Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam GG :facepalm::grin:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 409,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Spoko siądziemy w weekend na gadulcu i Ci powiem wszystko co i jak bo teraz jestem w pracy a później wieczorem mnie nie ma.

Mi tez mozesz napisac co i jak :D

wysłane z kalkukatora SGS3

Opublikowano

w jaki sposób w SIII znalesc pliki z karty MicroSD ?

Opublikowano

Wejsc w karte i tam znalezc pliki ;)

Opublikowano

Masz szczescie Devast, ze to nie jest android.com.pl - juz mialbys bana za takie pytania.

Wysłane z prodiża.

Opublikowano

wszedłem, wszedłem ale nie ma na niej nic

wczesniej była w N97, może dlatego :facepalm:

Opublikowano

Jeśli chcesz przeglądać na androidzie pliki z telefonu lub karty sd to musisz użyć exploratora plików. Owszem aplikacje typu galeria czy podobne również przedstawiają pliki z telefonu ale w typowej dla siebie formie (co jest oczywiste).

To że karta była wcześniej w innym telefonie, nawet z innym systemem operacyjnym nie oznacza że będzie widziana jako czysta.

Owszem są pliki typowe dla każdego systemu ale są one przechowywane w dedykowanych folderach pamięci wewnętrznej.

Są pewne formaty plików uniwersalne w odczycie dla większości systemów jak choćby jpg czy np dokumenty czyli .doc

W s3 poszukaj bodajże w menu głównym aplikacji o nazwie "moje pliki". Ja mam akurat s2 i tutaj domyślny explorator tak się nazywa. U ciebie powinno być podobnie.

Osobiście używam Solid Explorera.

Przetestowalem wiele i to jest dla mnie genialna aplikacja.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

tak widziałem, bardzo dziekuje, co mogłem to zrobiłem ale chciałbym Cie prosic o dokąłdne namiary (linki)

rozumiem ze temat dla Ciebie jest dziecinnie prosty, dla mnie niestety nie :facepalm:

Co do aplikacji to polecam "titanium backup", Tapatalk do przeglądania forów i np Opere Mobile jako przeglądarkę. Wszystko to znajdziesz w sklepie play.

Jak interesuje Cię cos jeszcze to pisz śmiało.

Opublikowano

U mnie normalnie widzi karte, ktora wczesniej byla w Samsungu Wave. Pare rzeczy sie nie otwiera ale wszystkie fotki filmiki i dokument dzialaja ;)

Opublikowano

Właśnie zaktualizowalem SGS2 do JB przez OTA :)

Opublikowano

:banan:

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ----------

Ikonka "Moje pliki" i tam masz wszystko, ja z tego korzystam żadne inne explorery:)

Opublikowano

:banan:

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ----------

Ikonka "Moje pliki" i tam masz wszystko, ja z tego korzystam żadne inne explorery:)

Bo to jest właśnie explorer :)))

Opublikowano
Bo to jest właśnie explorer :)))

Oczywiście to jest explorer ori w S3 :decayed:

Opublikowano

No ja też dołączam do szczęśliwych użytkowników SGS2 i Androida JB. Po przesiadce z GIO to demon prędkości:grin:

Opublikowano
No ja też dołączam do szczęśliwych użytkowników SGS2 i Androida JB. Po przesiadce z GIO to demon prędkości:grin:

To taka przesiadka jak ja 7 lat temu przesiadłem się z malucha do A4 B5 2.6 V6 :decayed:

Opublikowano

Ludziska wgrałem sobie tapatalk2 jak tam wbic na forum nasze?? biore wyszukaj, wpisuje A4-klub.pl i nic mi nie znajduje w zakładce "sieć" i "ja"

Druga sprawa jak zmienic dzwonek powiadomień na cos swojego a nie to co telefon oferuje:facepalm:

Opublikowano
biore wyszukaj, wpisuje A4-klub.pl

musi działać, sprawdź czy dobrze wpisałeś bo np ze spacją zamiast "-" Ci nie znajdzie:wink:

później się tylko logujesz i tyle

---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ----------

btw która wersja tapatalka?

Opublikowano
Ludziska wgrałem sobie tapatalk2 jak tam wbic na forum nasze?? biore wyszukaj, wpisuje A4-klub.pl i nic mi nie znajduje w zakładce "sieć" i "ja"

Druga sprawa jak zmienic dzwonek powiadomień na cos swojego a nie to co telefon oferuje:facepalm:

Jeśli chodzi o dźwięki to włączasz w stockowym odtwarzaczu jakiś utwór mp3, zatrzymujesz i na dole lewym, później ustaw jako i wybierasz czy dźwięk dzwonka czy wiadomości. Ale prościej, wchodzisz w ustawienia i dajesz na dźwięki, tam masz dzwonki i jak dajesz to automatycznie przekierowuje Cię na explorer.

---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ----------

musi działać, sprawdź czy dobrze wpisałeś bo np ze spacją zamiast "-" Ci nie znajdzie:wink:

później się tylko logujesz i tyle

---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ----------

btw która wersja tapatalka?

Właśnie dziwna sprawa bo ja teraz z ciekawości sprawdzałem u siebie w S3, mam Tapatalka 2.0.1 i mam A4 Klub dodany ale teraz jak wpisuję z pauzą czy ze spacją to wyskakuje 0 wyników i nie może znaleźć, jakoś to musiałem dodać kiedyś.

Forum android.com.pl też nie znajduje ale znalazłem w zakładce popularne i tak dodałem teraz a naszego forum nie ma w popularnych, może to kwestia wersji Tapatalka:eusathink:

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi:wink: zaraz ten tapatalk prześwietle:facepalm:

aplikacje sobie wgrałem, dzieki:thumbup1:

Opublikowano

sprawdziłem przed chwilą i a4-klub.pl normalnie znajduje, tapatalk 2.4