Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam szajsfona HTC ONE - na Andku

( kiedyś miałem HTC II tynt -to był dobry sprzęt)

teraz ciągle problemy

Po aktualizacji - nie miałem klawiatury - no bo po co klawiatura w tel !! Tel musiałem resetować do ustawień fabryczny

Znowu ustawiałem (personalizacja ) sobie tel - pulpit ikony -wiżdzety i pierdzielety

Za 1 m-c , znowu mi karta wi-fi przestała działać -

W servisie poradzili mi znowu reset !!

Znowu ustawiałem (personalizacja ) sobie tel - pulpit ikony -wiżdzety i pierdzielety

Piernicze takie nowinki techniczne !

Podobno to wina systemu Android -

co miesiąc mam reset robić !

Wniosek - Proste kom. są najlepsze - a wszystko mogące szajsfony są nie dopracowane.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja mam szajsfona HTC ONE - na Andku

( kiedyś miałem HTC II tynt -to był dobry sprzęt)

teraz ciągle problemy

Po aktualizacji - nie miałem klawiatury - no bo po co klawiatura w tel !! Tel musiałem resetować do ustawień fabryczny

Za 1 m-c , znowu mi karta wi-fi przestała działać -

W servisie poradzili mi znowu reset !!

Piernicze takie nowinki techniczne !

Podobno to wina systemu Android -

co miesiąc mam reset robić !

Wniosek - Proste kom. są najlepsze - a wszystko mogące szajsfony są nie dopracowane.

Masz calkowita racje :thumbup1:

Opublikowano

Tak jak ykk, masz całkowitą rację :wink4:

Nowe kolory mi przyjechały i cena idzie w dół :arrow2:NOWY SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BEZ SIM GW24 3 KOLORY (3101611499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę że jak tylko się pojawi S4 pod koniec kwietnia to zejdzie cena około 100-150zł z S3

Opublikowano

Teraz uzytkownikom sgs3 zostaje tylko rootowanie :) Sam sie do tego przymierzam ale wolalbym aby zrobil to ktos kto sie na tym zna :/

wysłane kurierem

Opublikowano

A skąd taki wniosek że teraz tylko root pozostal? Po co robić roota jeśli ktoś nie wie jakie to daje możliwości? Oczywiście bez obrazy.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
A skąd taki wniosek że teraz tylko root pozostal? Po co robić roota jeśli ktoś nie wie jakie to daje możliwości? Oczywiście bez obrazy.

Zakladam, ze juz samo zrobienie roota (poprawne) przyspieszylo by prace jednostki. Poza tym jest pelna kontrola i mozliwosc wywalenia nie potrzebnych smieci. Mozna uzywac zewnetrznej pamieci do zapisywania apek itd itp.

Wiadomo ze trzeba troche sie przygotowac do tematu i poczytac co i jak zanim sie do tego zabierze.

wysłane kurierem

Opublikowano

Samo zrobienie roota nie przyspiesza jednostki. Owszem mając roota i odpowiednią aplikacje możesz to zrobić ale z pewnością nie jest to zasługa samego roota.

Co do następnej tezy zgodzę się jak najbardziej. Mając roota masz pełną kontrolę nad jednostka. Natomiast nie rozumem co masz na myśli z instalowaniem czegoś na zewnętrznej pamieci. Możesz sprecyzować? Przy okazji napisz jakiego telefonu używasz.

Opublikowano
Przy okazji napisz jakiego telefonu używasz.

Przecież w podpisie jest, ze używa Kuriera. :decayed:

[...]

wysłane kurierem

Opublikowano

Pablo problem w tym ze SIV bedzie dopiero w sprzedazy od Sierpnia....

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ----------

Panowie, wie ktos czym przeniesc SMSy z SIII na XPERIE ??

Opublikowano
Przy okazji napisz jakiego telefonu używasz.

Przecież w podpisie jest, ze używa Kuriera. :decayed:

[...]

wysłane kurierem

To w Kurierze nie wiem jak zrobić roota ;)

Opublikowano

Użytkownik Google - 24 luty 2013 - Wersja 5.99

[h=4]SIII na Xp. Z nie działa[/h]

Niestety aplikacja z kopią sm z galaxy SIII na Xperie Z NIE DZIAŁA

Opublikowano
Samo zrobienie roota nie przyspiesza jednostki. Owszem mając roota i odpowiednią aplikacje możesz to zrobić ale z pewnością nie jest to zasługa samego roota.

Co do następnej tezy zgodzę się jak najbardziej. Mając roota masz pełną kontrolę nad jednostka. Natomiast nie rozumem co masz na myśli z instalowaniem czegoś na zewnętrznej pamieci. Możesz sprecyzować? Przy okazji napisz jakiego telefonu używasz.

Chodzi o to, że po zrobieniu roota można usunąć niechciane programy wgrane przez samsunga a to na pewno w jakimś stopniu przyspieszy działanie telefonu.

A z używaniem pamięci zewnętrznej chodziło o poruszany tutaj często temat, ze w sgs3 nie da rady zainstalować np gier na pamięci zewnętrznej ;)

wysłane kurierem

Opublikowano

Mam SGS2 i u mnie to normalnie gada. Używałem s3 ale na to nie zwróciłem uwagi. Mowie o instalacji aplikacji np na sd. Fakt można usuwać syf.

Opublikowano
Pablo problem w tym ze SIV bedzie dopiero w sprzedazy od Sierpnia....

Gdzie ty się takie bajki naczytałeś:grin:

Przecież nawet wczoraj mówił ten prezio Koreańczyk że pod koniec Kwietnia będzie :)

887500_10151517880958117_2119303633_o.jpg

Se zapodał koma:grin:

Opublikowano
Mam SGS2 i u mnie to normalnie gada. Używałem s3 ale na to nie zwróciłem uwagi. Mowie o instalacji aplikacji np na sd. Fakt można usuwać syf.

Bodajże Pablo pisał że na sgs2 było to możliwe ale na trójce już nie da rady tak instalować :/

wysłane kurierem

Opublikowano

W S3 nie wykrywa aplikacja app2sd karty zewnętrznej, pewnie w S4 będzie podobnie.

A co słychać w obozie HTC:question::kox:

Bateria HTC One po pierwszych testach - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.

Opublikowano

Mój HTC One ,

co miesiąc musi mieć reset , bo android się blokuje .

Opublikowano
Mój HTC One ,

co miesiąc musi mieć reset , bo android się blokuje .

To ile ty masz tego HTC One z musisz tyle tych resetow robic?

wysłane kurierem