kajzera Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 to wygladaja tak samo, tylko MTM'y pewnie jakosciowo o klase wyzej Raczej napewnojak nie 2 klasy wyżej ;( no i ta cena za BIMOTO jak dla mnie zaporowa
Młody_drog Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 patrzcie co znalazłem!!! http://vagdrivers.net/forums/index.php?showtopic=66031 Ale tyle pieniedzy za felgi to nie dam
designer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zapomniałeś napisać ze auto ma delikatny program by Andrew Monday :-P
kajzera Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zapomniałeś napisać ze auto ma delikatny program by Andrew Monday :-P Ups takie małe moje niedociągnięcie poprawiam sie i informuje hmmmm raczej potwierdzam TAK AUTKO MA VIRUSA
marcin_o23 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 bardzo ładna sztuka, podoba mi się i mody też na wielki plus , a lotka niby kawałek plastiku a robi robote
AMON Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Fura super ,ale powiedz mi gdzie dorwales lotke,bo poluje na nia rowniez?
kajzera Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 alledrogo ale powiem ci ze nie było łatwo walka z podbijaniem ceny itp. można powiedzieć ze po farcie ją zdobyłem dzieki komu ??? adamooo
grzes1150 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Coś maławo po wirusie wyszło A te MTMy są zajebi..e Furka fajna ale przydało by się quattro
kajzera Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Coś maławo po wirusie wyszło Furka fajna ale przydało by się quattro Może i bedzie
Rafal-L Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Fajny blaszaczek:) Kazera przywiez mi do bergen Serce albo rozum hehehe:) P.s jedziesz samochodem draniu?
pablo_ua4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 gratki zakupu widac ze zadbana sztuka
kajzera Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Fajny blaszaczek:) Kazera przywiez mi do bergen Serce albo rozum hehehe:) P.s jedziesz samochodem draniu? Ani Serca ani Rozumu ci nie przywioze tzn bede z rozumiem ale nie oddam !!!!!!! a serce jest w innym autku ja ci dam drania :bicz3:Rafał a przywieść cos sie przywiezie Ty już dobrze wiesz co to bedzie :p
Rafal-L Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Rozumiem ze serce zawinela Twoja zona , a Tobie pozostal rozum hahahaa:)
kajzera Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Rozumiem ze serce zawinela Twoja zona , a Tobie pozostal rozum hahahaa:) Co do Żony to jeszcze brak faza testingu trwa :gwizdanie:mi zostało rozum i mieszanie w garach hahaahaha
Rekomendowane odpowiedzi