Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co To ta łączność NFC bo nie ogarniam? :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przesyłanie danych poprzez dotknięcie dwóch urządzeń z tą łącznością ;) Tak mi się przynajmniej wydaje

wysłane z kalkukatora SGS3

Opublikowano

Z tego co poczytałem to można też płacić telefon zamiast kartą tzn tak jak PayPass:wink: o ile nic nie pokręciłem :decayed:

Opublikowano

Dokładnie ale musisz mieć kartę sim z możliwością płacenia. Orange ma tylko z mBankiem podpisane i tylko z tego banku można płacić

wysłane z kalkukatora SGS3

No i więcej nie wytrzyma :decayed:

20130221214851.png

Opublikowano

dla posiadaczy UPC

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.upc.media.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBsLnVwYy5tZWRpYS5hbmRyb2lkIl0.

ściągnąłem i odkryłem zajebistą rzecz

z każdego miejsca na ziemi przez neta moge ustawiać co chce zeby mi sie nagrało na dekoder, całą liste programów widze :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
dla posiadaczy UPC

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.upc.media.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBsLnVwYy5tZWRpYS5hbmRyb2lkIl0.

ściągnąłem i odkryłem zajebistą rzecz

z każdego miejsca na ziemi przez neta moge ustawiać co chce zeby mi sie nagrało na dekoder, całą liste programów widze :decayed::decayed::decayed:

Tylko nie z każdym dekoderem PVR to działa :facepalm: A na infolinii oczywiście Ci sami nie powiedzą.

Nie działa napewno z Kaon, który posiadam.

Opublikowano
Dokładnie ale musisz mieć kartę sim z możliwością płacenia. Orange ma tylko z mBankiem podpisane i tylko z tego banku można płacić

I odpowiednio zmodyfikowane oprogramowanie telefonu, które umozliwi komunikację z kartą SIM, czyli jestes skazany na brandowaną wersje androida danego operatora. Dodatkowo w przyadku T-Mobile dowiedziałem się, że nie do każdego telefonu z NFC przygotowali takie oprogramowanie.

Opublikowano

ja posprawdzałem, z moim łączy się bez problemowo mam Philipsa :wink::wink:

Opublikowano
To do mnie? Bo nie wiem kto co do kogo pisze, bo nie używacie cytatów :decayed:

Tak to wszystko było do Ciebie:decayed:

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ----------

Siemanko

Od dzisiaj stałem sie posiadaczem SGSIII i mam problem z podłaczeniem go do kompa, mam nietypowego windowsa XP 64bit/server2007 noi jest problem z wykryciem telefonu, ściagnałem jakieś sterowniki ale cos ich nie widzi

Jak cos mam laptopa z siódemką, ale wolał bym na stacjonarnym telefon podłaczać

Ma ktoś rade

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

dobra juz wiem:facepalm: w przypadku XP wymagany jest SP3 i wmp10, ale problem tkwi w tym że wersja 64bit nie ma sp3 :facepalm: na siódemce bez problemu podłaczyłem

Graty Kowi:wink:

Musisz sterowniki zainstalować, ja tak samo miałem jak w pracy podłączyłem S3 do lapka na Win xp i pokazał go jako aparat fotograficzny :lol1:

W domu natomiast Win7 i elegancko wykrywa kartę jak i pamięć wewnętrzną.

Panowie mam prośbę, jeśli macie na S3 andka 4.1.2 to spróbujcie przesłać przez kabel usb z kompa jakiś duży plik np film HD 720p 4-5GB bo wcześniej na ICS 4.0.4 mi normalnie przesyłało takie pliki na kartę pamięci, mam 4114821-1-1-6-sandisk-microsdxc-class-10.jpg i po aktualizacji na JB 4.1 już nie przyjmuje bo wyskakuje komunikat że zbyt duży plik dla urządzenia czy jakoś tak więc wkurzyłem się trochę :facepalm:

A nie chce wyjmować karty z S3 i wkładać do czytnika.

Sprawdźcie u siebie jak macie 32GB lub 64GB kartę.

Karty od 32GB są już sformatowane by przyjmowały większe pliki niż 4GB (exfat)

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

179232_10151515496367463_474194688_n.jpg

Za chwilę premiera HTC ONE więc bójcie się Boga :naughty:

Opublikowano

Co z tego jak HTC chyba nie ma dzialu promocji. Przepadnie przy S IV

Wysłane z prodiża.

Opublikowano

Mnie w tym telefonie ciekawi ten _podobno_ rewolucyjny aparat..

Opublikowano

No wiec wlasnie. Po co komu pierdylion pikseli jak optyka jest żadna w telefonach. Tez jestem za mniejsza iloscia a poprawa jakosci.

Wysłane z prodiża.

Opublikowano

Coś mówili o 4 Mpix a robi lepsze zdjęcia niż 8Mpix:decayed:

Opublikowano

W zwyklym amatorskim kompakcie max liczba mpix potrzebna do wykonywania zdjec to 5.0. Wiecej to marketing.

Wysłane z prodiża.

Opublikowano

Właśnie przypadkiem trafiłem na coś takiego:

Centrum Multimedialne Android

Centrum multimedialne na dużym ekranie - AGDLab.pl

http://allegro.pl/dwurdzeniowy-android-smart-tv-ram-1gb-zasilacz-i3046019648.html

Używał ktoś czegoś takiego?

Rozumiem, że to ma działać jak jakiś androidowy tablet?

Myszę i klawiaturę mam bezprzewodowe, więc może wykorzystałbym to zamiast lapka do internetu ?!

Opublikowano
Opublikowano

hej

ostatnio zanabyłem Samsunga Galaxy SIII :grin:

moje pytanie jest b(a)nalne:

co warto zainstalowac aby telefon sprawnie i szybko pracował ????

linki mile widziane :wink:

Opublikowano
hej

ostatnio zanabyłem Samsunga Galaxy SIII :grin:

moje pytanie jest b(a)nalne:

co warto zainstalowac aby telefon sprawnie i szybko pracował ????

linki mile widziane :wink:

Wysłałem Ci wczoraj parę zdań co i jak, widziałeś?

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ----------

endriuu ja ciągle czekam na cenę tej szarej sztuki S3 dla Ciebie..

Opublikowano

tak widziałem, bardzo dziekuje, co mogłem to zrobiłem ale chciałbym Cie prosic o dokąłdne namiary (linki)

rozumiem ze temat dla Ciebie jest dziecinnie prosty, dla mnie niestety nie :facepalm:

Opublikowano

Spoko siądziemy w weekend na gadulcu i Ci powiem wszystko co i jak bo teraz jestem w pracy a później wieczorem mnie nie ma.