Onkel Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam kolegów. Jakiś czas temu wymieniałem radio ori na inne i już pomijając to że namordowalem sie przy wymianie to troche mi się tunel przetarł. I powiedzcie mi czy jest jakis sposób na zrobinie tego czy tylko wymiana??? Bo jak mus to wymienie tak byc nie może
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Paskudnie to wyglada ja bym wymienil tunel , mozna wyrwac w dobrych pieniadzach
akjam Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Masz 2DIN? Jakby co to mam tunelik czarny. :gwizdanie:
Onkel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Strasznie paskudnie:/ Jeżeli nie ma innej możliwości to wymienię tak nie będę jeździł. Niestety mam 1 din i kolor swing.[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 17:43_________________________________________________A powiedzcie mi jeszcze czy bez problemu wchodzi tunel o B7?? Bo jest na sprzedanie w dobrych pieniądzach ale nie wiem czy pasuje. A pasowało by bo słyszałem, że te od B7 już nie są tak podatne na zarysowania
greg2505 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 od b7 pasuje na 100% mam taki u siebie lepsze wykonanie
Marcino87 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 od b7 pasuje na 100% mam taki u siebie lepsze wykonanie Potwierdzam ja tez mam z B7 i już się nic nie przeciera :gwizdanie:
Onkel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 A powiedz mi jeszcze ta zaślepka na górze co jest nad przyciskami od awaryjnych i esp to moze zostać z poprzedniego tunelu czy musi być tez od nowego??
Marcino87 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Może - wszystko jest to samo, więc jak masz w dobrych piniędzach to się wcale nie zastanawiaj
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ostra walka musiała być, że takie straty Nic już nie zrobisz z nim... jak pisali wymieniać.... Z tego co widzę po zdjęciach to jakiś jasny szary i na alledrogo były takie
elmichalkw Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Masz 2DIN? Jakby co to mam tunelik czarny. :gwizdanie: Na zdjęciu przecież widać ze 1DIN.
frugodh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Możesz pomalować to farbami do skór. Ja już próbowałem w niewidocznym miejscu i jest gitara
Onkel Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Możesz pomalować to farbami do skór. Ja już próbowałem w niewidocznym miejscu i jest gitara Możesz podesłać jakieś foto?? Myślałem o tym ale nie wiem czy dobiorę taki kolor i ja mam to w widocznym miejscu:/ Dlatego chyba lepszym rozwiązaniem będzie wymiana. Widzę, że jesteś z Łodzi także może podjade w piątek i zobacze :gwizdanie:
frugodh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kolego w niedzielę zapraszamy na spoty pod real godzina 18, skoro jesteś z Łodzi czemu na spotach się nie pokazujesz?
Onkel Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie jestem z samej Łodzi. Dlatego piszę, że w piątek by mi pasowało bo i tak będę w Łodzi.... Więc jakby dało radę....
Rekomendowane odpowiedzi