Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też bym mógł ? :D

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z innej beczki: poleci ktoś porządnego tableta na androidzie? powoli się przymierzam do zakupu, ale po krótkich zabawach w MM czy Saturnie ciągnie mnie do iPada... :whistling:

Opublikowano

Samsung Galaxy Note 10.1. Używam i jestem bardzo zadowolony

Opublikowano

LG L7 czy ZTE grand X co polecita ?

Opublikowano

Samsung Galaxy S3 :decayed:

Opublikowano
Samsung Galaxy S3 :decayed:

nie chce go za darmo:decayed::decayed::decayed: za duży

Opublikowano
Samsung Galaxy Note 10.1. Używam i jestem bardzo zadowolony

średnią ocene ma, szczególnie porównując to co oferuje do ceny... Samsung Galaxy Note 10.1 review | The Verge

Opublikowano

a powiedzcie mi jeszcze, bo tata sobie zamawia sony xperie s - co o tym powiecie?

Opublikowano
z innej beczki: poleci ktoś porządnego tableta na androidzie? powoli się przymierzam do zakupu, ale po krótkich zabawach w MM czy Saturnie ciągnie mnie do iPada... :whistling:

Asus Nexus 7 jeśli 7" to nie za mało

Opublikowano

Asus Nexus 7 jeśli 7" to nie za mało

właśnie troche mało... a patrzyłem na 10" wersje i to już nie to samo niestety... jakość i wygląd :thumbdown:

Opublikowano

Bardziej polecacie Galaxy s3 czy galaxy note 2? Jak z baterią i ogólną funkcjonalnością?

Opublikowano

Mam S3 i jestem w nim zakochany ;-)

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

mi się wizualnie nie podoba, ale to chyba nie jest najważniejszy argument na nie ;p

Opublikowano
Mam S3 i jestem w nim zakochany ;-)

Tapnięte z SGS III

A ja mam prawie 8 miesięcy od premiery i miłość przeszła, czekam na S4 ;)

Choć śmiało mogę powiedzieć że jestem zadowolony z niego, ANI RAZU mi się nie zawiesił bym musiał robić twardy reset poprzez wyciągnięcie baterii.

:decayed:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

Bardziej polecacie Galaxy s3 czy galaxy note 2? Jak z baterią i ogólną funkcjonalnością?

S3 to jeszcze telefon a Note II to już bardziej tableto-fon nie ma sensu porównywać tych urządzeń.

Opublikowano

[/color]

S3 to jeszcze telefon a Note II to już bardziej tableto-fon nie ma sensu porównywać tych urządzeń.

Ja się nie znam aż tak dlatego pytam. A s4 też mi się nie podoba ;p to moze jakiegos htc polecicie?

Opublikowano
A s4 też mi się nie podoba ;p

A skąd wiesz jak wygląda S4? :naughty:

Premiera w lecie i wątpię że pokażą nową galaktykę przed premierą tylko na żywo na premierze jak to było w Londynie w maju jak oglądałem :)

Pewnie Ci się pomyliło ze srajfonem 4S :decayed:

Opublikowano
A s4 też mi się nie podoba ;p

A skąd wiesz jak wygląda S4? :naughty:

Premiera w lecie i wątpię że pokażą nową galaktykę przed premierą tylko na żywo na premierze jak to było w Londynie w maju jak oglądałem :)

Pewnie Ci się pomyliło ze srajfonem 4S :decayed:

To, że jestem dziewczyną, nie oznacza, że jestem głupią dziewczyną :P przecieki są w necie, na YT był jakiś filmik i bodajże na wp.pl jakiś artykuł widziałam. Możliwe, że coś pokiełbasiłam, no ale w czym ma być ulepszony od s3? I pewnie cena kosmiczna.

Opublikowano

Nic z tych przecieków nie jest prawdziwe i tak samo piszą i pokazują jak w tamtym roku a jak się okazało wszyscy się mylili.

Myślę że będzie 5" wyświetlacz Full HD 1920 x 1080 lepszy aparat, podkręcone 4 rdzenie i parę nowych bajerów.

Fajny masz avatar, też taki kiedyś miałem, nawet tapetę na kompie :decayed:

Opublikowano

Dziękuję :grin:

Kolega ma jakiegoś huawei'a i też polecał. Ale to ma androida czy jakieś inne dziadostwo? Mówisz że najlepiej kierować się w stronę s3?

Opublikowano

Zapomnij o fiułejach:decayed:

Nie ma do tego w ogóle w hurtowniach akcesoriów i mało części serwisowych, wolałbym już LG L5/L7.

Przyjedziesz na spota to się pobawisz moją S3, nawet jest w kolorze Twojej R8 :decayed: