Poganin Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Pierwszy mój samochód, niezawodny, woził nas wszędzie..A4 1995r. 1.6, 100KM Od kilku tygodni cieszymy się czymś takim: Technicznie jestem laikiem więc będę zadawał więcej pytań niż sprzedawał informacji. Wydaje mi się, że jest pełen pakiet S-Line, ale nie wiem jak do końca jest z tym wnętrzem - kierownica skórzana z emblematem S-line, szczotkowane aluminium, skórzane siodła, pełna elektryka + pamięć foteli ale podsufitówka jest jasna. - silnik 2.0T BPG 204KM - skrzynia automatyczna tiptronic - Quattro - czarny metalic - koła 18" - pełny pakiet S-line z zewnątrz - chrom na zewnątrz - listwy progowe w drzwiach z emblematem S line - el. szyberdach - el. szyby przód i tył - skórzana, wielofunkcyjna kierownica - dwustrefowy klimatronic - podgrzewane fotele - pamięć foteli - nagłośnienie BOSE - duża navi - bluetooth - 2 czytniki kart SD - DVD - zmieniarka 6CD - podłokietniki z przodu i z tyłu - klimatyzowany schowek - tempomat - czujnik deszczu - czujnik zmierzchu - Lusterko monochromatyczne - bixenon ze światłami do jazdy dziennej DLR Ponieważ się nie znam, nie wiem czy zawieszenie jest S-Line, dowiem się w środę i nie jestem pewny jak z tym wnętrzem. Mamy jeszcze amfibie:
turdzi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ale nie wiem jak do końca jest z tym wnętrzem - kierownica skórzana z emblematem S-line, szczotkowane aluminium, skórzane siodła, pełna elektryka + pamięć foteli ale podsufitówka jest jasna auto zza wielkiej wody , wiec na pewno masz zwykle fotele ale nie wiem jak z podsufitka na tamtym rynku.
topor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ładna:) silnik i naped idealny:D... jak moj złom mnie zdenerwuje to poszukam czegos takiego. btw... klapa chyba zwykla, nie s-line chyba ze zle widzę, no i zderzak tylny bez obrysowek czerwonych. i dziwi mnie antena na dachu jeszce
variocustoms Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 antenka od navi a tył raczej obrysówek nie miał no chyba, że się mylę - fajne autko, po programie dopiero będzie się ładnie odpychało, q
Poganin Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Cały czas się zastanawiam co właściwe mam za auto, bo z tą klapą też nie wiem o co chodzi...jaka być powinna?
mgtan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 klapa powinna byc z przetłoczeniem...jesli wersja Sline bez przejść zderzak tylni powinien być z odblaskami jak na przednim zderzaku.... pokaż zdjęcia środka furka ładnie wyposażona... co do zaiasu to pokaż wlepke co masz w książce serwisowej albo przy kole zapasowym
Rosemeyer Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 no to pewnie bylo bum bum w dupke eeee tam bum od razu - szkoda parkingowa po prostu pod tj-maxem
Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 fura ładna tylko na tych zdjęciach nic nie widać. Daj dobre foty [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________ jak moj złom mnie zdenerwuje to poszukam czegos takiego. Znowu narzekasz, będzie dobrze
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 fura ładna tylko na tych zdjęciach nic nie widać. Daj dobre foty [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________ jak moj złom mnie zdenerwuje to poszukam czegos takiego. Znowu narzekasz, będzie dobrze to 3maj kciuki Bartek;p zeby nie byo OT:d obadałem temat, wszytskie autka US przy nawi maja taka antene na dachu. A w dupke cos sie jej niestety stało;) niemniej jednak bardzo fajny egzemplarz, jestem tylko ciekaw jak z jakoscia amerykanow w porowniu do aut z niemiec.
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 to to samo, jedynie auta z USA 2 razy więcej morskiej soli dostały
Poganin Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Popołudniu dam fotki wnętrza i trochę dokładniejsze reszty. Jestem na 99% pewny że było to "bum bum w dupke". Jutro wymiana rozrządu i olejów. Przebieg 62tys - też mi się nie chce wierzyć. Wnętrze auta jest bardzo zadbane, silnik i skrzynia pracują idealnie no ale gdzieś stuknięty był na bank. d*pa:
jedrekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 może sprawdź po prostu vin w carfax i będziesz wiedział jak wyglądało zanim przypłynęło do PL
topor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 może sprawdź po prostu vin w carfax i będziesz wiedział jak wyglądało zanim przypłynęło do PL
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ja swoją eFkę sprawdzałem w Carfaxie, koszt to chyba ok 200 PLN, co do aut robionych w USA i JP to zawsze jest korozja od soli, szczególnie w zakamarkach, wystarczy rozebrać trochę kokpitu ew. zobaczyć np. mocowania foteli
Stefcio Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 autocheck jest za 18 zl na allegro http://allegro.pl/autocheck-nie-carfax-historia-aut-z-usa-vin-fotki-i1643873082.html
jedrekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ja swoją eFkę sprawdzałem w Carfaxie, koszt to chyba ok 200 PLN, co do aut robionych w USA i JP to zawsze jest korozja od soli, szczególnie w zakamarkach, wystarczy rozebrać trochę kokpitu ew. zobaczyć np. mocowania foteli na allegro chyba za 20 zł ktoś sprawdza, mój brat "zamawiał" poprzez allegro carfax jak miał jeszcze TT z USA
Rekomendowane odpowiedzi