przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 sorki ze trocha zbocze z tematu a jak sie maja silniczki z lamp dzielonych valeo 95 do lamp ori zespolonych tych z rocznika 99 i czy jest jakis problem z zalozeniem tych lamp od anglika? chodzi o wysokosc swiecenia regulacje bo co do montazu to chyba nie ma wiekszego problemy?
Rubio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 sorki ze trocha zbocze z tematu a jak sie maja silniczki z lamp dzielonych valeo 95 do lamp ori zespolonych tych z rocznika 99 i czy jest jakis problem z zalozeniem tych lamp od anglika? chodzi o wysokosc swiecenia regulacje bo co do montazu to chyba nie ma wiekszego problemy? Problem będzie bo nie wiem czy wiesz ale w UK jeździ się prawą stroną jezdni a co za tym idzie lampa lewa doświetla poboczę a u nas prawa.
przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 no wlasnie o to mi chodzilo czyli lampy od anglika mozna sobie odpuscic
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 napewno bo Cie na przegladzie nie posci... poprostu sa przystosowane do ruchu lewostronnego, takze sobie odpusc... ale nie wiem jak jest z tyłem orientuje sie ktos???
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Tył to jest chyba taki sam jak u nas, nie??? Z tyłu nie ma nic specyficznego , tak mi sie wydaje...
emilmuha Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 witam. lampy sa juz zamontowane i od razu ksiezniczka wyglada lepiej zreszta sami ocencie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23076.msg270241#msg270241
slepy Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 a co z homologacja w lampach od anglika, przednie wiadomo ze odpadaja, ale tylnie?? przejda przeglad??? i czy nie beda sie miski czepiac??
rtocki Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Z tyłu jedyną różnicą może być przeciwmgielne, u nas jest z lewej a w GB? Jesli są po obu stronach to "no problem", a jeśli tylko z prawej to trzeba by dorezać, żeby były obydwa
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 tomasz557, to ja poproszę o namiar na tą firmę... Wysłałem Ci też zapytanie na PW, ale nie dostałem odpowiedzi...:(
EndriuGiz Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 tomasz557do mnie tez prosze namiary na PW bede wdzieczny
saintadamus Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Spóźniłem się trochę bo już kupiłeś, ja kupiłem identyczne za 540 zł z FK chrome. Jeśli ktoś szuka w tej cenie to dam namiary do sklepu gdzie mają w tej cenie - pisać na PW lub gg (chrome i black) wczoraj założyłem HID'y 6000 k, rewelacyjnie świecą. chetnie na spocie zobacze jak to świeci co do lamp to mam takie już kilka miesięcy i po pierwszych chwilach euforii teraz chyba bym jednak wybrał dzielone valeo z S4 bo wydaje mi sie że jakoś jednak lepiej by pasowały :gwizdanie:
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 saintadamus, masz fotki tych lamp na aucie?? jak możesz to wrzuć na forum...
terrorbps Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 witam,mam zamiar w końcu założyć soczewki do audinki ale nie wiem co wybrać,myślałem nad 2liftem ale jest tam kombinacji przy podłączeniu instalki a ja nie moge nic znaleźć na forum,myślałem też nad s4 dzielonymi i tam podobno jest łatwo wszystko podłączyć,może by ktoś mi coś podpowiedział,podesłał jakiś link,z góry dzięki
moskal Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 ja nie moge nic znaleźć na forum :polew: :polew: :polew: no faktycznie nic niema :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0;highlight=lampy+poliftowe stary , na tym forum na temat lamp dzielonych jest powiedziane wiecej niz w biblii na temat życia Jezusa :naughty: :naughty: wystarczy poszukać
terrorbps Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 moskal no to to akurat widziałem,a to że wystarczy poszukać to mogłeś troszke większe napisać bo nie zbyt widać ,za bardzo nie mam jak poszukać bo jestem teraz w nl i nie mam neta,jeżdże busem na miasto w poszukiwaniu wifi,i nie mam za bardzo czasu do szukania i przegrzebywania postów a w szukajce to pełno postów ze słowem (lampy),itd,myślałem że ktoś mi podpowie tak na szybko, (sory za zaśmiecanie forum)
moskal Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 moskal no to to akurat widziałem,a to że wystarczy poszukać to mogłeś troszke większe napisać bo nie zbyt widać ,za bardzo nie mam jak poszukać bo jestem teraz w nl i nie mam neta,jeżdże busem na miasto w poszukiwaniu wifi,i nie mam za bardzo czasu do szukania i przegrzebywania postów a w szukajce to pełno postów ze słowem (lampy),itd,myślałem że ktoś mi podpowie tak na szybko, (sory za zaśmiecanie forum) jesli chcesz podłączyć lampy poliftowe to dokładnie wszystko jest w temacie który ci pokazałem. dzielone S4 podpinasz P&P
terrorbps Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 aha,i mówisz wszystko będzie grało no to wole poliftowe,dzięki
Rekomendowane odpowiedzi