tez wyparowała ......... oczywiscie nie swiadomie mi wypadla miedzy fotel a tunel a ktos sobei zabrał i to nie było 500 zl...... ;(

Opublikowano

lipa :disgust: ja od ok. 4 lat jeżdzę na Łagiewnicką i jestem mega zadowolony... Kilka razy na wypuchę zostawiłem w różnych miejscach auta 5złotówki , ok 50pln ... zawsze na samym końcu cała kasa leżała na fotelu kierowcy... :wink4:

Opublikowano

oczywiscie nie swiadomie mi wypadla miedzy fotel a tunel a ktos sobei zabrał i to nie było 500 zl...... ;(

Tak to ja Ci mogę myć za darmoszkę, nawet co tydzień :naughty:

Napisz gdzie, niech Wszyscy wiedzą :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:02_________________________________________________

lipa :disgust: ja od ok. 4 lat jeżdzę na Łagiewnicką i jestem mega zadowolony... Kilka razy na wypuchę zostawiłem w różnych miejscach auta 5złotówki , ok 50pln ... zawsze na samym końcu cała kasa leżała na fotelu kierowcy... :wink4:

A po co takie wypuchy :mysli:

Opublikowano

spoko , juz tam jest inna ekipa wiec jest looozik, a ten co to zrobil to popracował jeszcze pare dni i sie zwolnił .......sprawa byla jasna no ale cóż.....to moja głupota :wallbash:

Opublikowano

po to żeby się nie zastanawiać czy mogę o czymś zapomnieć i tego nie stracić... patrz przykład Grzegorza J.

Opublikowano

no tak Pitrus tylko ciekaw jestem jak bys zostawił 4 tys :naughty: nieswiadomie ;)

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:06_________________________________________________przepraszam 3980 zł bo reszte wydalem w pieprzonym MCD i mi z kieszeniw ypadła jakimś cudem kasa ;(

Opublikowano

no tak Pitrus tylko ciekaw jestem jak bys zostawił 4 tys :naughty: nieswiadomie ;)

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:06_________________________________________________przepraszam 3980 zł bo reszte wydalem w pieprzonym MCD i mi z kieszeniw ypadła jakimś cudem kasa ;(

Szkoda, ale było minęło... Nie ma co rozdrapywać starych ran :wink4: Kasa rzecz nabyta :)

Opublikowano

Szkoda, ale było minęło... Nie ma co rozdrapywać starych ran :wink4: Kasa rzecz nabyta

no rzecz nabyta ale za to jaka fela by był za taką kase :tongue4:

Opublikowano

po to żeby się nie zastanawiać czy mogę o czymś zapomnieć i tego nie stracić... patrz przykład Grzegorza J.

No po drugiej takiej akcji jakbyś mi tak zrobił to bym Cię lekko upomniał :gwizdanie:

Opublikowano

o kur.wa :shocked: :shocked: :shocked: 4 koła? masakra jakaś... przykre :disgust:

Opublikowano

no rzecz nabyta ale za to jaka fela by był za taką kase :tongue4:

Albo dwumas :polew: A ile fajnych imprez :kox: ożesz kur... Teraz to i mnie sie przykro zrobiło ;(

Opublikowano

No po drugiej takiej akcji jakbyś mi tak zrobił to bym Cię lekko upomniał :gwizdanie:

o czym Ty mówisz Jarko... kasa była w podłokietniku , w popielniczce , w boczkach drzwi czyli w miejscach gdzie wrzucamy drobne...

Opublikowano

o kur.wa :shocked: :shocked: :shocked: 4 koła? masakra jakaś... przykre :disgust:

no dokładnie....... ale cóż moja głupota bo nosiłem kase w jeansach :wallbash:

Opublikowano

dlatego trzeba jezdzic na zabiniec, tam nie dosc ze rabat i super dokladnie wymyte autko to i kasa zawsze tez poskladana i na poleczce lezy i czeka na wlasciciela

Opublikowano

o czym Ty mówisz Jarko... kasa była w podłokietniku , w popielniczce , w boczkach drzwi czyli w miejscach gdzie wrzucamy drobne...

Hmmm... Ja tak nigdy kasy nie daje... Podłokietnika brak, w popielniczce smieci, w boczkach też jakieś pierdoły.... Pieniędzy, nawet drobnych, nie rzucam gdzie popadnie - nie wypada :wink4:

Opublikowano

dlatego trzeba jezdzic na zabiniec, tam nie dosc ze rabat i super dokladnie wymyte autko to i kasa zawsze tez poskladana i na poleczce lezy i czeka na wlasciciela

Kerczi nawet nie wiesz co z ludzi robi kasa fakt nie mała sumka ale 4 tysie z kazdego mogą zrobić szmaciarza :gwizdanie:

Opublikowano

pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką...

ja kasę trzymam tam gdzie napisałem bo nie będę szukał po portfelu kasy na myjnie , autostrady i inne rzeczy..

Opublikowano

Kerczi nawet nie wiesz co z ludzi robi kasa fakt nie mała sumka ale 4 tysie z kazdego mogą zrobić szmaciarza :gwizdanie:

Oj nie jeden by się zeszmacił dla takiej kasy...

Opublikowano

a tu masz w stu procentach racje, oczywiscie mowilem o drobniakach,

przypuszczam ze 4k to (sorry urazonych) z 80% tych ludzi by zawineło :(

Niestety taki kraj :/