Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jaki dual sim polecacie ?

Wysłane z mojego GT-I9100

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko zależy do jakiej kwoty szukasz :)

Mam kilka modeli z dualem od S6102 skończywszy na S4 mini duos.

Opublikowano
Note 3 możliwe że będę mieć w przyszłym tygodniu, teraz mam zwykle neo.

S4 powinny być.

Podesli na pw ceny i jak z vat23%

Opublikowano

Max tak do 1kpln

Wysłane z mojego GT-I9100

Opublikowano

Frimuś poleciało PW z ofertą.

disem do tysiaka idzie już w wielu telefonach wybierać :)

Mam na stanie 2 sztuki zaplombowane S4 mini duos kolor Black Mist

Link ode mnie :arrow2:NOWY SAMSUNG GALAXY S4 MINI DUOS I9192 KRK RUCZAJ (4219614626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Z ceny może dało by się jeszcze coś zejść albo prędzej gratisy czyli pokrowiec, folia..

Opublikowano

Weźcie pod uwagę że w tym teście obraz z 5D mk3 to crop 200%

BTW nie chciałbym mieć do czynienia z profesjonalistami którzy z braku czasu na wyciągnięcie aparatu używają N3 :polew:

Opublikowano

Nie wiem co tak strasznie cię rozbawiło. Fotografia to akurat taki temat, gdzie sprzęt bardzo pomaga, ale najważniejszy jest operator.

Opublikowano

BTW nie chciałbym mieć do czynienia z profesjonalistami którzy z braku czasu na wyciągnięcie aparatu używają N3 :polew:

A co w tym dziwnego? To normalne jeśli sytuacja dzieje się kiedy nie ma się aparatu pod ręką.

Poza tym ustawienie profi aparatu z lunetą zajmuje dosyć dużo czasu. Nie mam na myśli tutaj jakiejś pseudo lustrzanki z AF, którą ty zapewne używasz ;)

Opublikowano
Bawilen sie tym kiano i czytalem opinie to jak zaa ta kase to jest podobno spoko. Do zagrania i przejrzenia www musze wydac na tabsa tysiaka ?

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Rzuć okiem na Lenovo yoga tab 8" z 3g są droższe ja kupiłem mojej i jest z niego bardzo zadowolona bateria bardzo długo trzyma a design jest poprostu :kox: polecam z czystym sumieniem :wink:

Opublikowano

A co w tym dziwnego? To normalne jeśli sytuacja dzieje się kiedy nie ma się aparatu pod ręką.

Poza tym ustawienie profi aparatu z lunetą zajmuje dosyć dużo czasu. Nie mam na myśli tutaj jakiejś pseudo lustrzanki z AF, którą ty zapewne używasz ;)

Jasne, sam zastanawiam się czy nie sprzedać swojego pseudo 5Diii i plecaka szkieł na rzecz n3 :)

Żeby nie było off, to chyba jedyny telefon na który zmienił bym obecny NII

Opublikowano

Co można teraz kupić zamiast S4 w podobnym pieniądzu? Może coś innego niż Samsung...

Opublikowano

LG G2, HTC ONE, Nex 5

Opublikowano

NO własnie o tych trzech modelach myślałem. LG- kiedyś bardzo dawno miałem jakiś tam model i chyba źle trafiłem bo więcej na gwarancji przeleżał niż u mnie i 2 razy na nowy był wymieniony. HTC miałem dwa modele i powiem, że pasuje mi. Nexusa 5 nie znam. A Z1? Z wyżej trzech modeli najlepiej który? Ale tak po odczuciach w użytkowaniu a nie po parametrach. Do tej pory cały czas miałem samsungi, teraz sprzedałem S4 i myślę nad czymś innym.

Opublikowano

Z tki odpadaja za fatalny lcd w tej klasie. I za ceglowaty ksztalt - nijak nie lapiesz z tym telefonem synergii :) jest nieergonomiczny.

Ja bralbym S4. Ale cala ta trojca jest fajna. Jest kanal na YT MobzillaTV - bardzo fajne testy. Obejrzyj sobie test kazdego z tych fonoow i zdecydooj.

https://m.youtube.com/user/MobzillaTV

Opublikowano

Nexus 5.

Opublikowano
Z tki odpadaja za fatalny lcd w tej klasie. I za ceglowaty ksztalt - nijak nie lapiesz z tym telefonem synergii :) jest nieergonomiczny.

Ja bralbym S4. Ale cala ta trojca jest fajna. Jest kanal na YT MobzillaTV - bardzo fajne testy. Obejrzyj sobie test kazdego z tych fonoow i zdecydooj.

https://m.youtube.com/user/MobzillaTV

Zaraz kowi się odezwie :decayed:

Opublikowano

S4 własnie sprzedałem :wink:

Opublikowano

Sprzedałem kilka dni temu Michałowi_S87 LG G2 zapytaj się go o wrażenia :)

M1ietek jak sprzedałeś S4 to faktycznie nie kupowałbym S5 bo nie ma tak wielkiej różnicy, G2, HTC ONE M7 (jeśli nie chcesz dokładać) natomiast jeśli jesteś w stanie dorzucić kilka stówek to pomyśl nad HTC ONE M8, Z2 (który ma już lepszy wyświetlacz) te 2 modele obecnie mają najlepszy wygląd, materiały choć mam wszystkie modele to na dzień dzisiejszy stawiam M8 na pierwszym miejscu i poważniej myślę nad jego zakupem.

Albo poczekaj na G3 które ma się pojawić niebawem, będzie w dwóch wersjach normalnej czyli plastikowej lub aluminium ale to jeszcze nie na 100% potwierdzone. A Note 3? :naughty:

Opublikowano

Ale kolega Mietek chce cos w cenie S4 a nie S5...