Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj również do pobrania..

http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/

Osobiście nie sprawdzałem, ale czytałem że jednym działa elegancko, a drugim wcale [emoji6]

Wysłane z mojego SM-G388F

Edytowane przez j3drula

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie co teraz fajnego można kupić z min. 2 GB ramu i wyświetlaczem około 5" do 1300 zł. Raczej używany.

Opublikowano

Aktualnie skończył mi się abonament w zas****m playu

zgłosiłem przejście na kartę od 01.07 i dzisiaj dostałem ofertę:

39,99PLN za Formułę 4.0 unlimited (nielim. play i inne komórkowe, sms/mms) z 1,5GB

i tak nie warto, od 2008 byłem u nich, przechodzę na kartę, docelowo chyba w Mobile Vikings wyląduję :decayed:

Ja z oferty na kartę przeszłem na abonament w Orange i dali mi ofertę 29,99 2GB neta połączenia i smsy nie limitowane :D

Ja dostałem teraz w play na przedlużenie umowy nielimitowane do wszystkich sieci, smsy/mmsy darmowe + 4GB internet w tym przez pół roku internet bez limitu.

Dodatkowo przez pierwszy m-c darmowe połączenia na numery stacjonarne choć na stacjonarne zdarza mi się tylko zadzwonić 1-2 razy max w ciągu m-ca wiec nie potrzebuje

Edytowane przez jaco124

Opublikowano

A ja założyłem temat na forum playa odezwali się do mnie play4you i tak czekam dwa tygodnie na kontakt z konsultantem, chyba trzeba będzie zmienić operatora

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie co teraz fajnego można kupić z min. 2 GB ramu i wyświetlaczem około 5" do 1300 zł. Raczej używany.

To ja polecam LG G3. Mam około pół roku i jestem mega zadowolony.

Opublikowano

Ale nie mają one lekkiej zawiechy niekiedy???

Edytowane przez Onkel

Opublikowano

Aktualnie skończył mi się abonament w zas****m playu

zgłosiłem przejście na kartę od 01.07 i dzisiaj dostałem ofertę:

39,99PLN za Formułę 4.0 unlimited (nielim. play i inne komórkowe, sms/mms) z 1,5GB

i tak nie warto, od 2008 byłem u nich, przechodzę na kartę, docelowo chyba w Mobile Vikings wyląduję :decayed:

Ja z oferty na kartę przeszłem na abonament w Orange i dali mi ofertę 29,99 2GB neta połączenia i smsy nie limitowane :D

Ja dostałem teraz w play na przedlużenie umowy nielimitowane do wszystkich sieci, smsy/mmsy darmowe + 4GB internet w tym przez pół roku internet bez limitu.

Dodatkowo przez pierwszy m-c darmowe połączenia na numery stacjonarne choć na stacjonarne zdarza mi się tylko zadzwonić 1-2 razy max w ciągu m-ca wiec nie potrzebuje

Czytaj dobrze umowy bo mi wychodzi ze te nielimitowane to max 10GB, a potem tak zwolni że nie da się korzystać.[emoji12]
Opublikowano

Ale nie mają one lekkiej zawiechy niekiedy???

Jak każdy Android lubi czasem pomyśleć. Ale ogólnie to lata pięknie. No i fotki kozak jak dla mnie. Dawno lustra nie wyciągałałem bo mi się nie chcę i sobie tym :) Minus to dla mnie jedynie bateria. Użytkuje bardzo intensywnie-kilka gier online,sporo internetu (miesięcznie mam około 2-3GB...rekord to chyba trochę ponad 8GB),smsy,połączenia i zdjęcia. Bateria ciężko żeby wytrzymała do końca dnia. Najdłużej to mi wytrzymała półtora dnia. A bywają dni że ładuje z 3 razy dziennie. Wyświetlacz swoje zjeść musi. Ojcu udało się do prawie 3 dni,ale on tam mało co korzysta :P

Opublikowano

Z3 compact - bateria na duży plus, mocno użytkuje neta i nawet półtora dnia do dwóch wytrzyma

Opublikowano

No własnie zacząłem się zastanawiać nad dużą Z3. Ktoś ma?Może się wypowiedzieć?

Opublikowano

Z3 to przede wszystkim marny wyswietlacz. placisz za smart premium a wyswietlacz masz lepszy w Gocleverach...

wysłane z prodiża

Opublikowano

Aktualizacja systemu Z1 na 5.0.1 całkiem spoko ale mam tak czasami że kontakty są zatrzymane czy inne aplikacje ;/

Opublikowano

Z3 to przede wszystkim marny wyswietlacz. placisz za smart premium a wyswietlacz masz lepszy w Gocleverach...

wysłane z prodiża

No to teraz już nie wiem co brać... :/

Opublikowano

Też jestem tego zdania że Sony ogólnie ma kiepskie wyświetlacze... Pamiętam jak kolega kupił Z3 i jak go wziąłem to ogólne rozczarowanie. Aparat nawet ok,ale wyświetlacz kiepskawy

Opublikowano

A użytkował ktoś htc M8?

Opublikowano

HTC One M8 jak i M7 to swietne fony. mozesz brac w ciemno M7

wysłane z prodiża

Opublikowano

Ja proponuje Galaxy S4. Mialem S5 i go sprzedalem. W S5 mamy to samo co w S4 tak naprawde, a jest drozszy o kilka ladnych stow.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Samsung odpada. Miałem s4 i nie tylko tego samsung uważam że źle dysponuje pamięcią ram co przekłada się.na.lekkie spowolnienia.

M8 muszę obejrzec realnie i zobaczyć czy faktycznie tak się nagrzewa jak piszą w recenzjach.

Wybór jest między G3 i M8

Opublikowano

Samsung odpada. Miałem s4 i nie tylko tego samsung uważam że źle dysponuje pamięcią ram co przekłada się.na.lekkie spowolnienia.

M8 muszę obejrzec realnie i zobaczyć czy faktycznie tak się nagrzewa jak piszą w recenzjach.

Mialem G3. Wszystko super tylko jest wedlug mnie za duzy. To jest raz. Dwa, LCD zzerza tyle % baterii, ze pol dnia ledwo wytrzymuje. Mimo, ze LCD jest juz przyciemniony itp. Mala pojemnosc baterii. O M8 sie nie wypowiadam bo go nie mialem :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli w tej samej cenie to wybór jest prosty,M8.HTC ma najszybszą nakładkę jeśli chodzi o zeszłoroczne flagowce (fakt jest trochę wykastrowana ale co potrzeba jest).Grzeje?Pomyliłeś chyba z M9.Jedyny minus M8 to aparat,i w tym aspekcie G3 wygra.W G3 ta rozdzielczość ekranu zabija tego fona.