Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tak:

Screenshot_2013_06_13_10_28_03_1.jpg

I działa MMS. Skonfiguruj neta i MMS smsem automatycznym i powinno zagrać..

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja mam tak:

http://s15.postimg.org/dx3zgp3kn/Screenshot_2013_06_13_10_28_03_1.jpg

Aha ja z mojej strony dodam że jak dobrze kojarzę w przypadku MMS nie chodzi o ogólne połączenie z netem np przez Wi-Fi tylko właśnie o dane pakietowe i ich poprawną konfigurację.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Ja mam tak:

http://s15.postimg.org/dx3zgp3kn/Screenshot_2013_06_13_10_28_03_1.jpg

Aha ja z mojej strony dodam że jak dobrze kojarzę w przypadku MMS nie chodzi o ogólne połączenie z netem np przez Wi-Fi tylko właśnie o dane pakietowe i ich poprawną konfigurację.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Tak tak, ja mam wyłączone dane pakietowe ale są skonfigurowane. Dostaje MMS, daję pobierz, pojawia się H| i zaraz MMS jest;)

Opublikowano

Ufff. Poszło.

Automatycznie skonfigurowane. Dane włączone ale pobieranie zdjęcia wiekii trwało i chyba dopiero za 3 czy 4 razem poszło.

Ale jest, czyli już musi działać.

Dzięki.

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany HOXem to HTC planuje jeszcze HOX mini (niewiele mniejszy i bodajże 2 rdzenie) oraz model nieco wyżej (chyba konkurent note'a). Nie pamiętam czy nie będzie miał coś około 5 lub 5,5 cala, wejście na SSD i... cztery rdzenie 2,3GHz :decayed:. Pamięć wew. 16GB.

Wygląd wszystkich ma być niemal identyczny (różnica wielkości).

Opublikowano
Jak ktoś jest zainteresowany HOXem to HTC planuje jeszcze HOX mini (niewiele mniejszy i bodajże 2 rdzenie) oraz model nieco wyżej (chyba konkurent note'a). Nie pamiętam czy nie będzie miał coś około 5 lub 5,5 cala, wejście na SSD i... cztery rdzenie 2,3GHz :decayed:. Pamięć wew. 16GB.

Wygląd wszystkich ma być niemal identyczny (różnica wielkości).

Jako telefon to HTC ONE jest przechój:slina: Pewnie zaraz uderzą miłośnicy Iphona i napiszą że HTC ma również kiepskie wykończenie i materiały:decayed:

Opublikowano
Dzięki Pablo od wczoraj męczę Note'a II i nie zamienilbym go na nic poniżej 5" :kox:

Wysłane z mojego GT-N7100

Do usług, miłej zabawy tym sprzęciorem :kox:

No teraz będzie Ci ciężko przejść na mniejszy smartfon :decayed:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Jako telefon to HTC ONE jest przechój:slina: Pewnie zaraz uderzą miłośnicy Iphona i napiszą że HTC ma również kiepskie wykończenie i materiały:decayed:

Wczoraj w firmie na M1 miałem ochotę rozpakować nówkę sztukę zafoliowaną HTC ONE White i go potestować ale był odłożony dla klienta który koniecznie chciał mieć w takim stanie pudełko :decayed:

Opublikowano
Dzięki Pablo od wczoraj męczę Note'a II i nie zamienilbym go na nic poniżej 5" :kox:

Do usług, miłej zabawy tym sprzęciorem :kox:

No teraz będzie Ci ciężko przejść na mniejszy smartfon :decayed:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Wczoraj w firmie na M1 miałem ochotę rozpakować nówkę sztukę zafoliowaną HTC ONE White i go potestować ale był odłożony dla klienta który koniecznie chciał mieć w takim stanie pudełko :decayed:

Pablo handlujesz takim stuffem??:whistling:Ile taki ONE?:decayed:

Opublikowano

Andrzej jak czytasz forum :decayed::arrow2:http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/telefony-komorkowe-promocje-klubu-273479/

ONE nie wystawiałem na allegro ale myślę że koło 2050-2100zł byłby tylko musiałbym sprawdzić w hurcie z Węgier za ile mógłbym sprowadzić.

Ta wczorajsza sztuka była skupiona od klienta z play który przedłużał umowę a za takie brandowane płacimy 1800zł.

Opublikowano
Andrzej jak czytasz forum :decayed::arrow2:http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/telefony-komorkowe-promocje-klubu-273479/

ONE nie wystawiałem na allegro ale myślę że koło 2050-2100zł byłby tylko musiałbym sprawdzić w hurcie z Węgier za ile mógłbym sprowadzić.

Ta wczorajsza sztuka była skupiona od klienta z play który przedłużał umowę a za takie brandowane płacimy 1800zł.

No ceny na fony ładne macie:naughty: Ale akcesoria to akurat ciężko przebić mojego dostawcę bo dziewczyna w plusie pracuje:decayed: 3-metrowy kabel hdmi 15zł:decayed:

Opublikowano

Taki kabel mam za 6,79 netto w mojej hurtowni :decayed:

Akcesoria zamawiam z hurtowni Partner którzy wysyłają na całą Polskę i poszczególne kraje europy firmom.

Temat akcesoriów nie poruszam na forum, tylko chłopaki z małopolskiego albo z Krk jak coś chcą to do mnie na miejsce podjeżdżają i robię ciekawe ceny :decayed:

Opublikowano
Taki kabel mam za 6,79 netto w mojej hurtowni :decayed:

Akcesoria zamawiam z hurtowni Partner którzy wysyłają na całą Polskę i poszczególne kraje europy firmom.

Temat akcesoriów nie poruszam na forum, tylko chłopaki z małopolskiego albo z Krk jak coś chcą to do mnie na miejsce podjeżdżają i robię ciekawe ceny :decayed:

No to bardzo możliwe że w tym samym miejscu się zaopatrują bo też zakup ma w granicach 9zł brutto:decayed: Kierwa ile musi kosztować zrobienie tego w chinach:doh: A gdzie jeszcze transport i kilku pośredników

Opublikowano

dzisiaj na S3 zainstalowała mi się aktualizacja

jeszcze pewnie chwile trzeba będzie poczekać na 4.2.2

Screenshot_2013_06_13_17_32_13.jpg

Opublikowano

EMC2 miałem przez XEO ponad miesiąc temu.

Teraz ma być już nowa na 4.2.x

Opublikowano

Ale chyba nie prędko :thumbdown:

PC World - Wydanie Mobile

:kwasny:

Opublikowano

Przyszedł HOX:slina: za***isty jest:kox: Nagrywanie fullHD i zdjęcia dają radę:kox:

Opublikowano
Przyszedł HOX:slina: za***isty jest:kox: Nagrywanie fullHD i zdjęcia dają radę:kox:

Miłej zabawy :kox:

Opublikowano

Miłej zabawy :kox:

Tak ładnie wygląda że aż szkoda gumkę na niego zakładać:naughty: Wyciera się ta obudowa mocno(biała mam)?? Folia tylko na przód poliwęglanowa i będzie:kox:

Opublikowano

No właśnie w HTC to jest przerąbane że fajnie wyglądają zwłaszcza tył i szkoda zakładać na tył jakieś badziewne etui za 20zł warte w hurtowni 3,69zl :decayed:

Lepiej pójść w ori albo firmy case mate, puro czy dolce vita, wtedy dużo lepiej będzie to wyglądało i co najważniejsze chroniło telefon.