NYNA Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Też mam parę takich nokii które były nie do zabicia, najlepsze to chyba były 6310 te biznesowe co bateria do 2 tygodni potrafiła wytrzymać, a z telefonu wszystko odpadało po koleji, obudowa, przyciski, ale działał bez zarzutu, a teraz to takie wszystko delikatne że raz upadnie i po telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Też mam parę takich nokii które były nie do zabicia, najlepsze to chyba były 6310 te biznesowe co bateria do 2 tygodni potrafiła wytrzymać, a z telefonu wszystko odpadało po koleji, obudowa, przyciski, ale działał bez zarzutu, a teraz to takie wszystko delikatne że raz upadnie i po telefonie. Mój samsung wave II też wygląda jak nowy ale przez dwa lata noszony tylko i wyłącznie w skarpecie :thumbsup: wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jak juz o tym mowa to wciaz nie moge sie doczekac oficjalnego JB na SGS Adv... Zaczyna mnie korcic zeby wrzucic tego rosyjskiego:rolleyes:Moze ktos mial z nim do czynienia? Wysłane z mojego GT-I9070 michał też czekam jak coś będziesz wiedział to daj cynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Widzieli? http://m.allegro.pl/przedmiot,sony-xperia-s-smarttags-nfc-smart-tags-4-kolory,3056563868.html Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Bo znając życie i tępo naszych operatorów to zanim wypuszczą 5.0 to większość nie będzie miała nawet 4.2.2 i umowy się im skończą i będą już brać nowy telefon który będzie miał już 5.0. Tak mam teraz z żony S II, orange jeszcze nie wypuściło oficjalnej aktualizacji na 4.1.2 a na koniec tego roku będzie miała już wymianę telefonu, więc wiecej niż 4.1.2 nie będzie mieć, a w grudniu dostanie pewnie S IV lub ewentualnie coś nowszego od konkurencji. Zresztą producentowi też zależy na tym żeby nowe modele się sprzedawały, a nie żeby ludzie mieli stare modele po 6 lat i nadal mieli w nich najnowsze oprogramowanie. NYNA ale po co wymieniasz operatorów zwłaszcza gówniane orange które po wieku dopiero wypuszcza aktualizację, na S3 pewnie jeszcze nie wypuścili JB tylko nadal posiadacze mają ICS 4.0.4:grin: Mówimy o czystym sofcie niebrandowanym Samsunga. Ja od razu bym taki telefon zdebrandował jak np. D4NTE który kupił u mnie szarą S3 z orange to mu wyskoczyły od razu 2 kolejne aktualizację do JB. O Gwarancję nie ma co się martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Bo znając życie i tępo naszych operatorów to zanim wypuszczą 5.0 to większość nie będzie miała nawet 4.2.2 i umowy się im skończą i będą już brać nowy telefon który będzie miał już 5.0. Tak mam teraz z żony S II, orange jeszcze nie wypuściło oficjalnej aktualizacji na 4.1.2 a na koniec tego roku będzie miała już wymianę telefonu, więc wiecej niż 4.1.2 nie będzie mieć, a w grudniu dostanie pewnie S IV lub ewentualnie coś nowszego od konkurencji. Zresztą producentowi też zależy na tym żeby nowe modele się sprzedawały, a nie żeby ludzie mieli stare modele po 6 lat i nadal mieli w nich najnowsze oprogramowanie. NYNA ale po co wymieniasz operatorów zwłaszcza gówniane orange które po wieku dopiero wypuszcza aktualizację, na S3 pewnie jeszcze nie wypuścili JB tylko nadal posiadacze mają ICS 4.0.4:grin: Mówimy o czystym sofcie niebrandowanym Samsunga. Ja od razu bym taki telefon zdebrandował jak np. D4NTE który kupił u mnie szarą S3 z orange to mu wyskoczyły od razu 2 kolejne aktualizację do JB. O Gwarancję nie ma co się martwić. S3 z orange ma soft 4.1.2 wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Problem w tym że ja się aż tak na tym nie znam i nie znam nikgo kto by mi to zrobił a telefony często do serwisu trafiają na gwarancji więc nic z nimi nie kombinuje. Nie jest znowu aż tak z nimi źle w S III mini już dali z 4.1.2 a w xperi s mam 4.0.4 i czekam aż łaskawie puszczą 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 S3 z orange ma soft 4.1.2 wow to widzę że się obudzili bo jeszcze nie dawno był ICS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 S3 z orange ma soft 4.1.2 wow to widzę że się obudzili bo jeszcze nie dawno był ICS. Mylisz sie. Ja mam 4.1.2 od ponad dwoch tygodni. Zreszta pisalem tutaj o tym. Po serwisie juz go mialem wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiem dokładnie kiedy wyszedł JB od orange ale na pewno w styczniu jeszcze nie było, bo później już nie sprawdzałem. Tak czy inaczej jest to wielkie opóźnienie i dziadowanie się ze strony orange bo plus/play miały dużo wcześniej tą aktualizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiem dokładnie kiedy wyszedł JB od orange ale na pewno w styczniu jeszcze nie było, bo później już nie sprawdzałem.Tak czy inaczej jest to wielkie opóźnienie i dziadowanie się ze strony orange bo plus/play miały dużo wcześniej tą aktualizację. Wychodzily S3 z wgranym JB juz w styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wychodzily S3 z wgranym JB juz w styczniu No widzisz to ja takich jeszcze nie miałem jak ktoś mi dawał do skupu nówkę sztukę ze Stycznia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A Nexus 4 w końcu w PL do kupienia W końcu nie trzeba kombinować ze sprowadzaniem z USA czy DE Nexus 4 w Komputroniku - warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Sony Xperia Z Recenzja Xperii Z, przeczytajcie podsumowanie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 1:04 dobrze gada, polać jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 1:04 dobrze gada, polać jej wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ten to zawsze coś znajdzie ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:40 ---------- "Dodam, że samsung zablokował możliwość instalowania aplikacji, gier na karcie zewnętrznej i wszystko instaluje się w pamięci telefonu, dodatkowo po instalacji nie możemy przenieść danych na kartę zewnętrzną, iż mamy tą opcję zablokowaną. 16GB jest to niewiele pamięci na potrzeby instalacji przeróżnych aplikacji i gier. Na dodatek, system zabiera aż 6GB, z czego pozostaje jedyne 10GB. W dzisiejszym czasach jest to bardzo malutko. Według polityki samsunga karta pamięci, ma służyć po to, aby "wrzucać" na ową kartę, różne filmy, zdjęcia i jest przeznaczona na potrzeby aparatu. To jest komiczne zastosowanie ze strony samsunga. Natomiast jeżeli dla kogoś, telefon ma spełniać podstawowe funkcje m.in. służyć do dzwonienia, wysłania SMS, to 16GB jest wystarczającą pamięcią, a w niektórych przypadkach zbyteczną , ale po co wtedy decydują się na kupno takiego smartfona - nonsens. P.S. Jestem dobrej myśli, że wersja 64GB będzie dostępna w Polsce." A więc zanosi się że nadal nie będzie można instalować aplikacji na karcie pamięci, szkoda że tak zrobili.. ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- Amoled jednak rządzi, czarny to czarny a w Xperii czarny to jakiś wyblakły i kąty widzenia o wiele gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przeczytalem ten test xperii, facet napisal ze wielka wada jest brak kropki i przecinka na pierwszym ekranie, cos slabo go przetestowal bo mozna sobie spersonalizowac klawiature i wszystko jest Poza tym to sie zgadzam z wszystkim co napisal, no moze oprocz problemow z wifi bo takich jeszcze nie doswiadczylem:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ten to zawsze coś znajdzie ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:40 ---------- "Dodam, że samsung zablokował możliwość instalowania aplikacji, gier na karcie zewnętrznej i wszystko instaluje się w pamięci telefonu, dodatkowo po instalacji nie możemy przenieść danych na kartę zewnętrzną, iż mamy tą opcję zablokowaną. 16GB jest to niewiele pamięci na potrzeby instalacji przeróżnych aplikacji i gier. Na dodatek, system zabiera aż 6GB, z czego pozostaje jedyne 10GB. W dzisiejszym czasach jest to bardzo malutko. Według polityki samsunga karta pamięci, ma służyć po to, aby "wrzucać" na ową kartę, różne filmy, zdjęcia i jest przeznaczona na potrzeby aparatu. To jest komiczne zastosowanie ze strony samsunga. Natomiast jeżeli dla kogoś, telefon ma spełniać podstawowe funkcje m.in. służyć do dzwonienia, wysłania SMS, to 16GB jest wystarczającą pamięcią, a w niektórych przypadkach zbyteczną http://forum.android.com.pl/images/smilies/zab.gif, ale po co wtedy decydują się na kupno takiego smartfona - nonsens. P.S. Jestem dobrej myśli, że wersja 64GB będzie dostępna w Polsce." A więc zanosi się że nadal nie będzie można instalować aplikacji na karcie pamięci, szkoda że tak zrobili.. ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- Amoled jednak rządzi, czarny to czarny a w Xperii czarny to jakiś wyblakły i kąty widzenia o wiele gorsze. Jak bawilem sie xperia tez zauwazylem to ze czarny wypada dosyc blado? wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Chyba wystawię moją S3 wygląda jak nówka tak o nią dbałem, tylko zastanawiam się nad ceną A później dorwę tą Xperię tylko muszę się nią jeszcze pobawić bo niestety nie miałem jeszcze okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi