Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

N.O.V.A. 2 HD - 23,28zł :rolleyes:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

N.O.V.A. 2 HD - 23,28zł :rolleyes:

Ja nie musiałem płacić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli jest ta gra gdzieś za darmo legalnie to Nam napisz, a jeżeli piracisz to nie musisz się tym chwalić publicznie :rolleyes:

Opublikowano

Jeżeli jest ta gra gdzieś za darmo legalnie to Nam napisz, a jeżeli piracisz to nie musisz się tym chwalić publicznie :rolleyes:

Żadne piracenie, wystarczy się się zarejestrować tutaj http://androidpolska.pl/ :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Było tak od razu :)

Opublikowano

Było tak od razu :)

Myślałem że tą stronkę znasz :wink4:

Widziałem gdzieś aplikację co telefon odblokowujesz poprzez dotyk palcem/kciukiem, rejestruję w jakiś sposób powierzchnie skóry i tylko my mamy dostęp do telefonu :blink:

Sprawdzał to ktoś :mysli::D

Opublikowano
  • Autor

Znam, ale nie korzystam. Gry ściągam przez android market :)

Opublikowano

10 Billion Promo - szał zakupów w Android Market

SoundHound

Asphalt 6: Adrenaline HD

Minecraft - Pocket Edition

Swiftkey X

Endomondo Sports Tracker

Great Little War Game

Sketchbook Movile

Fieldrunners HD

Color & Draw for Kids

Paper Camera

aplikacje dostępne za 10 centów

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 23:18_________________________________________________GTA III na Androida już za tydzień

Opublikowano

zamowilem wlasnie sobie SGS+ , troche poczytalem o androidzie i kurde naprawde mam metlik w glowie. Pierwsza rzecz, widze ze kazdy poleca rootowanie systemu , pytanie czy przypadkiem nie traci sie gwarancji na telefon po takiej procedurze ?? Czy sa moze jakies tutoriale do konkretnie tego sprzetu jak co pokolei zeby nic nie spier.... Z tego co czytalem to zeby wgrac jakis nowy rom to trzeba wiedziec dokladnie co sie ma w swoim sprzecie, jakies parametry (radio itp) , ze niby nie kazdy rom bedzie ok w kazdym telefonie (chyba ze sie myle). :wallbash:

Opublikowano

zamowilem wlasnie sobie SGS+ , troche poczytalem o androidzie i kurde naprawde mam metlik w glowie. Pierwsza rzecz, widze ze kazdy poleca rootowanie systemu , pytanie czy przypadkiem nie traci sie gwarancji na telefon po takiej procedurze ?? Czy sa moze jakies tutoriale do konkretnie tego sprzetu jak co pokolei zeby nic nie spier.... Z tego co czytalem to zeby wgrac jakis nowy rom to trzeba wiedziec dokladnie co sie ma w swoim sprzecie, jakies parametry (radio itp) , ze niby nie kazdy rom bedzie ok w kazdym telefonie (chyba ze sie myle). :wallbash:

ja podczas rootowania sgs+ zabiłem fona (usmażona płyta), poszedł do naprawy na gwarancji i jeszcze nie wrócił także nie wiem czy uda się go naprawić w ramach gwarancji... I zauważyłem że jak do tej pory mało romów wychodzi na ten tel ale z biegiem czasu może się to zmieni :wink4: teraz osobiście wolałbym troszkę dołożyć i kupić sgsII :kox:

Opublikowano

jesli masz telefon z sieci, to teoretycznie stracisz gwarancje w momencie rootowania, ale... ja np. wykupilem sobie ubezpieczenie na telefon. Place 7PLN miesiecznie i moge go "zgubic" lub utopic i dostane zwrot kasy :wink4: Jak bedziesz chcial oddac telefon do serwisu, to zawsze mozesz przywrocic poprzedni soft.

Opublikowano

Backup Twoim przyjacielem;)

Są do zdobycia w sieci oryginalne, brandowane softy do konkretnych modeli telefonów.

Opublikowano

jesli masz telefon z sieci, to teoretycznie stracisz gwarancje w momencie rootowania, ale... ja np. wykupilem sobie ubezpieczenie na telefon. Place 7PLN miesiecznie i moge go "zgubic" lub utopic i dostane zwrot kasy :wink4: Jak bedziesz chcial oddac telefon do serwisu, to zawsze mozesz przywrocic poprzedni soft.

o dzieki za info , a podpowiedz jeszcze gdzie , w jakiej firmie takie ubezpieczenie mozna wykupic. Hehe i ciekawe czy alarm mam zalozyc :) A czy jest jakis tutorial jak co zrobic z tym rootowaniem , bo mowie poczytalem troche na ten temat i kuzwa chyba zaczynam byc za stary na takie nowosci :wallbash:

Opublikowano

o dzieki za info , a podpowiedz jeszcze gdzie , w jakiej firmie takie ubezpieczenie mozna wykupic. Hehe i ciekawe czy alarm mam zalozyc :) A czy jest jakis tutorial jak co zrobic z tym rootowaniem , bo mowie poczytalem troche na ten temat i kuzwa chyba zaczynam byc za stary na takie nowosci :wallbash:

mi samo Orange to zaoferowalo, jakas laska zadzwonila i zgodzilem sie... koszt zaden, a jak za rok czy dwa bede chcial zmienic telefon, to wystarczy zglosic kradziez :polew:

Opublikowano

http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,5733509,Ubezpieczenie_telefonu_w_Orange_to_fikcja_.html

mi samo Orange to zaoferowalo, jakas laska zadzwonila i zgodzilem sie... koszt zaden, a jak za rok czy dwa bede chcial zmienic telefon, to wystarczy zglosic kradziez :polew:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 14:52_________________________________________________http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,5733509,Ubezpieczenie_telefonu_w_Orange_to_fikcja_.html
Opublikowano
  • Autor

Dobra historyjka hehe

Opublikowano

dobrze że w końcu dostał ten telefon .... bo już przez moment myślałem że go oleją :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dobra, jakieś gierki lub programy byście polecili :naughty:

Tapeta z bałwanem od Pabla daje rade :good:

Opublikowano

Dobra, jakieś gierki lub programy byście polecili :naughty:

Tapeta z bałwanem od Pabla daje rade :good:

jaka tapeta??