Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja posiadałem wszystkie telefony Samsunga z serii Galaxy S i dla mnie osobiście największą rewolucją był SGS2. Zupełnie kompletnym telefonem był SGS4, a SGS5 którego mam obecnie jest dobrą ewolucją poprzednika. Do produktów Apple nie mogę się przekonać, gdyż lubię gdy urządzenie bazowo dysponuje wszystkimi funkcjami, a nie jak w ip trzeba je aktywować poprzez zakup aplikacji. W SGS 4 podoba mi się poprawiona tylna klapka, obłędny wyświetlacz i poprawiona relacja zarządzanie pamięcią/zużycie energii. Fajnym dodatkiem, aczkolwiek dla mnie zbędnym jest zegarek Gear 2, który dostałem z telefonem. W życiu nie dokupiłbym go do telefonu, ale jako gratisowy dodatek jest fajnym gadżetem.

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja posiadałem wszystkie telefony Samsunga z serii Galaxy S i dla mnie osobiście największą rewolucją był SGS2. Zupełnie kompletnym telefonem był SGS4, a SGS5 którego mam obecnie jest dobrą ewolucją poprzednika. Do produktów Apple nie mogę się przekonać, gdyż lubię gdy urządzenie bazowo dysponuje wszystkimi funkcjami, a nie jak w ip trzeba je aktywować poprzez zakup aplikacji. W SGS 4 podoba mi się poprawiona tylna klapka, obłędny wyświetlacz i poprawiona relacja zarządzanie pamięcią/zużycie energii. Fajnym dodatkiem, aczkolwiek dla mnie zbędnym jest zegarek Gear 2, który dostałem z telefonem. W życiu nie dokupiłbym go do telefonu, ale jako gratisowy dodatek jest fajnym gadżetem.

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

Powiedz jak bateria w porównaniu do s4 ?

Opublikowano

Moim zdaniem trzyma dużo lepiej, przy normalnym użytkowaniu telefon korzysta z 75-85% ramu, a bateria nie leci tak, jak w S4

Opublikowano

Ja siedze na s2 i powiem ze wiwkszego telewizora mi nie potrzeba. Moze wymienilbym na s4 mini duos......

Opublikowano

Carire PW.

Hornet będziesz na kupnie to daj znać zrobimy dobrą :wink:

Opublikowano
Carire PW.

Hornet będziesz na kupnie to daj znać zrobimy dobrą :wink:

Spoko. Zawsze jak cos to dzwonie

---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ----------

Da rade wyslac wszystkie kontakty jednozesnie ?

Opublikowano

Kontakty, ustawienia, importuj/kopiuj wszystkie kontakty lub zaznacz najpierw wszystkie.

---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Panowie mogę mieć na zamówienie S5ki Blue i White po 2320zł.

Uważajcie na podróbki jak coś bo się pojawiły na allegro.

Opublikowano

Wrzuc link podroby

Opublikowano

Kontakty, ustawienia, importuj/kopiuj wszystkie kontakty lub zaznacz najpierw wszystkie.

---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Panowie mogę mieć na zamówienie S5ki Blue i White po 2320zł.

Uważajcie na podróbki jak coś bo się pojawiły na allegro.

Nie mam czegos takiego w s2

Opublikowano

Ja z poziomu windowsa robilem zrzut na micro sd a potrm z sd ladowalem w ksiazke

Opublikowano

Ma ktoś z Was Nota 3? Mysle nad zmiania z G2 na niego i niwe wiem czy jest sens... Bo opinie są różne a cena za Nota już jest ciekawa:decayed: jakies wady i zalety po dłuższym użytkowaniu?

Opublikowano

Note 3 jest swietny. Jesli rozmiar Cie nie przeraza.

Opublikowano

Ile go już masz?

głownie zależy mi na aparacie, baterii, jakości i głośności rozmów przez głośnik bo głównie robie dużo zdjęc + wi-fi + wydajności baterii oraz oglądam sporo filmów na G2 :decayed:

Opublikowano

Carire opróżnij wiadomości bo żadne PW nie dolatuje do Ciebie :decayed:

Bawiłem się dwoma telefonami i jeśli nie przeszkadza Ci rozmiar Note 3 to będziesz zadowolony, wyświetlacz oba modele mają z najwyższej półki, wielkiej między nimi nie ma różnicy, jeśli oglądasz filmy w HD to bardziej wykorzystasz Note 3, to już phablet do wielu zastosowań, wszystko zależy w ilu % byś go wykorzystywał.

Opublikowano

Pablo pw poszło :D

Opublikowano

Carire a jak wrażenia z użytkowania G2? Długo go już masz? Co wg Ciebie jest najsłabsza stroną tego telefonu?

by Note 2

Opublikowano

michal_s87 dzisiaj będę mieć dla Ciebie nówkę G2 :wink:

Panowie mam jak coś jedyny używany telefon na sprzedaż Sony Xperia Z1 biały, ma w jednym miejscu malutkie wgniecenie na szkle i w rogu obudowy, tak to bardzo dobry stan, jeśli komuś nie przeszkadzają takie mankamenty to będzie za 1230zł

Gwarancja Sony.

Aukcja kolegi z pracy.

SONY XPERIA Z1 C6903 UŻYWANY W DOBRYM STANIE (4183268413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przy okazji :arrow2:http://a4-klub.pl/sprzedam-22/xbox-360-elite-250gb-325945/

Opublikowano

Wierzysz w takie sponsorowane artykuły? :grin:

Z iphonem była akcja że wybuchł w samolocie :naughty:

Opublikowano
michal_s87 dzisiaj będę mieć dla Ciebie nówkę G2 :wink:

No i elegancko, czekam na PW i klikam przelew :wink:

by Note 2

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

BTW Note właśnie mi zasysa 428mb KitKata:banan: