Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Kratki s4 w zderzak s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbował ktoś zamontować kratki halogenów od s4 do s-lina bo znalazłem taką fotę i nieżle to wygląda

kratki_s4.jpg

Opublikowano

Hmmmm ciekawe! Też bym się z chęcią dowiedział bo fajnie się to prezentuje z środkowym grillem

Opublikowano

Ja mam, ile kosztują kratki s4?

Opublikowano
  • Autor

wrclaguna może byś się pokusił sprawdzić to bo virus ma s4 a ty s-lina i chyba niedaleko siebie mieszkacie :)

Opublikowano

Na pewno nie będą P&P ale po lekkim przycięciu mogłyby pasować, ciekaw jestem tylko czy S4 są większe czy mniejsze od s line bo jak mniejsze to trochę lipa

Opublikowano
  • Autor

wydaje mi się że są większe bo i zderzak po założeniu na auto jest niżej niż s-line tylko możliwe że na foto kratki są na jakiś trytkach mocowane a to może wyglądać już nie fajnie[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 15:18_________________________________________________a więc panowie zadzwoniłem do gościa który wystawia na sprzedaż grile z tego auta i kratki od s4 pasują po przycięciu wąsów są przykręcane orginalnie na jędną śrubkę a on przykręcił na dwie i jest ok chyba trzeba będzie jedną zakupić i spróbować koszty wielkie nie są a efekt :good:

Opublikowano

a z halogenami trzeba coś robić? w obu kratkach otwory na halogen są w tym samym miejscu?

znalazłem takie zdjęcie:

003__scaled_600_022.jpg

Chyba trzeba troche halogen przesunąć

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak z halogenami kupię kratki to wszystko się wyjaśni

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie,

Chciałbym odświeżyć wątek. Ale pytanie trochę zmienione. Czy da radę zamontować P&P oba grille od S4 w seryjną maskę i zderzak S-line? Co do grilla maski jestem na 99% pewny że tak, ale nie wiem jak ze zderzakiem s-line. Może się ktoś wypowiedzieć? może ktoś już to robił? Dzięki.

Opublikowano

Dolny grill S4 nie pasuje kształtem do zderzaka S- line.

Opublikowano

Jak bardzo nie pasuje? W necie pełno fotek z takim układem (grill S4 + zderzak s-line). Czy ktoś może to przerabiał?

Dolny grill S4 nie pasuje kształtem do zderzaka S- line.
Opublikowano

po małym rezaniu pasuje 20minut zabawy i i grill S4 wchodzi w ramke s line :decayed:

Opublikowano
po małym rezaniu pasuje 20minut zabawy i i grill S4 wchodzi w ramke s line :decayed:
20 minut to może mi to zajęło ty siedziałeś 2.5h nad tym :whistling:

--------------

a z halogenami trzeba coś robić? w obu kratkach otwory na halogen są w tym samym miejscu?

znalazłem takie zdjęcie:

http://www.fourtitude.com/news/uploads/Features/003__scaled_600_022.jpg

Chyba trzeba troche halogen przesunąć

Krzysztof halogeny są inne i od esy kosztują w ch...j ale po małym tuningu twoje podejdą do zderzaka S4,ja tak mam zrobione :wink:
Opublikowano

Ok, ale co dokładnie nie pasuje?

czy grill S4 jest większy czy mniejszy?

ma inny kształt czy chodzi o inne kwestie jak np. sposób mocowania?

Rezanie miałoby dotyczyć zderzaka (np. otwór) czy ramki (np. mocowanie)?

Dzięki.

Opublikowano

baarszczu musisz mieć ramkę s line i krate grilla s4 bez ramki i trzeba "wpasować" krate S4 do ramki s line

a dokładnie przyciąć boki grilla s4,jak przystawisz jedno do drugiego wszystko stanie się jasne :wink:

Opublikowano
baarszczu musisz mieć ramkę s line i krate grilla s4 bez ramki i trzeba "wpasować" krate S4 do ramki s line

a dokładnie przyciąć boki grilla s4,jak przystawisz jedno do drugiego wszystko stanie się jasne :wink:

Ookej:) to już jest dość jasne. Tylko grubo z hajsem trochę, bo z dwóch nietanich ramek robi mi się jedna :P

Dzięki za info, pewnie sobie odpuszczę.

Opublikowano

aleeee ..... jest i opcja bez psucia kratki s4 :whistling: ja tak mam ze caly dolny gril siedzi w zderzaku sline .. deczko wystaje dolem ale nie jest to takie widoczne

Opublikowano
aleeee ..... jest i opcja bez psucia kratki s4 :whistling: ja tak mam ze caly dolny gril siedzi w zderzaku sline .. deczko wystaje dolem ale nie jest to takie widoczne

Ja też :wink: