bajk Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Powoli mam dosyć składania roweru i wożenia go w bagażniku :gwizdanie: dodatkowo przyda się wozić drugi - pojawił się więc pomysł na kupno bagażnika dachowego.. Czy coś poza Thule brać w ogóle pod uwagę? Nie mam haka - w grę wchodzi więc jedynie dachowy. Opowiadać kto jak wozi sedanem
Flyer Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mysle, ze w Twoim przypadku bagaznik na haku dlugo by wytrzymal 1
bajk Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 Trzeba będzie uważać z przeciążeniami przy dachowym :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dokładnie w kwestii zderzaka do sedana nie pomogę, bo mam 2 paździerze avanty, ale polecam markę Thule. Naprawdę przemyślane konstrukcje mocno wyprzedzające wiele innych marek. Ja mam mocowanie do relingów + 2 uchwyty na rower. Montaż to chwila, tak jak i samo zakładanie roweru.
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dokładnie w kwestii zderzaka do sedana nie pomogę, bo mam 2 paździerze avanty, ale polecam markę Thule. Naprawdę przemyślane konstrukcje mocno wyprzedzające wiele innych marek. dokładnie, tylko i wyłącznie Thule
bociek666x Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Ma ktoś może takie oryginalne belki do audi A4 B6 dla roczników > 2001. Zastanawiam się nad zakupem i tak myślę czy są stabilne czy może lepiej nowe dedykowane do B6 Sedan?
Rekomendowane odpowiedzi