Opublikowano 21 Lutego 201313 l Przesyłanie danych poprzez dotknięcie dwóch urządzeń z tą łącznością Tak mi się przynajmniej wydaje wysłane z kalkukatora SGS3
Opublikowano 21 Lutego 201313 l Z tego co poczytałem to można też płacić telefon zamiast kartą tzn tak jak PayPass:wink: o ile nic nie pokręciłem
Opublikowano 21 Lutego 201313 l Dokładnie ale musisz mieć kartę sim z możliwością płacenia. Orange ma tylko z mBankiem podpisane i tylko z tego banku można płacić wysłane z kalkukatora SGS3 No i więcej nie wytrzyma
Opublikowano 22 Lutego 201313 l dla posiadaczy UPC https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.upc.media.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBsLnVwYy5tZWRpYS5hbmRyb2lkIl0. ściągnąłem i odkryłem zajebistą rzecz z każdego miejsca na ziemi przez neta moge ustawiać co chce zeby mi sie nagrało na dekoder, całą liste programów widze :decayed:
Opublikowano 22 Lutego 201313 l dla posiadaczy UPChttps://play.google.com/store/apps/details?id=pl.upc.media.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBsLnVwYy5tZWRpYS5hbmRyb2lkIl0. ściągnąłem i odkryłem zajebistą rzecz z każdego miejsca na ziemi przez neta moge ustawiać co chce zeby mi sie nagrało na dekoder, całą liste programów widze :decayed: Tylko nie z każdym dekoderem PVR to działa A na infolinii oczywiście Ci sami nie powiedzą. Nie działa napewno z Kaon, który posiadam.
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Dokładnie ale musisz mieć kartę sim z możliwością płacenia. Orange ma tylko z mBankiem podpisane i tylko z tego banku można płacić I odpowiednio zmodyfikowane oprogramowanie telefonu, które umozliwi komunikację z kartą SIM, czyli jestes skazany na brandowaną wersje androida danego operatora. Dodatkowo w przyadku T-Mobile dowiedziałem się, że nie do każdego telefonu z NFC przygotowali takie oprogramowanie.
Opublikowano 22 Lutego 201313 l ja posprawdzałem, z moim łączy się bez problemowo mam Philipsa :wink:
Opublikowano 22 Lutego 201313 l To do mnie? Bo nie wiem kto co do kogo pisze, bo nie używacie cytatów Tak to wszystko było do Ciebie:decayed: ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ---------- Siemanko Od dzisiaj stałem sie posiadaczem SGSIII i mam problem z podłaczeniem go do kompa, mam nietypowego windowsa XP 64bit/server2007 noi jest problem z wykryciem telefonu, ściagnałem jakieś sterowniki ale cos ich nie widzi Jak cos mam laptopa z siódemką, ale wolał bym na stacjonarnym telefon podłaczać Ma ktoś rade ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- dobra juz wiem:facepalm: w przypadku XP wymagany jest SP3 i wmp10, ale problem tkwi w tym że wersja 64bit nie ma sp3 na siódemce bez problemu podłaczyłem Graty Kowi:wink: Musisz sterowniki zainstalować, ja tak samo miałem jak w pracy podłączyłem S3 do lapka na Win xp i pokazał go jako aparat fotograficzny W domu natomiast Win7 i elegancko wykrywa kartę jak i pamięć wewnętrzną. Panowie mam prośbę, jeśli macie na S3 andka 4.1.2 to spróbujcie przesłać przez kabel usb z kompa jakiś duży plik np film HD 720p 4-5GB bo wcześniej na ICS 4.0.4 mi normalnie przesyłało takie pliki na kartę pamięci, mam i po aktualizacji na JB 4.1 już nie przyjmuje bo wyskakuje komunikat że zbyt duży plik dla urządzenia czy jakoś tak więc wkurzyłem się trochę A nie chce wyjmować karty z S3 i wkładać do czytnika. Sprawdźcie u siebie jak macie 32GB lub 64GB kartę. Karty od 32GB są już sformatowane by przyjmowały większe pliki niż 4GB (exfat) ---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ---------- Za chwilę premiera HTC ONE więc bójcie się Boga
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Co z tego jak HTC chyba nie ma dzialu promocji. Przepadnie przy S IV Wysłane z prodiża.
Opublikowano 22 Lutego 201313 l No wiec wlasnie. Po co komu pierdylion pikseli jak optyka jest żadna w telefonach. Tez jestem za mniejsza iloscia a poprawa jakosci. Wysłane z prodiża.
Opublikowano 22 Lutego 201313 l W zwyklym amatorskim kompakcie max liczba mpix potrzebna do wykonywania zdjec to 5.0. Wiecej to marketing. Wysłane z prodiża.
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Właśnie przypadkiem trafiłem na coś takiego: Centrum Multimedialne Android Centrum multimedialne na dużym ekranie - AGDLab.pl http://allegro.pl/dwurdzeniowy-android-smart-tv-ram-1gb-zasilacz-i3046019648.html Używał ktoś czegoś takiego? Rozumiem, że to ma działać jak jakiś androidowy tablet? Myszę i klawiaturę mam bezprzewodowe, więc może wykorzystałbym to zamiast lapka do internetu ?!
Opublikowano 22 Lutego 201313 l hej ostatnio zanabyłem Samsunga Galaxy SIII moje pytanie jest b(a)nalne: co warto zainstalowac aby telefon sprawnie i szybko pracował ???? linki mile widziane
Opublikowano 22 Lutego 201313 l hejostatnio zanabyłem Samsunga Galaxy SIII moje pytanie jest b(a)nalne: co warto zainstalowac aby telefon sprawnie i szybko pracował ???? linki mile widziane Wysłałem Ci wczoraj parę zdań co i jak, widziałeś? ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ---------- endriuu ja ciągle czekam na cenę tej szarej sztuki S3 dla Ciebie..
Opublikowano 22 Lutego 201313 l tak widziałem, bardzo dziekuje, co mogłem to zrobiłem ale chciałbym Cie prosic o dokąłdne namiary (linki) rozumiem ze temat dla Ciebie jest dziecinnie prosty, dla mnie niestety nie
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Spoko siądziemy w weekend na gadulcu i Ci powiem wszystko co i jak bo teraz jestem w pracy a później wieczorem mnie nie ma.