Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamienisz siekierke na kijek, a raczej deske.

Wysłane z prodiża

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chyba wystawię moją S3 wygląda jak nówka tak o nią dbałem, tylko zastanawiam się nad ceną :eusathink:

A później dorwę tą Xperię tylko muszę się nią jeszcze pobawić bo niestety nie miałem jeszcze okazji.

Pobawisz sie w piatek

Opublikowano

Zamieniaj, kozak telefon

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Zamienisz siekierke na kijek, a raczej deske.

Wysłane z prodiża

endriuu nie ukrywam, S3 mam od premiery czyli już nie długo będzie 11 miesięcy i już mi się znudził jednak, to nie A4 którym jeżdżę prawie 7 lat i nadal mnie cieszy :decayed: hehe :wink4:

Opublikowano

Te kolory straszna lipa... :thumbdown: Jak można zrobić coś takiego w high-endowym sprzęcie? :whistling:

Opublikowano

Ja swoja S3 mam dopiero miesiac takze jeszcze troche potrzymam. Pewnie do nastepnej wymiany w abonamencie. Zazwyczaj na tyle starcza mi nowy model :P

Panowie od czego jest czerwona dioda na przedniej obudowie przy napisie samsung? Zapala sie jak sie wchodzi w wiadomosci w konretna rozmowe lub gdy sie wchodzi w jakis kontakt.

wysłane kurierem

Opublikowano

Czujka zblizeniowa, jak przylozysz tel do ucha wtedy to wybierze numer z wiadomości / kontaktu :wink:

Opublikowano
Czujka zblizeniowa, jak przylozysz tel do ucha wtedy to wybierze numer z wiadomości / kontaktu :wink:

Ok :wink: Ta funkcje wykorzystuje ale nie skojarzylem jej z ta dioda

wysłane kurierem

Opublikowano

A ja wczoraj obczaiłem sobie Xperię Z w media-expercie i powiem szczerze, że na reklamie to wygląda na cudo - na żywo mega kupa, nieporęczna, kanciasta i wielgachna - nie bardzo rozumiem trend coraz większych telefonów:facepalm: Mniej plastikowy niż SGS3, ale wyświetlacz jak dla przeciętnego zjadacza chleba ładniejszy (jaskrawy, przekolorowany) w SGS3.

Mi Xperia Z nie podeszła kompletnie na pierwszy dotyk:thumbdown:

Opublikowano

No wiec masz podobne odczucia do moich - brak synergii z uzytkownikem. Kawal dechy.

Wysłane z prodiża

Opublikowano

Czy wam tez (w sgs3) blokuje sie automatycznie ekran jak ktos skonczy z wami rozmawiac lub numer na ktory dzwonicie jest zajety?

wysłane kurierem

Opublikowano
A ja wczoraj obczaiłem sobie Xperię Z w media-expercie i powiem szczerze, że na reklamie to wygląda na cudo - na żywo mega kupa, nieporęczna, kanciasta i wielgachna - nie bardzo rozumiem trend coraz większych telefonów:facepalm: Mniej plastikowy niż SGS3, ale wyświetlacz jak dla przeciętnego zjadacza chleba ładniejszy (jaskrawy, przekolorowany) w SGS3.

Mi Xperia Z nie podeszła kompletnie na pierwszy dotyk:thumbdown:

Tak mówisz:eusathink:

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ----------

Czy wam tez (w sgs3) blokuje sie automatycznie ekran jak ktos skonczy z wami rozmawiac lub numer na ktory dzwonicie jest zajety?

wysłane kurierem

Nic z tych rzeczy, czasami jest tak że jak wybieram pierwszy raz połączenie to jest "głuchy" w tle leci połączenie (sekundy) i nic, trzeba przerwać i ponownie wybrać wówczas jest już ok.

---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ----------

Przed chwilką poszły mi 3 czarne S3 w pracy, ludzie nadal ładnie kupują S3ki :)

Moicz z forum tutaj również będzie niebawem zaglądać bo właśnie kupił u mnie szarą S3, rodzina S3 się powiększa na forum :kox:

Opublikowano

Wlasnie mi zawsze blokuje sie ekran jak wybieram numer i jest zajete. I czasami tylko jak ktos zakonczy polaczenie szybciej niz ja. Irytujace to jest ale da rade przezyc. Moze to jest zalezne od rodzaju blokady jaka mamy? Chodzi o blokade ekranu.

wysłane kurierem

Opublikowano
Wlasnie mi zawsze blokuje sie ekran jak wybieram numer i jest zajete. I czasami tylko jak ktos zakonczy polaczenie szybciej niz ja. Irytujace to jest ale da rade przezyc. Moze to jest zalezne od rodzaju blokady jaka mamy? Chodzi o blokade ekranu.

wysłane kurierem

Bardzo możliwe.

Ja mam blokadę na PIN i u mnie po zakończeniu połączenia właśnie się chyba blokuje zawsze.

Bez blokady PINen chyba tego nie było, ale już nie pamiętam.

Opublikowano
Przed chwilką poszły mi 3 czarne S3 w pracy, ludzie nadal ładnie kupują S3ki :)

Moicz z forum tutaj również będzie niebawem zaglądać bo właśnie kupił u mnie szarą S3, rodzina S3 się powiększa na forum :kox:

a ja ciągle w strefie marzeń o S3:wink:

Opublikowano

potwierdzam jak dobrze pójdzie to jutro będzie u mnie :decayed::banan::banan:

Polecam PABLA jak b.dobrego sprzedawce :wink: fachowa pomoc i obsługa.

Wielkie dzięki raz jeszcze PABLO

Opublikowano

Do usług :grin:

Yoghurt kupił u mnie dzisiaj Ipada 4 16GB 4G LTE i jeszcze zamówił 2 sztuki Ipada mini, zaszalał z zakupami :decayed:

TABLET APPLE iPAD4 WIFI 4G 16GB GW12 RETINA FV23% (3099432933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

PABLO będzie premia :wink:

Opublikowano
a ja ciągle w strefie marzeń o S3:wink:

Będziesz chciał to Ci moją sprzedam S3 w bardzo dobrym stanie, kwestia dogadania się.