Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na sgs + też zadziała jakiś JB 4.xxx ??

Zapraszam na forum:

Forum I9001 Galaxy S Plus

U siebie jade na dopracowany GB z wyglądem ICS-a kolegi Parrotlarch Mech1 v3 którego szczerze polecam:wink: Jest też od tego samego autora wersja ICS-a Mech AOSP którego ludzie bardzo chwalą za wydajność i mniejszy pobór prądu w stosunku do innych wypieków:wink: A co do JB ostatnio nastąpił wysyp wypieków ale nie do końca można jeszcze się na nich opierać:wink: W każdym razie polecam poczytać co i jak z której strony ugryźć i nieskończenie bawić się romami:decayed: A może trafisz na taki który w 100% będzie spełniać Twoje oczekiwania:wink:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie - a ja stoję właśnie przed następującym wyborem. Musze zmienić telefon i operator daje mi do wyboru w szalonej cenie 1,00PLN:

1. Samsung Galaxy Note 10.1

2. Samsung Galaxy Note 2

3. Samsung Galaxy S3

ew. Nokia Lumia 920

Co z w/w jest najbardziej godne wzięcia? Rozumiem dokładnie, że np 10.1 będzie miał wyjściowo inne przeznaczenie niż SGS3, ale już nie w tym rzecz. Mam jak na dzień dzisiejszy sprawnego SGS2, więc czysto teoretycznie telefonu nie potrzebuję.:wink:

Zastanawiam się albo nad SG Note 2, albo nad SG Note 10.1 i nie bardzo potrafię się zdecydować:kwasny:

Poproszę o jakieś sensowne i konstruktywne za i przeciw:thumbup1:

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

A może coś innego ciekawszego przyjdzie do głowy, to podpytam człowieka co i jak:wink:

Opublikowano

Powiem tak, zależy co chcesz, ja kupiłem Note 10.1 ale wiadomo, nie jako telefon tylko jako tablet i jestem bardzo zadowolony, a na telefon to bym chyba wybrał S3 chociaż jak narazie mam S2 i nie wiem czy zmieniać na S3 czy poczekać na coś innego

Opublikowano

Za złotówkę to nawet bym się nie zastanawiał i brał bym S3, kupiłem ostatnio i nie żałuję rewelacyjny telefon :-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ją note 2 bym wziął, s3 i tak nie nadaje sie na jakąś firmowke np do rozmów a tylko do zabawy, więc czemu nie mieć większego ekranu za ta sama kasę i rysika

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Opublikowano
A ją note 2 bym wziął, s3 i tak nie nadaje sie na jakąś firmowke np do rozmów a tylko do zabawy, więc czemu nie mieć większego ekranu za ta sama kasę i rysika

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

No właśnie też się skłaniam do Note 2 - telefon jak pisałem mam SGS2 i jak na dzień dzisiejszy służy bardzo sprawnie - zmieniać nie muszę, dlatego myślałem o czymś bardziej do zabawy i rozrywki:wink:

10.1 jakoś do mnie słabo przemawia i chyba skłonię się właśnie w stronę Note'a 2:decayed:

Opublikowano

Pany czy można jakoś uruchomić funkcje latarki w tel. samsung gt-s5830i na androidzie ?

Opublikowano

Jak masz led, przy aparacie, a nie masz aplikacji, to sciagnij jakas z marketu.

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

coś tam ściągnałem ale nie mogę nawiązać połączenie z kompem.

Mam innego też samsunga i łącze sie bez problemu tym samym kablem.

Opublikowano

a nie łatwiej bezpośrednio z telefonu przez sklep play?

Opublikowano

właśnie zacząłem tak próbować teraz, ale wyskakuje: błąd połączenia, albo upłynął czas połączenia coś takiego.

Choć ze 2 razy pojawiło się menu, i wybrałem zakładke - popularne bezpłatne i wybrałem aplikacje latarka.

Ale jakoś nic sie nie chce ściągnąć. Może mam za słaby zasięg ? Pierwszy raz to odpalam.

Trzeba coś włączyć wcześniej ?

Po włożeniu karty SIM dostałem smsa z ust. konfiguracyjnymi i zapisałem

Opublikowano

spróbuj może połączyć się przez wi-fi:wink:

generalnie najwygodniejszy sposób to założenie konta na gmailu, wtedy logujesz się na kompie, przechodzisz do sklepu play i klikasz tylko 'zainstaluj' - apka automatycznie instaluje się na telofonie, moim zdaniem bajeczne rozwiązanie

Opublikowano

dzieki kolego, udalo sie

Opublikowano

Aplikacje bezpośrednio na telefon ciagnij w markecie wpisz latarka i sciagnij zainstaluj i gucio:D

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

podpowie ktos jak wspólpracuje JB z ori blutem?

Opublikowano

A nie ma jakiejś aplikacji do samsunga zeby poprawić komunikacje BT z RNS-E ? :wink:

Na BT 2.0 smiga u mnie bez problemów a te głupie samsungi mają 3.0 i kicha, zrywa co pare minut rozmowe.

Opublikowano
podpowie ktos jak wspólpracuje JB z ori blutem?

Zagadaj do ykk'a, wziął ode mnie S3 i w końcu wyskoczyła mu aktualizacja na JB 4.1.2 bo mu z Węgier sprowadziłem i używa w swojej B6 przez BT.

KERCZI też używa JB w S3 więc do niego też możesz uderzyć.

Opublikowano

dzięki za info :thumbup1: co do zrywania to u mnie też czasami się straci sygnał na 10-20 sekund, ale niezależnie od tego czy gadam czy nie, trochę wkurza, ale da się żyć...:whistling:

Opublikowano

No u mnie na tej nokii E50 dziala idealnie i dlatego drąże temat.

Wracac do nokii mi sie nie usmiecha, dorwac telefon z bt 2.0 tez raczej ciezko.

Wiec chyba zostaje zmienic moduł ale to droga impreza.