Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jedną ręka nie idzie go w pełni obsłużyć pewnie?:naughty:

Fakt, ale na tym mi nie zależało:wink:

S3 też chyba bym się bał obsługiwać jedną ręką.

Za to przeglądanie internetu, komunikatory, maile, smsy, youtube, zdjęcia - bajka.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do Note'a to raz widziałem jak ktoś rozmawiał przez to coś i wyglądało to bynajmniej komicznie. W dodatku była to drobna laska, może 1,5 m w kapeluszu więc efekt tym bardziej piorunujący.

Dla mnie to chyba za dużo już.

Ale np. poniżej S3 ciężko by mi było teraz zejść. Wsiadłem ostatnio na chwile na Wave'a 2 i wydawał się być małą zabaweczką.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Co do Note'a to raz widziałem jak ktoś rozmawiał przez to coś i wyglądało to bynajmniej komicznie.

Moim zdaniem jest optymalny. Chociaż zgodzę się że czasem może to wyglądać śmiesznie - np widziałem kiedyś jak facet rozmawiał przez coś o rozmiarach rzędu 8-10", hardkorowiec:decayed:

Opublikowano

No i dlatego według mnie rozmiary One X czy SGS 3 to maks jaki można przyjąć do używania tego urządzenia jako typowy telefon:wink:

Kierwa tak jakby RNS-E przyłożyć do ucha i gadać:decayed:

Opublikowano

Podejrzewam, że parę lat i będziemy właśnie z tabletów dzwonili. Jakieś 3 lata temu nie wyobrażałem sobie czegoś większego niż wspomniany wave 2, a teraz sgs3 jest optymalny.

Opublikowano

Note to już przegiecie. Widziałęm kilka razy jak ktoś rozmawiał i nasuwa sie stwierdzenie kiedyś cegłówka obecnie deska. Za duży a schowanie go w kieszeń wyglada komicznie. S3 nie podoba sie mi z wyglądu bardziej design S2 jest dla mnie. ONE jest idealny ale czy wart jest ceny.W play nie ma dobrej oferty na ten telefon.

Opublikowano

Ekran 4-4,3" jest optymalny jako telefon++, zaś ok. 5" jako urządzenie multimedialne z mozliwością wykonywania rozmów. :wink:

Opublikowano
Podejrzewam, że parę lat i będziemy właśnie z tabletów dzwonili. Jakieś 3 lata temu nie wyobrażałem sobie czegoś większego niż wspomniany wave 2, a teraz sgs3 jest optymalny.

Jest pewna granica i jest nia 5 cali.

Wysłane z prodiża

Opublikowano

Jest pewna granica i jest nia 5,5 cali.

Wysłane z prodiża

:thumbup1::decayed:

Opublikowano

Ja tez mam note 2 wczesniej htc evo 3d i odkad mam ta duza paletke to juz nic mniejszego mnie nie interesuje. Mi taki duzo ekran pasi pomimo iz wzrok mam dobry ... ;) czekam na note 3 wtedy moze opyle dwojke doloze troche i kupie ale trojka ma byc jeszcze wieksza.:D

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Co do Note'a to raz widziałem jak ktoś rozmawiał przez to coś i wyglądało to bynajmniej komicznie. W dodatku była to drobna laska, może 1,5 m w kapeluszu więc efekt tym bardziej piorunujący.

Ale np. poniżej S3 ciężko by mi było teraz zejść. Wsiadłem ostatnio na chwile na Wave'a 2 i wydawał się być małą zabaweczką.

Odbiegając od tematu.. bynajmniej =/ przynajmniej! Zmienia zupełnie sens Twojej wypowiedzi..

Nie wiem czy wiesz czy ale w HOX'ie nie ma możliwości samodzielnej wymiany baterii czy założenia dodatkowej karty pamięci. To jednolita bryła(poza wejściem USB, jack i na kartę microSIM).

Opublikowano

Odbiegając od tematu.. bynajmniej =/ przynajmniej! Zmienia zupełnie sens Twojej wypowiedzi..

Nie wiem czy wiesz czy ale w HOX'ie nie ma możliwości samodzielnej wymiany baterii czy założenia dodatkowej karty pamięci. To jednolita bryła(poza wejściem USB, jack i na kartę microSIM).

Akurat praktyka jednolitej bryły gdzie brak możliwości wymiany baterii i brak slotu na karty pamięci to niestety coraz częstsza praktyka producenta. Dla mnie idiotyzm. Pierwsze telefony w których świadomie zrezygnowano ze slotow to chyba niektóre z nowszych Windows Phone'ów. Nota bene w nexusie jest to samo.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Pytali Samsunga ostatnio czy tez pojdzie w kierunku jednej bryly. Odrzekl ze nic takiego sie nie stanie.

Wysłane z prodiża

Opublikowano

Panowie, a ja mam pytanie trochę z innej beczki, ale chyba najlepiej zadać je tutaj.

Otóż, mam SGS3 z Plusa, służbowy.

I mam kłopot z odbieraniem MMSów, a mianowicie przychodzi wiadomość od kogoś, jest "pobierz" ale on mieli mieli i nic nie pobiera.

Dopiero za jakiś czas przychodzi sms z Centrum MMS PLusa z linkiem do strony foto.plus.pl numerem telefonu i hasłem i dopiero tam mogę zobaczyć fotkę. Trochę zaczyna mnie to wk...

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że w poprzednim telefonie Nokii też tak miałem.

Czy ktoś wie o co kaman i jak zrobić, żeby MMSy przychodziły "normalnie"?

W ustawieniach patrzyłem ale nie widzę nic, co mógłbym zmienić.

Opublikowano

Takie banalne pytanie. Masz włączony pakiet danych? Bo mms idzie z netu, także musisz mieć włączone dane komórkowe.

Opublikowano
Takie banalne pytanie. Masz włączony pakiet danych? Bo mms idzie z netu, także musisz mieć włączone dane komórkowe.

Soolek wyślij sobie sms konfiguracyjny.

Konfiguruj telefon

Wysłane z mojego GT-N7100

No właśnie trafiłem na to.

Phone skonfigurowany, ale mms testowy jeszcze nie przyszedł.

Opublikowano

Nawet jeśli ma to wyłączone to jak leci MMS to przesyłanie danych włącza się samo na chwilę:wink:Przynajmniej mam tak w Arcu:wink:

Opublikowano

Pakiet danych mam wyłączony, ale chyba wiadomość sama powinna przyjść, czy też nie?

Teraz włączyłem, ale...cisza na razie.

Zobaczymy w praniu jak wyjdzie...

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej napisali. Najpierw konfiguracja netu a później włączony pakiet internetowy. MMS to dane więc pakiet musi być włączony.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2