Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką... ja kasę trzymam tam gdzie napisałem bo nie będę szukał po portfelu kasy na myjnie , autostrady i inne rzeczy.. wiesz drobne to drobne tego nikt nie ruszy tez trzymam cała popielniczke piatek dwójek i złotówek
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką... hamuj wodzę fantazji... bardzo Cię proszę
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak dobrze pojdzie to za niedlugo bedzie myjnia u Kercziego, wtedy mozna wywalac po 10K
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak dobrze pojdzie to za niedlugo bedzie myjnia u Kercziego, wtedy mozna wywalac po 10K chcesz sie zeszmacić :polew: ps. JOKE co bys sie nie obrazil
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką... hamuj wodzę fantazji... bardzo Cię proszę możesz mi wytłumaczyć swoją definicję fantazji? Bo widzę że używasz słów których znaczenia nie znasz... napiszę Ci więc sposób bardzo prosty , albo inaczej.. zadam Ci pytanie.. co znaczy że nie wypada zostawiać pieniędzy w popielniczce lub podłokietniku? weź mi to wytłumacz bo póki co Twoja argumentacja jest dla mnie co najmniej dziwna...
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak dobrze pojdzie to za niedlugo bedzie myjnia u Kercziego, wtedy mozna wywalac po 10K chcesz sie zeszmacić :polew: ps. JOKE co bys sie nie obrazil Cuber, czy Ty widziales kiedys mnie obrazonego???? ;p
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Cuber, czy Ty widziales kiedys mnie obrazonego???? no jeszcze nie
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Cuber, czy Ty widziales kiedys mnie obrazonego???? no jeszcze nie no i nie zobaczysz
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Karol ... jaka lokalizacja tej myjni?
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Karol ... jaka lokalizacja tej myjni? wlasnie miejsce jest poszukiwane...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Karol ... jaka lokalizacja tej myjni? wlasnie miejsce jest poszukiwane... najlepiej gdybyś znalazł coś w rejonach zakopianki , co nie Cuber?
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 wlasnie miejsce jest poszukiwane... dach , galeria Kazimierz co Niedziele bedziesz miał ruch jak cholera zakopianka moze byc jak najbardziej
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hahah z innej beczki znacie ten kawal?? Kolejka w sklepie. Matka z dzieckiem stoi, dziecko co chwile krzyczy: "MAMA JESC!!!" za chwile "MAMA PIC!!!" Na co gosc z kolejki, "PANI! KUP PANI GOWNIARZOWI ARBUZA TO DZIECIAK SOBIE I POJE I POPOPIJE", na co odwraca sie matka dziecka i mowi: "PANIE! ZWAL SOBIE PAN KONIA NOGAMI TO SE PAN I PODUPCZYSZ I POTANCZYSZ"
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:39_________________________________________________Panowie a co z gokartami? odpuściliśmy sobie w ogóle? może w następny wtorek pojeździmy?
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak sobie podmienie zegary z kolorowym FISem to bede musial cos rzezbic, jakies kodowanie IMMO, sam VAG czy jak???[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:44_________________________________________________ :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:39_________________________________________________Panowie a co z gokartami? odpuściliśmy sobie w ogóle? może w następny wtorek pojeździmy? No ja jestem za, CUBER pewnie tez, OZI (pytac nie trza), JARKO pewnie tez, to juz troche ludzia jest
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak sobie podmienie zegary z kolorowym FISem to bede musial cos rzezbic, jakies kodowanie IMMO, sam VAG czy jak??? gadaj na ten temat z sokolem lub tytusem , są obcykani w kodowaniu... tytus chyba bardziej
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką... hamuj wodzę fantazji... bardzo Cię proszę możesz mi wytłumaczyć swoją definicję fantazji? Bo widzę że używasz słów których znaczenia nie znasz... napiszę Ci więc sposób bardzo prosty , albo inaczej.. zadam Ci pytanie.. co znaczy że nie wypada zostawiać pieniędzy w popielniczce lub podłokietniku? weź mi to wytłumacz bo póki co Twoja argumentacja jest dla mnie co najmniej dziwna... Wybacz Trzeniu, ale nie mam dzisiaj ochoty Nie zawsze jest tak że każdy musi podzielać Twoje poglądy, czasami ktoś może mieć inne zdanie... Niekoniecznie gorsze od Twojego I na tym zakończmy, proszę
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 a nie za zimno na gokarty ? trzeba zapytac Oziego chyba wczoraj był jeździć
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pier**lisz jakbyś spał z portfelem pod poduszką... hamuj wodzę fantazji... bardzo Cię proszę możesz mi wytłumaczyć swoją definicję fantazji? Bo widzę że używasz słów których znaczenia nie znasz... napiszę Ci więc sposób bardzo prosty , albo inaczej.. zadam Ci pytanie.. co znaczy że nie wypada zostawiać pieniędzy w popielniczce lub podłokietniku? weź mi to wytłumacz bo póki co Twoja argumentacja jest dla mnie co najmniej dziwna... Wybacz Trzeniu, ale nie mam dzisiaj ochoty Nie zawsze jest jest tak że każdy musi podzielać Twoje poglądy, czasami ktoś może mieć inne zdanie... Niekoniecznie gorsze od Twojego I na tym zakończmy, proszę tak długo myślałeś i nic? 0 argumentów? czyli nic nowego.. na Twoją prośbę kończę tą rozmowę [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:47_________________________________________________ a nie za zimno na gokarty ? trzeba zapytac Oziego chyba wczoraj był jeździć dzisiaj z nim gadałem , był wczoraj ... powiedział mi że w taki mróz odmroził prawie nogi no al w następnym tygodniu ma być już Ciepło
Rekomendowane odpowiedzi