Audis Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Oto moja piękna. Fotki wnętrza i motorku dorzucę póżniej.Autko spr.w 2010 jestem 3 właś(2 w pl).Co do planów na przyszłość to dbać,dbać i jeszcze raz dbać.Dokupić brakujących szczegółów,takich jak prawej kratki,nakładki progu,zmiana felg na 17'' lub 18''.No i plan na posadzenie perełki bliżej ziemi.Z wnętrza to wymiana meszka,wymiana wł.awaryjnych,no i wyszukanie brakującego guzika od temp.klimy.
pastaldo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Fajna sztuka I felgi identyko jak moje tylko mi zajumali dekielki Bezawaryjności
Audis Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 U mnie był w trakcie ich zaj.....ale akurat wychodziłem do pracy no i z 1 zdążył zwiać
pastaldo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 U mnie był w trakcie ich zaj.....ale akurat wychodziłem do pracy no i z 1 zdążył zwiać to miałes farta moje zarąbali pod akademikiem w trakcie juwenaliów w tamtym roku. do tej pory nie chciało mi sie kupić żeby nie wspierac kolejnych złodziei
Rekomendowane odpowiedzi