Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak z innej beczki: czy odczuwalne w użytkowaniu systemu będzie wsadzenie micro sd class 4 w porównaniu do class 10? Przy 16GB ceny są 2 razy takie, pytanie czy warto?

Opublikowano

Wg mnie w telefonie nie będzie, taką wysoką klasę to się kupuje do dobrych lustrzanek.

Opublikowano

Tak z innej beczki: czy odczuwalne w użytkowaniu systemu będzie wsadzenie micro sd class 4 w porównaniu do class 10? Przy 16GB ceny są 2 razy takie, pytanie czy warto?

Zależy co masz dalej zamiar robić. Jeśli chcesz później postawić zmodyfikowany system na tej karcie to różnica jest kolosalna.. proponuję zakupić przyszłościowo C10 ADATA 16GB ; -)

Opublikowano

system oryginalny raczej, niedługo wgram 2.3 na lg black i na nim chyba część programów instaluję się na już karcie, czy płynność tych programów będzie taka sama na obu kartach ?

Opublikowano

system oryginalny raczej, niedługo wgram 2.3 na lg black i na nim chyba część programów instaluję się na już karcie, czy płynność tych programów będzie taka sama na obu kartach ?

Chyba bardzo mała część.. ogólnie dopiero po zrootowaniu telefonu widać jego pełne możliwości(m.in. szybkość działania i instalację programów na karcie).

Do samych plików i aplikacji raczej nie zauważysz wielkich skoków wydajnościowych pomiędzy Class4 a Class10.

Opublikowano

Chyba bardzo mała część.. ogólnie dopiero po zrootowaniu telefonu widać jego pełne możliwości(m.in. szybkość działania i instalację programów na karcie).

Do samych plików i aplikacji raczej nie zauważysz wielkich skoków wydajnościowych pomiędzy Class4 a Class10.

ja mam zrootowanego Blacka i jakoś różnicy w prędkości po roocie nie zauważyłem, jednak po przejściu na innego launchera i kilku modach coś zaczyna się dziać... :>

p.s. 28 listopada oficjalnie GB 2.3 dla Blacka, a nieoficjalnie panowie z xda już portują ICS 4.0 :radocha:

Opublikowano

lg blacka p970 i aktu jest zapowiedziana pod koniec listopada do 2.3, ale pewnie brandowany nieco później... (mam orange)

też mam w orange, czyli nie będę mógł zaktualizować go jutro na stronie LG? Co to za różnica czy brandowany czy nie?

Wcześniej miałem desire 2.2 z orange i wgrało normalnie 2.3 od htc

Opublikowano

kolego nie wiem, w LG nie pracuję, dowiemy się jutro... :> z tego co czytałem jakiś czas temu to mieli dzielić na etapy :disgust:[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 15:56_________________________________________________oficjalnie na upgrade do najnowszego Androida Ice Cream Sandwich mogą liczyć użytkownicy Swift 2x, Swift 3D oraz Swift Black :)

Opublikowano

http://www.androidapps.pl/programy/882-jak-wybra-kart-microsd.html[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 13:17_________________________________________________Panowie jak odpalam grę Reckless Getaway, gdy już odpala to wyskakuje błąd licenced failed itd by zassać z marketu pełną wersję, jak to ominąć, jakaś witaminka :?:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________Games | Xperia Neo (DOWNLOAD LINKS)

:kox:

Dajcie od 3:55s rozkminiam by tą grą zainstalować.

Opublikowano

Znajomy podesłał mi ostatnio fajna stronę z aplikacjami i grami na androida może komuś coś przyda z tej strony :decayed: Co prawda trzeba się zarejestrować ale to trwa chwile :przebiegly:

Link: http://androidpolska.pl/

Opublikowano

Sprawdzi się tą stronkę :good:

Grałem teraz chwilę w GT Racing HD, polecam :good:

Wieczorem sprawdzę Bad Company 2 :)

BattleField: Bad company 2 on XPERIA Neo

Opublikowano

Obydwie gry są super mam je już od jakiegoś czasu szczerze polecam :)

Opublikowano

Zainstalowałem w Neo V te aplikacje co polecaliście w temacie i super ułatwiają pracę na komie :) [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 16:07_________________________________________________Czaro to wyobraź sobie jak te gry będą wyglądały na Tegrze III która będzie instalowana w najnowszych smarfonach :kox:

Opublikowano

Jedyne co mam do powiedzenia na ten temat :blink::slina::shocked::decayed:

Chyba ze niedługo trzeba zmienić tele :naughty:

Opublikowano

Ja planuje w przyszłym roku kupić dobrego smartfona już z Tegrą III na pokładzie :naughty:

Póki co używam osobiście "mini iphona" :D

lggd880mini01.jpg

[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:47_________________________________________________Rozpracowałem NFS: Shift na Xperii Neo V.

Folder com.eamobile.nfsshift_na_wf wklejamy do sdcard/ android /data i później odpalamy plik apk.

Działa nad androidzie 2.3.4

Grafa miażdży :kox:

Opublikowano

tylko nie bawem te telefony beda tak wielkie że bedzie nosiło sie je w walizkach jak laptopy, a to chyba nie do tego komórka była stworzona :decayed:

Opublikowano

tylko nie bawem te telefony beda tak wielkie że bedzie nosiło sie je w walizkach jak laptopy, a to chyba nie do tego komórka była stworzona :decayed:

Myślę że max 4,7" zrobią bo 5" to już za dużo, bawiłem się jakiś czas temu Dell Streak 5" na andku to już zbyt wielki był, nie wygodny i trzymanie w kieszeni w spodniach nie wchodzi w rachubę.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 15:11_________________________________________________Z_DeviceTest_1.6.1.

qmqxxucspng.jpg

Dosyć ciekawa aplikacja która ma za zadanie przetestowanie naszego smartfona pod względem działania różnych rzeczy w naszym urządzeniu ( m.in. BT, WiFi, ram, CPU, aparat ( przedni też), kompas, radio, głośnik, mikrofon itp. Dzięki niemu dowiemy się czy wszystko jest sprawne.

Opublikowano

O przydatna aplikacja :naughty:

Podziękował PABLO :good:

Opublikowano

Uczę się dopiero 3 dzień na andku i wtedy gdy go podkradnę bratu :D

Proponuje taką aktywną tapetę na zimę :kox:

https://market.android.com/details?id=com.adinfinitum.winterfantasy_livewallpaper[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 22:23_________________________________________________

Polecam N.O.V.A 2 HD najlepsza FPS w jakikolwiek grałem na androidzie :slina:, wyżej na HD2 i o dziwo się przycina :mysli:, u mnie na SE Xperia Neo V płynnie śmiga :)