Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Proponuje taką aktywną tapetę na zimę :kox:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te tapetki to sie sciaga z marketu ???

mam pytanko jeszcze czy jak nie mam zrootowanego telefonu to nie moge zapisywac gry czy aplikacji na karcie pamieci ???

i jeszcze jedno jaki program sluzy do komunikacji sgs+ z PC , w nokii bylo ovi a tu cos polecacie??

Opublikowano
  • Autor

Tak, w markecie są :)

Opublikowano

mam pytanko jeszcze czy jak nie mam zrootowanego telefonu to nie moge zapisywac gry czy aplikacji na karcie pamieci ???

i jeszcze jedno jaki program sluzy do komunikacji sgs+ z PC , w nokii bylo ovi a tu cos polecacie??

Zapisywać możesz pliki i wersje instalacyjne ale chodzi Ci pewnie o instalację programów? Aplikacje instalują się w pamięci wewnętrznej telefonu.

Opublikowano

Zapisywać możesz pliki i wersje instalacyjne ale chodzi Ci pewnie o instalację programów? Aplikacje instalują się w pamięci wewnętrznej telefonu.

no o to mi chodzilo wlasnie, ale po roocie moge instalowac na karcie nie ?

Opublikowano

no o to mi chodzilo wlasnie, ale po roocie moge instalowac na karcie nie ?

Oczywiście. Ja mam teraz 5mb zajęte w pamięci wbudowanej a wszystkie aplikacje instaluję i przechowuję na karcie pamięci. Dlatego warto kupić dużą i szybką :wink4:

Opublikowano

a po roocie to przy instalacji bedzie pytal gdzie instalowac czy gdzies to trzeba ustawic samemu jako domysla sciezke?

Opublikowano

a po roocie to przy instalacji bedzie pytal gdzie instalowac czy gdzies to trzeba ustawic samemu jako domysla sciezke?

Ja mam tak, że z automatu leci na kartę.

Opublikowano

no ale ustawiales to gdzies czy poprostu tak jest i tyle

Opublikowano

Tak było w ROMie

Opublikowano

taka animowana tapetka ladnie wpitala baterie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No niestety... Ale akurat mnie to nie przeszkadza :rolleyes:

Opublikowano

chlopaki jeszcze jedno pytanko czy da rade jakos odbierac mmsy bez podlaczenia do sieci ? jest jakis moze program? bo ogolnie jeszcze przez chwile bede w erze a tam nie mam zadnego pakietu internetowego no i mam wylaczony dostep do neta zeby mi tel sam sie nie laczyl i zeby na odchodne fajnego rachunku nie dostal :decayed: no ale mmsow nie odbiera :disgust:

Opublikowano

dbierac mmsy bez podlaczenia do sieci

MMS to jest obrazek a ze go odebrac to musisz sie połączyć z z siecią.

i zeby na odchodne fajnego rachunku nie dostal :decayed: no ale mmsow nie odbiera :disgust:

zainstaluj jakiegoś APNa (blokuje dostęp sieci) włączasz na chwile pobierasz obrazek i wyłączasz

Opublikowano

no wlasnie poczytalem o tych apnach sciagnalem ale za cholere nie czaje o co w nich chodzi , mam smartapn i go nie czaje

Opublikowano

mój fonik wczoraj wyświetlił komunikat że jest dostępna aktualizacja do 2.3.5 i HTC Sense do 3.0 :)

teraz jest chyba troszkę jest szybszy, płynniejszy, a sense fajniej wygląda :)

Opublikowano

mój fonik wczoraj wyświetlił komunikat że jest dostępna aktualizacja do 2.3.5 i HTC Sense do 3.0 :)

teraz jest chyba troszkę jest szybszy, płynniejszy, a sense fajniej wygląda :)

no u mnie też na HTC Wildfire S pokazała się aktualizacja więc zadowolony kliknąłem instaluj. Po ok 5 min tel uruchomił sie z tym ze połowa rzeczy nie działa np Wifi ekran cały czas miga czcionki znikają i pojawiają się ogólnie telefon zaczął żyć własnym życiem.

Próbowałem powrócić do ustawień fabrycznych i skutek jest taki ze wszystko chodzi tak samo (czyli nie działa) a dodatkowo wykasowane zostały wszystkie aplikacje :wallbash: Ma ktoś pomysł co teraz?? tel na gwarancji ma 5 msc Grzebać coś w sofcie czy oddać do serwisu.

Opublikowano

grzebać samemu lepiej nie bo później będzie wielkie halo z gwarancją :hi:

Opublikowano

Albo do serwisu, albo wgrywasz brandowaną wersję Androida i będzie hulał.

Opublikowano

Telefon poszedł do serwisu podobno problem dobrze im znany. Jak to stwierdził gość - problem globalny występujący tylko w niektórych HTC po aktualizacji softu. Zobaczymy w jakim stanie wróci do mnie :gwizdanie: